2-3 nap. Azt hiszem egy szerda reggel írtak, hogy feladják, és pénteken délután már nálam is volt. A UPS-es srácok nagyon rendesek, mindig hívnak érkezés előtt valamivel.
Jelentkezz be Regisztrálj
Canyon
Posted 2014. January 31. - 14:05
Posted 2014. January 30. - 23:11
2013 november - UPS
Köszi, a megrendeléskor DHL jött fel mint egyedüli választás, de a számlán már UPS van. Remélem holnap elküldik és akkor kiderül. Amúgy hány nap alatt érkezett meg a feladástól?
Posted 2014. January 30. - 23:07
Egy kérdés annak aki rendelt a közelmúltban Canyont - a posta hozza ki vagy a DHL?
Csak azért kérdezem mert eddig amit németből rendeltem (bike-discount, bike-components, hibike) és DHL-el küldték, mindig a posta hozta ki.
2013 november - UPS
Posted 2014. January 28. - 11:52
Én céghez rendeltem, mivel napközben nem vagyok otthon. Céges dolgokkal - nekem ez a tapasztalatom - kevésbé szórakoznak.
Egy barátom CF SLX-ét egy random szomszédhoz adta be a kiszállító, értesítés nélkül. Volt egy kis izgalom mire megtalálták, hogy kihez került...
Hát majd valahogy rajta leszek hogy ne a szomszédnál kössön ki!
Posted 2014. January 28. - 11:50
futárcég esetén, ha a nyomkövetőn látod, hogy megérkezett az országba és egy-két napon belül kihozzák, érdemes felhívni őket és egyeztetni hogy melyik nap lesz a kézbesítés. esetleg másik címet is meg lehet jelölni, ha úgy jobb neked.
Igen, azt én is úgy szoktam, emiatt nyugodtabb is lennék ha nem a posta hozná ki.
Posted 2014. January 28. - 10:26
futárcég esetén, ha a nyomkövetőn látod, hogy megérkezett az országba és egy-két napon belül kihozzák, érdemes felhívni őket és egyeztetni hogy melyik nap lesz a kézbesítés. esetleg másik címet is meg lehet jelölni, ha úgy jobb neked.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2014. January 28. - 08:36
Egy barátom CF SLX-ét egy random szomszédhoz adta be a kiszállító, értesítés nélkül. Volt egy kis izgalom mire megtalálták, hogy kihez került...
Canyon Nerve AL 8.9 2014
Canyon Grand Canyon AL SL 6.9 2016
Canyon Endurace CF 8.0 2016
Posted 2014. January 28. - 01:29
UPS .
Az jó lenne mert az jön rendesen, de a rendelésnél csak DHL-t ajánlott fell szállítási módnak.
Posted 2014. January 28. - 00:55
Posted 2014. January 27. - 22:59
Ez a feladón múlik alapesetben a dhl MO-ra hozza onnan a posta ha fizeti a többletet akkor a dhl kézbesít.
Értem. A posta csomagosa az utóbbi egy évben lusta. Nem hozza ki a cuccot, hanem a postás bedobja az értesítést a következő nap amikor a DHL trackingen már az van hogy megkísérelték a kézbesítést, de a címzett nem volt elérhető - függetlenül attól hogy tudom melyik nap van a kézbesítés és egész nap van valaki otthon.
Na mindegy, jövő héten kiderül.
Posted 2014. January 27. - 22:43
Egy kérdés annak aki rendelt a közelmúltban Canyont - a posta hozza ki vagy a DHL?
Csak azért kérdezem mert eddig amit németből rendeltem (bike-discount, bike-components, hibike) és DHL-el küldték, mindig a posta hozta ki.
Ez a feladón múlik alapesetben a dhl MO-ra hozza onnan a posta ha fizeti a többletet akkor a dhl kézbesít.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2014. January 27. - 22:04
Canyon Nerve AL 8.9 2014
Posted 2014. January 27. - 20:10
Posted 2014. January 23. - 21:14
Asszem a Torque felejtős, mert csak a Trailflow-n van a CCDB CS (Climb Switch) verzió de az 1x11-es, amibe egy kis gondolkodás után nem vágnék bele. Nem is annyira az elveszett két mászófokozat miatt - azzal még ellennék csak többet kellene tolnom - de a fenntartása, alkatrészek cseréje többszöröse a 2x10-nek, és nem tartósabb annál (sőt!!!!) úgyhogy inkább maradok valami 2x10-es megoldásnál - tehát vissza a Strive-hoz... A Spectral Pike-osítását meg kell kérdeznem a Canyontól, mert a 160-as ültethető verzióval garanciális váz probléma esetén gond lehet.
Posted 2014. January 23. - 02:59
lyrik-téren én is dilemmában vagyok, ugyanis az enyém ültethető, de van hozzá egy solo air egységem, ami 170-en inkább passzolna a vázamhoz, cserébe oda a "könnyű" mászás öröme. utólagos villa vásárlás nem jöhet szóba nálad? tudom, meglehetősen nagy költség, de ha el tudod adni a fölösleges foxot, van egy kiváló géped az utólag beszerzett pike-kal. német apróhirdetések között jó áron mennek manapság.
