Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Canyon

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
3138 replies to this topic

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Szerintem is simán vissza tudod küldeni a bringát a szállítási költség buktával, vagy próbálj meg valami ajándékot alkudni mellé amire szükséged lehet. A Radon nagyon jó árakon kínálja most a portékáit, ráadásul jobb felszereltséggel. A merev gépeknél sok helyen egy teljes Syntace kiegészítőszettel (kormány, stucni, nyeregcső), és a kerékkel is jobbak. Ezt akkor is tudtam mikor a bringát rendeltem (a lehető legjobb alu/merev bringát kerestem annak ellenére, hogy ezeknek az árán már lett volna karbon is), de színben akkor és most sem találok full feketét Radonéknál ami megfelelne. Azóta a Canyon kapott Syntace kiegészítőket tőlem, helyre állt a világbéke  :D. 

cube reaction carbon is nagyon hasonlo arban megy.

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 posts

hoppá! a sima strive-ot ki is vezették a kínálatból, már csak a CF elérhető.

Igen, elfogyott és 2015-re csak a CF van eddig bejelentve. Kíváncsi vagyok lesz-e alu vázas verziója a CF-nek.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

hoppá! a sima strive-ot ki is vezették a kínálatból, már csak a CF elérhető.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

Jó, így már érthetőbb a dolog. (Bár szerintem olyan telefon nem létezik, amelyiken nincs pont)

Marci

end.re:

end.re:

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
  • LocationBP

OFF.:

OFF: Milyen megfontolásból nem mondatokat írsz, hanem vesszővel elválasztott nem mindig összefüggő gondolatokat - néha 8 soron át  ??? Ezt hol tanultad ? Vagy egyén fejlesztés ?

ON

még az én telefonomon is van pont, pedig az már kb. 5 éves.  :)

szerintem telefonról írt, azért ennyire borzasztó. a lényeget persze ki lehet hámozni kis munkával:) 

Ott a pont .

; ) Igen,sajnos telefonrol irtam az elmult idoben,ezert nem volt talan se pont,se rendes kep beszuras,se ekezet,se jobban taglat szoveg...

Igyekszem kozerthetobben fogalmazni,es ertekezni, a tovabbiakban, es nem erintos,kis kepernyos kutyuket hasznalni forum hozzaszolas gyartmanyolasara ( :

ON.

.

Edited by end.re:, 2014. July 28. - 11:08.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

még az én telefonomon is van pont, pedig az már kb. 5 éves. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

szerintem telefonról írt, azért ennyire borzasztó. a lényeget persze ki lehet hámozni kis munkával:) 

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

OFF: Milyen megfontolásból nem mondatokat írsz, hanem vesszővel elválasztott nem mindig összefüggő gondolatokat - néha 8 soron át  ??? Ezt hol tanultad ? Vagy egyén fejlesztés ?

ON

Marci

end.re:

end.re:

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
  • LocationBP

E Canyon Nerve   alu termek csaladot,vagy mit,inkabb bringát . . . ugy tunnik sikerulni fog eleg kimeritoen letesztelni,ketten testuletileg, mivel a mar eleg jol bemutatott es itt is taglalt 26" Blanka#bringaja utan, az en 29" bringam kovetkezett, ez lassan de biztosan alakul es igyekszem hamarossan meg alaposabban bemutatni,de kozben itt az uj kozepes megoldas, a 27.5" is, remelhetoleg talan esetleg ha mar lehet a heten lesz is, akkor igyekszem...szoval reszletek hamarossan ( :)

nerve-al-8-w_c1063.jpg

U.I. : )

. . . igen, e bejegyzesem,eleg "erdekesre" sikerult,de oszinten koszonom kedves es vicces hozza"m"szolasaitokat, es elnezest hogy csak most valaszolok ismetelten,de utobbi idokben minden virtualis megjelenesem igen elhanyagoltam,de majd most jol szandekozom bepotolni, remelem ez inkabb jobb mint rossz lesz mindenkinek ( :  

