Egy kérdés Torque-al kapcsolatban ha valaki tunda segíteni - milyen mászni vele? Biztos nem egy XC de vállalható-e? Áltlában 500-800m-t mászok (itt nincs lift) aztán ugyanannyit zúzok lefelé.
Strive-ban es Spectral-ban gondolkodtam, de a Spectral kilőve a Fox 32 miatt (minimum 34 kellene), a Strive-ból meg ami igazán bejött volna - 8.0 Race - az elfogyott és nem is lesz már. Így nézegettem másfelé is, Rose Uncle Jimbo és Granit Chief de nem sokat tudok róluk, és a formájuk sem igazán tetszik. Uncle Jumbo felé hajlanék, de az súlyban (14.3kg) már majdnem Torque Trailflow (14.5kg) így az is képben van.
én azon a véleményen vagyok, hogy a súlynál előbbre való a megfelelő geo. tehát egy ültethető villával(fétisem, vesszőparipám etc) bármire képes az ember, ha van kitartása. a 16kilós kona coiler-rel is vígan elvoltam bárhol, csakúgy mint a megboldogult 160/160-as tomac-ommal. mindkettőben ültethető villa volt, így mikor már nagyon küzdőssé vált a helyzet, egy mozdulat után volt még hová menekülnöm a tolás elől(pfujjdeútálomazt). mondjuk a 170es lyrik-be asszem pont nem jó a dpa, merhogy az csak 160-130 között műkszik. Herr Tiger ausf. b mit mond a dologra? demintha olvastam volna valahol a 170/140-es opcióról is.
ésamúgy olyat, hogy spectral+150es fox/lyrik/pike/revel?