Igazából nem egy rossz ötlet, bár a Pike-ból a 160-as az ültethető de nem tudom nem sok-e az már a geometria miatt.
Posted 2014. January 23. - 02:31
A Torque-ban a Lyrik RC2DH van ami nem ültethetõ. A Spectralban 140-es Fox és 150-es Revelation van, de mindegyik 32-es becsúszó száras és annál erõsebb kellene. A Pike tökéletes lenne, de azzal csak a Strive volt ami már elfogyott idénre.
lyrik-téren én is dilemmában vagyok, ugyanis az enyém ültethető, de van hozzá egy solo air egységem, ami 170-en inkább passzolna a vázamhoz, cserébe oda a "könnyű" mászás öröme. utólagos villa vásárlás nem jöhet szóba nálad? tudom, meglehetősen nagy költség, de ha el tudod adni a fölösleges foxot, van egy kiváló géped az utólag beszerzett pike-kal. német apróhirdetések között jó áron mennek manapság.
Posted 2014. January 23. - 02:21
én azon a véleményen vagyok, hogy a súlynál előbbre való a megfelelő geo. tehát egy ültethető villával(fétisem, vesszőparipám etc) bármire képes az ember, ha van kitartása. a 16kilós kona coiler-rel is vígan elvoltam bárhol, csakúgy mint a megboldogult 160/160-as tomac-ommal. mindkettőben ültethető villa volt, így mikor már nagyon küzdőssé vált a helyzet, egy mozdulat után volt még hová menekülnöm a tolás elől(pfujjdeútálomazt). mondjuk a 170es lyrik-be asszem pont nem jó a dpa, merhogy az csak 160-130 között műkszik. Herr Tiger
ausf. bmit mond a dologra? demintha olvastam volna valahol a 170/140-es opcióról is.
ésamúgy olyat, hogy spectral+150es fox/lyrik/pike/revel?
A Torque-ban a Lyrik RC2DH van ami nem ültethetõ. A Spectralban 140-es Fox és 150-es Revelation van, de mindegyik 32-es becsúszó száras és annál erõsebb kellene. A Pike tökéletes lenne, de azzal csak a Strive volt ami már elfogyott idénre.
Posted 2014. January 23. - 02:11
Egy kérdés Torque-al kapcsolatban ha valaki tunda segíteni - milyen mászni vele? Biztos nem egy XC de vállalható-e? Áltlában 500-800m-t mászok (itt nincs lift) aztán ugyanannyit zúzok lefelé.
Strive-ban es Spectral-ban gondolkodtam, de a Spectral kilőve a Fox 32 miatt (minimum 34 kellene), a Strive-ból meg ami igazán bejött volna - 8.0 Race - az elfogyott és nem is lesz már. Így nézegettem másfelé is, Rose Uncle Jimbo és Granit Chief de nem sokat tudok róluk, és a formájuk sem igazán tetszik. Uncle Jumbo felé hajlanék, de az súlyban (14.3kg) már majdnem Torque Trailflow (14.5kg) így az is képben van.
én azon a véleményen vagyok, hogy a súlynál előbbre való a megfelelő geo. tehát egy ültethető villával(fétisem, vesszőparipám etc) bármire képes az ember, ha van kitartása. a 16kilós kona coiler-rel is vígan elvoltam bárhol, csakúgy mint a megboldogult 160/160-as tomac-ommal. mindkettőben ültethető villa volt, így mikor már nagyon küzdőssé vált a helyzet, egy mozdulat után volt még hová menekülnöm a tolás elől(pfujjdeútálomazt). mondjuk a 170es lyrik-be asszem pont nem jó a dpa, merhogy az csak 160-130 között műkszik. Herr Tiger ausf. b mit mond a dologra? demintha olvastam volna valahol a 170/140-es opcióról is.
ésamúgy olyat, hogy spectral+150es fox/lyrik/pike/revel?
Posted 2014. January 22. - 22:39
Egy kérdés Torque-al kapcsolatban ha valaki tunda segíteni - milyen mászni vele? Biztos nem egy XC de vállalható-e? Áltlában 500-800m-t mászok (itt nincs lift) aztán ugyanannyit zúzok lefelé.
Strive-ban es Spectral-ban gondolkodtam, de a Spectral kilőve a Fox 32 miatt (minimum 34 kellene), a Strive-ból meg ami igazán bejött volna - 8.0 Race - az elfogyott és nem is lesz már. Így nézegettem másfelé is, Rose Uncle Jimbo és Granit Chief de nem sokat tudok róluk, és a formájuk sem igazán tetszik. Uncle Jumbo felé hajlanék, de az súlyban (14.3kg) már majdnem Torque Trailflow (14.5kg) így az is képben van.
Posted 2014. January 16. - 21:51
Ezen már 2014-es modellek vannak, remélem nem lesz gond a CTD-vel. Eddigi kevéske terep km-em alatt nem volt, jól definiált a különbség a 3 állás között. Most kb. 200-250km van bennük, ha bármilyen gondom lesz velük, vagy a bringa egyéb részeivel, megírom.
Hiszen az ilyen tapasztalatok megosztására (is) van ez a fórum.
Canyon Nerve AL 8.9 2014