Az átállás nagyobb problémákat okozott nekik mint ahogy legrosszabb rémálmukban gondolták volna. Én a régi rendszerük alatt rendeltem meg a gépet szeptember végén és akkor jött a váltás. Fogalmuk nem volt a rendelések állapotáról, hetente kétszer jött bocsánatkérô email a CEO-tól még azután is hogy a bicaj már megérkezett mindenféle értesítés nélkül. Októberben 2-3 hetet írtak amíg rendbe teszik a rendszert, most 4-6 hetet ígérnek ami érthetô hogy a rendelésükre azóta is váróknak nagyon komolytalan. Ha viszont végre 100%-on lesznek akkor remélhetôleg minden jobb lesz mint elôtte volt.
Nekem az elmút két évben a garis ügyintézésükkel az égvilágon semmi gondom nem volt, és vidékiként sokkal elônyösebb, olcsóbb és gyorsabb volt mint az itton Bp.-en vásárolt bicajom esetében, még a postakötséget is visszatérítették minden esetben. Ez is egy oka ami miatt fel sem merült bennem hogy itthon komolyabb bringát vegyek. Nem tudom meddig tartana pl egy RS Reverb garanciális ügyintézése, a Canyonnál ez annyi volt hogy a hibásat visszaküldtem és kaptam egy dobozos újat. Amikor a rugóstagom CTD-je szállt el akkor megegyeztem velük és küldtek egy újat, miután azt megkaptam és beépítettem visszaküldtem a régit. Asszem itthon körberöhögnének egy mezei vásárlót ilyen igénnyel. Nem mondom hogy ez a bicajt eladó bolt hibája, de azt se mondja nekem senki hogy az direct sales bicajok hátrányban vannak a boltihoz képest a garancia miatt mert ez tapasztalatom alapján nagyon nem igaz.