Én is itt, mert végülis csak sikerült saját magamévá is tenni egy ily bringát, nem ment nekem se gyorsan se könnyen, de ez mind azért volt mert nem tudtam mi is legyen,ilyen általános mindenes terepes...de most már marad, ez biztos, és jó is lesz,a második Canyon Nerve Al itthon, csak ez az uj idei 29 es XL es igen fekete, mig a Blanka bringája fehér es 26 es XS de azért ők igy is össze illenek . . . most alakulóban, már jó ideje itt, és amennyire lehet használatban, de ami biztos marad...remélem, a most aktuális váz,telók,váltók,fékek,mert pont jó,ide s erre nem kell több,ami biztos hamarossan cserélödik az a kerekek,valamint amint sikerül rendesen végre meglelni a megfelelő beállitást akkor a kiegészitök is, de különben minden marad a mostani,szinte gyári,kivéve a fél bringa, de meglepő modon, igaz nem lesz rajongásom tárgya e gép, viszont tökéletesen megfelel a célnak úgy érzem, ami nekem maga az mtb,ha lehet minden egyes nap,erre szánom, és igen jó vele,ezért lehet meg is kedvelem,amennyire egy igaz célszerszámot lehet...mert, hát olyan mint egy letisztult hüvös fegyver, de lehet ez végülis inkább elöny, s nem hátrány, én igy érzem, pár hónap után, de majd csak most lesz az igazi,mert ugye itt a tavasz . . .

PONT

nerve-al-29-89-2014.jpg

EZ

C.N.29.jpg

VÉGÜLIS

IMG_0140.JPG

IGY

JÓ 8D

.

.

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 posts

és még ma ideért *\o/* 

Location              Date Local Time         Activity

Frankfurt, Germany    07/21/2014 6:40 P.M.    Origin Scan

Germany               07/22/2014 9:30 A.M.    Order Processed: Ready for UPS

Vienna, Austria       07/22/2014 3:35 P.M.    Departure Scan

Vecses, Hungary       
                      07/23/2014 4:00 A.M.    Arrival Scan                      
                      07/23/2014 5:33 A.M.    Import Scan 
                      07/23/2014 5:34 A.M.    Import Scan
                      07/23/2014 3:23 P.M.    Delivered

Király! Rakd össze és tekerj, jó kis gép lesz! :)

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 posts

és még ma ideért *\o/* 

Location              Date Local Time         Activity

Frankfurt, Germany    07/21/2014 6:40 P.M.    Origin Scan

Germany               07/22/2014 9:30 A.M.    Order Processed: Ready for UPS

Vienna, Austria       07/22/2014 3:35 P.M.    Departure Scan

Vecses, Hungary       
                      07/23/2014 5:34 A.M.    Import Scan
                      07/23/2014 3:23 P.M.    Delivered

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 posts

Kicsit problémás lenne visszaküldenem, mert több mint a felét voucherrel fizettem, amit nem utalnak vissza, legfeljebb csak voucherben kapnám vissza. Azzal meg nem tudom mit tudnék kezdeni, ha más honnan vennék bicajt. Persze meg lehetne próbálni eladni... Azért fizettem voucherrel, hogy csak egyszer kelljen átváltanom a paypalon lévő dollárkáimat. 

Ez az ajándék alkudozás, hogy működne? Megírom, hogy fasza a bicaj meg minden, pont azt kaptam, amit vártam, de miután rányomtam a rendelésre, újra szétnéztem a Radonéknél, és jobbat kaptam volna ebben a kategóriában ennyiért. Én erre küldenék a helyükben egy kedves elutasító választ (: Meg nekem kellett volna jobban körülnézni, ha már ennyit válogatok.

.A világos színeket kedvelem, szerencsémre a deep black ano 7.9-es Nervebe fehér telót tettek. Radonra visszatérve, ezt a libafos zöld Black Sin 29 8.0 színét nagyon eltalálták, főleg a színben harmonizáló Siddel <3

Nekem is jobban tetszett volna, ha nem Avid féket tesznek rá. Gondoltam rá, hogy rögtön cserélni kéne azt is legalább egy SLX-re... Az, hogy kissé "ipari" kinézetű egyes Radon, az nekem leginkább a Slide 130 elsőváltó tartókonzolján látszik. Leszerelt elsőváltóval nem lehet a legszebb megoldás.

Mikor rendelted a Strive-ot, akkor volt egy kis kavarás a szállítással, amire azt írták, hogy küldenek neked valami szerszámot viszonzásként. Azt végül megkaptad?

Úgy néz ki, hogy akár holnap is ideérhet. Remélem, hogy L-est csomiztak be, meg semmit sem hagytak ki...

