Gratula a Canyonnak a Giro győzelemhez.
Néha el-el csíptem egy-egy szakaszt edzés közben v futópadon, és azt kell mondjam, Movistaros csapatszínben szépre sikerültek a bringák. A helyükben lecsapnék pár lehetőségre, így behozhatnának rózsaszín festést, esetleg az aluvázakhoz is nagyobb színválasztékot (nekem tényleg nem tetszik az anodizált sötétszürke-fekete. A világosabb és csillogó-zománcszínek híve vagyok. A kolumbiai zászló, esetleg a movistar színei, de még a piros is nagyon jó lehet.)
Beszálltak ők is az "endurance" biznicbe, szóval van "komfortouti" a kínálatban, a szokásos recepttel (25-ös gumi, vékony hajlított támvilla, magasabb fejcső..)
Szépen kinőtték azért magukat, 2 pro tour csapat szponzorálása, meg a racionálisan gondolkodó emberek gyakran választják őket. Bár mindig meglep, ha azért beszélnek le valakit Canyonról, mert "fontos a próbakör" : )
ár:érték arányban verhetetlenek, a webshopok saját márkái (ribble, planet-x, rose) se tudnak olcsóbban ekvivalens setupot mérni, s sokszor ugyebár a konfekció katalógusvázakat építik (ld. itthon pelso, igaz, ők is olcsók legalább)
Vejne módosította - 2014. június 03. - 18:38