Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

KTM Bikes

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
222 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
a chat.hu menjen privátban és térjünk vissza a ktm bringákhoz. köszi.

Antauri

Antauri

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
:) nem az, a második oldalon lévõ, amikor az egyik kutyussal a tájat kémlelitek :)

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

az utolsó kép nem a római fürdõ melletti volt óbuda tsz dombon készült ?:)

nem, hajogyari sziget parkolo.

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

itx. a kutyás kép :clap:
ki volt a befutó?

koszi!
amugy 100 meter hatranybol 100 metert vernek ram 3 mp alatt, akarhogy tekerek :D

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
itx. a kutyás kép :clap:
ki volt a befutó?

Antauri

Antauri

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
nagyon szimpatikus :) mert én is újrakezdésen vagyok, és a régi bicómmal fõleg enduró/ downhill dolgokat mûveltem és ezért reméltem h a KTM-ek bírják :) Köszi szépen, akkor valószínûleg tombstone lesz a vége :)

szerk: az utolsó kép nem a római fürdõ melletti volt óbuda tsz dombon készült ?:)

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
ujrakezdo hobbista vagyok, tehat verseny-, illetve edzes jellegu nyuzasrol nincs infom, de azert adok neki.
egy kis izelito:
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3197

Antauri

Antauri

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
de egyébként, bírja a strapát? tehát lehet adni neki "rendesen" (a szintjéhez mérten) ?

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
a vaz sztem massziv, a felszereltsegen lehet javitani, de azt tudod kesobb fejleszteni.

Antauri

Antauri

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Köszönöm szépen a gyors választ :)

Igazából amire nekem kéne: "városi harcos" gép (sajna ez teszi ki a felét a dolgoknak), illetve a másik fele a kemány hegyi menetek, fel és le mindenen keresztül, ezalatt értem, hogy ha esetleg ugrani kell vele, mert olyanok a terepkörülmények, akkor azt is bírja. Valamint remélem a KTM név tényleg itt is a kompromisszummentes minõséget jelenti (váz) :).

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
nekem tavalyi knoxville van ugyan, nem tombstone, de sok kulonbseg nincs.

az eddig tapasztalataim alapjan nem rossz bico, kicsit talan tularazva (olcsobban kapsz jobban felszerelt magellan-t), viszont jo nevvel. nalam a nyeregcsovel meg a felni/agy komboval voltak gondok, ezek kb 2 het utan ki lettek cserelve. a felni a tombstone-on jobb, a rigida disc bull jobban kellene birja. a nyeregcso alattam csunyan "S" alaku lett, viszont 100+ kiloval nyuzom. a fekekrol nincs tapasztalatom, mert az a knoxvile-on V fek.
a tobbi resze birja rendesen, meg az "egyszeru" suntour telo is.
ha "mindenes" bicot akarsz venni, sztem nem rossz valasztas - en nem bantam meg - de azert dobd fel a kerdest a "Milyen bringat vegyek" topikban.

Antauri

Antauri

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Hello, tudna vki nekem segíteni? KTM Tombstone-ról szeretnék esetleg egy részletesebb véleményt (pro/kontra) Elõre is köszönöm.

májky

májky

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Rabbit, megkaptad a privát üzit?

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.024 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Kösz Rabbit a választ, ha tudsz, légysz rakj fel képet is...:) Amúgy külön vetted a vázat, vagy kompletten? Ha külön, légyszi írd meg hogy hol és mennyiért, mert már régóta keresek KTM vázat, csak sehol nem lehet kapni...:( (Amúgy amirõl írtál az a 2007-es vagy a 2008-as?)

2007-es
Írok privátot.

májky

májky

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Kösz Rabbit a választ, ha tudsz, légysz rakj fel képet is...:) Amúgy külön vetted a vázat, vagy kompletten? Ha külön, légyszi írd meg hogy hol és mennyiért, mert már régóta keresek KTM vázat, csak sehol nem lehet kapni...:( (Amúgy amirõl írtál az a 2007-es vagy a 2008-as?)

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.024 hozzászólás
  • LocationKelenföld
Ja ja... Nem passzentos sajnos. Lesz helyette 20"-os Merida, és ha minden szép lesz és jó, tán egy 2008-as SID is. :)
(Egész pontosan 1200 km-t mentem vele összesen)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.128 hozzászólás
rabbit: az a te carbon ktm-ed az apróban? miért lett eladó? ha jól emlékszem, nem olyan nagyon régen lett kész. :chin:

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.024 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Sziasztok!
Van már valakinek tapasztalata a 2007-es v. 2008-as Ultra Fire vázzal? Légyszi írjátok meg!

Kézben fogva (csõvégig 38 cm-es méret):
2070g, amibõl rögtön látod, hogy túrázásra termett.
Kulacstartó rögzítés kettõ darabnak, jóféle csomagtartó és sárvédõrögzítés, papucsba integrált oldaltámasz rögzítõhely (állati) szintén ebben a szellemben. 430-as láncvilla dettó.
Csak tárcsafékhez (legalábbis ez). Szép festés.
Ha egyben lesz, majd rakok fel képet, ha igényled.

májky

májky

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Sziasztok!
Van már valakinek tapasztalata a 2007-es v. 2008-as Ultra Fire vázzal? Légyszi írjátok meg!

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
A Tiéd biztos, hogy 2006-os, de az idei csak apró design változáson esett át.

És hogy egy kicsit dicsekedjek, ilyen négykerekû KTM-mel száguldoztam nemrég:

Feltöltött kép