Location              Date Local Time         Activity

Frankfurt, Germany    07/21/2014 6:40 P.M.    Origin Scan

Germany               07/22/2014 9:30 A.M.    Order Processed: Ready for UPS

Vienna, Austria       07/22/2014 3:35 P.M.    Departure Scan

Vecses, Hungary       07/23/2014 5:34 A.M.    Import Scan 

A Strive-ot amikor rendeltem raktáron volt, de egy hét után az érdekődésemre írtak hogy plusz két hét csúszás lesz a szállításban de kapok egy "Multifunctional Headwear"-t kiengesztelésül. Erre nagyon udvariasan/kultúráltam elküldtem őket a francba, és érdekes módon egy héten belül itt volt a bicaj - Multifunctional Headwear nélkül, de az nem is érdekelt. :)

Azóta a felmerült garanciális problémáimat 100%-os megelégedésemre orvosolták - emailben azért néha lassúak - , ami a jövõbeni kerékpár vásárlásnál komoly szempont lesz, és asszem egy ideig maradok a Canyon-nál.

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,558 posts

Én magam nem "kuncsorognék", továbbá a vásárlás után sem szoktam szomorkodni a későbbi leértékelések alatt. Örülnék a bringának, és ha még a héten megérkezne már mennék is a sárba B). Van aki ezt máshogy gondolja, de voucheres fizetés esetén biztosan nem tudsz ugrálni (egyébként az új Eu-s 14 napos szabályozás a termék visszaküldésre a kereskedő <én lennék> és a fogyasztó között már röpke 1 hónap alatt is nagyon érdekes szituációkat szült). 

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 posts

egyébként ezt az ajándékért kuncsorgást teljesen komolyan gondoljátok? a képemről lesülne a bőr...

Nekem is.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

egyébként ezt az ajándékért kuncsorgást teljesen komolyan gondoljátok? a képemről lesülne a bőr...

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 posts

Szerintem is simán vissza tudod küldeni a bringát a szállítási költség buktával, vagy próbálj meg valami ajándékot alkudni mellé amire szükséged lehet. A Radon nagyon jó árakon kínálja most a portékáit, ráadásul jobb felszereltséggel. A merev gépeknél sok helyen egy teljes Syntace kiegészítőszettel (kormány, stucni, nyeregcső), és a kerékkel is jobbak. Ezt akkor is tudtam mikor a bringát rendeltem (a lehető legjobb alu/merev bringát kerestem annak ellenére, hogy ezeknek az árán már lett volna karbon is), de színben akkor és most sem találok full feketét Radonéknál ami megfelelne. Azóta a Canyon kapott Syntace kiegészítőket tőlem, helyre állt a világbéke  :D. 

Kicsit problémás lenne visszaküldenem, mert több mint a felét voucherrel fizettem, amit nem utalnak vissza, legfeljebb csak voucherben kapnám vissza. Azzal meg nem tudom mit tudnék kezdeni, ha más honnan vennék bicajt. Persze meg lehetne próbálni eladni... Azért fizettem voucherrel, hogy csak egyszer kelljen átváltanom a paypalon lévő dollárkáimat. 

Ez az ajándék alkudozás, hogy működne? Megírom, hogy fasza a bicaj meg minden, pont azt kaptam, amit vártam, de miután rányomtam a rendelésre, újra szétnéztem a Radonéknél, és jobbat kaptam volna ebben a kategóriában ennyiért. Én erre küldenék a helyükben egy kedves elutasító választ (: Meg nekem kellett volna jobban körülnézni, ha már ennyit válogatok.

.A világos színeket kedvelem, szerencsémre a deep black ano 7.9-es Nervebe fehér telót tettek. Radonra visszatérve, ezt a libafos zöld Black Sin 29 8.0 színét nagyon eltalálták, főleg a színben harmonizáló Siddel <3

Ha hétfőn elindult akkor péntekre tuti megjön.

A Radon tényleg jobban fel van szerelve, főleg a Reverb, az XT fékek és váltókarok dobják meg. Én a Strive-on sajnos nem tudtam megbarátkozni az Elixir 7 Trail fékekkel, volt egy XT fékszettem a 29-es merevhátúmon és átcseréltem őket, azóta minden rendben. :)

Januárban még nem szállítottak reverb stealth-es Radonokat magyarországra, csak a külsõ vezetékezésüeket, de ahogy nézem mostanra már igen. De ha megbántad akkor a Canyont akár vissza is küldheted, ki sem kell csomagolnod. Igaz a postát bukod rajta, de ha annyit megér akkor az nem egy rossz megoldás.

