Jelentkezz be Regisztrálj

KTM Bikes
Írta 2008. október 16. - 14:44

Elõre is köccönöm:)
Írta 2008. augusztus 14. - 15:10

Nem is rossz ötlet...
Amúgy már meg is van a kiválasztott váz.Egy Trek 8500 vatta új és pont az én méretemben.Ott lóg a kedvenc boltomban csupaszon...Majd meglepem magam (:
Nem szeretnék márkát váltani,de nekem nem igazán tetszik amit most csináltak a merev aluvázaikkal
Mire gondoltál pontosan?A váltó és hajtó rendszeren kívün,nem igazán tudnék mit visszábbvenni.A kerék sem sok ... (:
Amúgy a Trek vázak se tartoznak az Xtra lightweight kategóriába

www.sintesibikes.com elég baráti súlyú vázak,és itthon is beszerezhetõ.
Írta 2008. augusztus 14. - 15:04

Az igazság az,hogy csupaszon nem mértem le a vázat.Egy felirat van amin "7005 Alloy" van írva.Nem ez lenne az anyagának a tipusa?Az ütött szemet,hogy olyan minõségi alkatrészeket raktam rá ( legkönnyebb KCNC kiegészítõk,mavic Crossamax XL kerekek,2009 es SID ,avid SL fékek+karok,430 grammos gumikkal,light belsõkkel,a többi elem 2007 es XT rajta) és még így is 10,4 kiló.
Szerintem a váz a ludas a dologban.Lehet holnap szétkapom és megmérem külön a vázat.Nem lepõdnék meg ha majdem 2 kiló lenne
Nem értem mit vársz egy közép kategóriás váztól?
Ha 10 kilo alatti bringát akarsz építeni, akkor nyúlj a zsebedbe és vegyél egy Race szériás vagy egy karbon vázat.
Írta 2008. augusztus 14. - 13:54

Nem is rossz ötlet...
Amúgy már meg is van a kiválasztott váz.Egy Trek 8500 vatta új és pont az én méretemben.Ott lóg a kedvenc boltomban csupaszon...Majd meglepem magam (:
Nem szeretnék márkát váltani,de nekem nem igazán tetszik amit most csináltak a merev aluvázaikkal
Mire gondoltál pontosan?A váltó és hajtó rendszeren kívün,nem igazán tudnék mit visszábbvenni.A kerék sem sok ... (:
hát maradt mindenben gramm,a teló 1450+gramm,a manitou 1400 alatt bõven
az xtr szett is könnyebb kb350grammal mint xt,a kerékben is van 100as,stb,stb. és akkor még nem is a legkönnyebb dolgokról van szó,de egyértelmûen a ktm váz is súlyos ,de nem folytatom tovább mert az már nem ide tartozik,nem akarok megrovásban részesülni:w_morde:
Írta 2008. augusztus 14. - 13:25

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Írta 2008. augusztus 14. - 13:22

az a váz simán lesz 2 kiló... vegyél 09-es karbon KTM merevfarút,, azzal 9,5 körül leszel;)
Nem is rossz ötlet...

Mire gondoltál pontosan?A váltó és hajtó rendszeren kívün,nem igazán tudnék mit visszábbvenni.A kerék sem sok ... (:hát,sok kicsi sokra megy elven van még mit faragni az alkatrészeken is:)
Írta 2008. augusztus 14. - 12:59

Írta 2008. augusztus 14. - 12:34

Az igazság az,hogy csupaszon nem mértem le a vázat.Egy felirat van amin "7005 Alloy" van írva.Nem ez lenne az anyagának a tipusa?Az ütött szemet,hogy olyan minõségi alkatrészeket raktam rá ( legkönnyebb KCNC kiegészítõk,mavic Crossamax XL kerekek,2009 es SID ,avid SL fékek+karok,430 grammos gumikkal,light belsõkkel,a többi elem 2007 es XT rajta) és még így is 10,4 kiló.
Szerintem a váz a ludas a dologban.Lehet holnap szétkapom és megmérem külön a vázat.Nem lepõdnék meg ha majdem 2 kiló lenne
hát,sok kicsi sokra megy elven van még mit faragni az alkatrészeken is:)
Írta 2008. augusztus 14. - 10:52

Írta 2008. augusztus 14. - 08:39

vendég_Berger_*
Írta 2008. augusztus 14. - 06:33

Írta 2008. augusztus 13. - 17:22

Írta 2008. július 30. - 22:53

Írta 2008. július 30. - 22:52

Írta 2008. július 27. - 18:38

vendég_Berger_*
Írta 2008. július 23. - 18:02

Írta 2008. július 20. - 00:47

- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain
Írta 2008. július 18. - 22:50

Idei Ultra Fire váz mennyibe fájhat? vagy egy hasonló kinézetû tavalyi (fehér, fehér-narancs kombo) Ha van ilyen eladó vkinek, akkor szívesen venném...
Emõd utca alatt a Római fürdõi utcára gondolsz? (Dósa utcára merõleges asszem)
Írta 2008. május 13. - 11:23

Elég sokat bringáztam már életem során,most egy elég hosszú idõszakot kihagytam,és végre szert tettem egy új gépre ( a régi borzalmas volt már,13 évet szolgált ki,pontosan nem tudom,de az biztos,hogy 40.000 Km volt benne,aztán lelopták az órát.Csak az órát!!! mágnes,érzékelõ,vezeték,foglalat nem kellett neki :mad: ). A mostani gépet nagyon széles körben használom.Munkába és vásárolni is ezzel járok,de elsõsorban az erdõket taposom.Finoman kostolgatom az all mountin-t,nagyon-nagyon ligh Freeride,mondjuk úgy imádok lejtõzni,de a kemény durvulás már nem jön be.1m-es letöréseken finoman "leesek",de semmi komolyabb.A baj az,hogy ahhoz,hogy jó pályát találjak,kell nyomnom egy 2-3 órás erdei turát sok emelkedõvel (plussz pont,hogy ezeket néha napnyugta után). Tehát nyugodt szívvel mondhatom,hogy ebben majdnem minden benne van.Így nagyon nehéz volt bringát választani. Egy KTM sport XT mellett döntöttem (hervis).
Mit gondoltok,jó választás volt? Vagy jobban járnék,ha pár év után lecserélném,ha már tapasztaltabb leszek? Nem akarom teljesen tönkrevágni,de a pár perces adrenalinbombákról képtelen vagyok lemondani.
3 hónapja gyûröm a gépet,de tanácsokat nagyon nehezen gyûjtök.
Akár msn-en is zaklathatnánk egymást valakivel (valakikkel),fõleg dirt,vagy DH-s arcokra gondolok,de nem olyanokra,akik 38 fokban full face-ben tekernek a 3 percre lévõ penny-be jégkrémért,és mindig tiszta a bringájuk,mert az ilyen nekem sokszor nagyon gyanús arcolásra utal

pls help

Írta 2008. május 10. - 13:36

a hajtoMUvon levo muagyag vedore gondolsz? engem nem zavar, majd ha xt hajtomuvem lesz, azon nem lesz.

- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain