Szerintem is simán vissza tudod küldeni a bringát a szállítási költség buktával, vagy próbálj meg valami ajándékot alkudni mellé amire szükséged lehet. A Radon nagyon jó árakon kínálja most a portékáit, ráadásul jobb felszereltséggel. A merev gépeknél sok helyen egy teljes Syntace kiegészítőszettel (kormány, stucni, nyeregcső), és a kerékkel is jobbak. Ezt akkor is tudtam mikor a bringát rendeltem (a lehető legjobb alu/merev bringát kerestem annak ellenére, hogy ezeknek az árán már lett volna karbon is), de színben akkor és most sem találok full feketét Radonéknál ami megfelelne. Azóta a Canyon kapott Syntace kiegészítőket tőlem, helyre állt a világbéke :D.
Kicsit problémás lenne visszaküldenem, mert több mint a felét voucherrel fizettem, amit nem utalnak vissza, legfeljebb csak voucherben kapnám vissza. Azzal meg nem tudom mit tudnék kezdeni, ha más honnan vennék bicajt. Persze meg lehetne próbálni eladni... Azért fizettem voucherrel, hogy csak egyszer kelljen átváltanom a paypalon lévő dollárkáimat.
Ez az ajándék alkudozás, hogy működne? Megírom, hogy fasza a bicaj meg minden, pont azt kaptam, amit vártam, de miután rányomtam a rendelésre, újra szétnéztem a Radonéknél, és jobbat kaptam volna ebben a kategóriában ennyiért. Én erre küldenék a helyükben egy kedves elutasító választ (: Meg nekem kellett volna jobban körülnézni, ha már ennyit válogatok.
.A világos színeket kedvelem, szerencsémre a deep black ano 7.9-es Nervebe fehér telót tettek. Radonra visszatérve, ezt a libafos zöld Black Sin 29 8.0 színét nagyon eltalálták, főleg a színben harmonizáló Siddel <3
Ha hétfőn elindult akkor péntekre tuti megjön.
A Radon tényleg jobban fel van szerelve, főleg a Reverb, az XT fékek és váltókarok dobják meg. Én a Strive-on sajnos nem tudtam megbarátkozni az Elixir 7 Trail fékekkel, volt egy XT fékszettem a 29-es merevhátúmon és átcseréltem őket, azóta minden rendben. :)
Januárban még nem szállítottak reverb stealth-es Radonokat magyarországra, csak a külsõ vezetékezésüeket, de ahogy nézem mostanra már igen. De ha megbántad akkor a Canyont akár vissza is küldheted, ki sem kell csomagolnod. Igaz a postát bukod rajta, de ha annyit megér akkor az nem egy rossz megoldás.
Nekem is jobban tetszett volna, ha nem Avid féket tesznek rá. Gondoltam rá, hogy rögtön cserélni kéne azt is legalább egy SLX-re... Az, hogy kissé "ipari" kinézetű egyes Radon, az nekem leginkább a Slide 130 elsőváltó tartókonzolján látszik. Leszerelt elsőváltóval nem lehet a legszebb megoldás.
Mikor rendelted a Strive-ot, akkor volt egy kis kavarás a szállítással, amire azt írták, hogy küldenek neked valami szerszámot viszonzásként. Azt végül megkaptad?
Úgy néz ki, hogy akár holnap is ideérhet. Remélem, hogy L-est csomiztak be, meg semmit sem hagytak ki...
Location Date Local Time Activity
Frankfurt, Germany 07/21/2014 6:40 P.M. Origin Scan
Germany 07/22/2014 9:30 A.M. Order Processed: Ready for UPS
Vienna, Austria 07/22/2014 3:35 P.M. Departure Scan
Vecses, Hungary 07/23/2014 5:34 A.M. Import Scan
07/23/2014 5:33 A.M. Import Scan
07/23/2014 4:00 A.M. Arrival Scan