Nekem a Strive-al volt hasonló dilemmám 180cm-re M-es volt az ajánlott de azt a méretei alapján kicsinek gondoltam és L-t rendeltem ami tökéletesnek bizonyult. Ahogy nézem a Nerve táblázatát én abból is L-t vennék magamnak és 70-es stucnit kérnék rá. Neked valószínû jó lenne úgy ahogy van.
Végül még pénteken megrendeltem az L-est. Hétfőn már kaptam UPS csomagkövetési számot, aszerint már Frankfurtban van. Jó lenne, ha péntekre ideérne.
Persze miután sikeresen megrendeltem, újra megnéztem a Radon kínálatát, és persze hogy leáraztak pár bringát: 1700 euró a Slide 130 29 8.0 SE és 1800 a Slide 130 29 8.0. Jóval több XT alkatrész van ezeken, mint Nerve AL 7.9-en, például M785 fék, SL-M780 váltókar, FC-M782 40/30/22T hajtómű (de erre is minek tesznek háromlánctányérosat...), Reverb Stealth nyeregcső, Syntace kormány és kormányszár.
A 100 eurós különbség csak megérte volna, hogy ne piros legyen a váz, illetve Fox teló helyett lockout karos Revelation legyen benne. Nemcsak fekete vázzal volt a 8.0, hanem kékkel is, hozzá fehér lábú és fekete becsúszós teló <33