Nekem is jobban tetszett volna, ha nem Avid féket tesznek rá. Gondoltam rá, hogy rögtön cserélni kéne azt is legalább egy SLX-re... Az, hogy kissé "ipari" kinézetű egyes Radon, az nekem leginkább a Slide 130 elsőváltó tartókonzolján látszik. Leszerelt elsőváltóval nem lehet a legszebb megoldás.

Mikor rendelted a Strive-ot, akkor volt egy kis kavarás a szállítással, amire azt írták, hogy küldenek neked valami szerszámot viszonzásként. Azt végül megkaptad?

Úgy néz ki, hogy akár holnap is ideérhet. Remélem, hogy L-est csomiztak be, meg semmit sem hagytak ki...

Location              Date Local Time         Activity

Frankfurt, Germany    07/21/2014 6:40 P.M.    Origin Scan

Germany               07/22/2014 9:30 A.M.    Order Processed: Ready for UPS

Vienna, Austria       07/22/2014 3:35 P.M.    Departure Scan

Vecses, Hungary       07/23/2014 5:34 A.M.    Import Scan 

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

...vagy csak egyszerűen örülsz annak amit vettél és nem utólag böngészed a kínálatot.

• Rabbit likes this

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,558 posts

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 posts

Végül még pénteken megrendeltem az L-est. Hétfőn már kaptam UPS csomagkövetési számot, aszerint már Frankfurtban van. Jó lenne, ha péntekre ideérne.

Persze miután sikeresen megrendeltem, újra megnéztem a Radon kínálatát, és persze hogy leáraztak pár bringát: 1700 euró a Slide 130 29 8.0 SE és 1800 a Slide 130 29 8.0. Jóval több XT alkatrész van ezeken, mint Nerve AL 7.9-en, például M785 fék, SL-M780 váltókar, FC-M782 40/30/22T hajtómű (de erre is minek tesznek háromlánctányérosat...), Reverb Stealth nyeregcső, Syntace kormány és kormányszár.

A 100 eurós különbség csak megérte volna, hogy ne piros legyen a váz, illetve Fox teló helyett lockout karos Revelation legyen benne. Nemcsak fekete vázzal volt a 8.0, hanem kékkel is, hozzá fehér lábú és fekete becsúszós teló <33

Még csak annyit, hogy a Radonoknak elég "ipari" kinézetük van a Canyonhoz képest, engem az egy kicsit visszatartott.

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 posts

Végül még pénteken megrendeltem az L-est. Hétfőn már kaptam UPS csomagkövetési számot, aszerint már Frankfurtban van. Jó lenne, ha péntekre ideérne.

Persze miután sikeresen megrendeltem, újra megnéztem a Radon kínálatát, és persze hogy leáraztak pár bringát: 1700 euró a Slide 130 29 8.0 SE és 1800 a Slide 130 29 8.0. Jóval több XT alkatrész van ezeken, mint Nerve AL 7.9-en, például M785 fék, SL-M780 váltókar, FC-M782 40/30/22T hajtómű (de erre is minek tesznek háromlánctányérosat...), Reverb Stealth nyeregcső, Syntace kormány és kormányszár.

A 100 eurós különbség csak megérte volna, hogy ne piros legyen a váz, illetve Fox teló helyett lockout karos Revelation legyen benne. Nemcsak fekete vázzal volt a 8.0, hanem kékkel is, hozzá fehér lábú és fekete becsúszós teló <33

Ha hétfőn elindult akkor péntekre tuti megjön.

A Radon tényleg jobban fel van szerelve, főleg a Reverb, az XT fékek és váltókarok dobják meg. Én a Strive-on sajnos nem tudtam megbarátkozni az Elixir 7 Trail fékekkel, volt egy XT fékszettem a 29-es merevhátúmon és átcseréltem őket, azóta minden rendben. :)

Januárban még nem szállítottak reverb stealth-es Radonokat magyarországra, csak a külsõ vezetékezésüeket, de ahogy nézem mostanra már igen. De ha megbántad akkor a Canyont akár vissza is küldheted, ki sem kell csomagolnod. Igaz a postát bukod rajta, de ha annyit megér akkor az nem egy rossz megoldás.