Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

KTM Bikes
Indította
_Brezo_
, 2006. május 07. 18:37
Írta 2008. február 21. - 13:23

Írta 2008. február 21. - 13:20

Írta 2008. február 21. - 13:09

az utolsó kép nem a római fürdõ melletti volt óbuda tsz dombon készült ?
nem, hajogyari sziget parkolo.
Írta 2008. február 21. - 12:56

itx. a kutyás kép :clap:
ki volt a befutó?
koszi!
amugy 100 meter hatranybol 100 metert vernek ram 3 mp alatt, akarhogy tekerek

Írta 2008. február 21. - 10:36

Írta 2008. február 21. - 00:22

nagyon szimpatikus
mert én is újrakezdésen vagyok, és a régi bicómmal fõleg enduró/ downhill dolgokat mûveltem és ezért reméltem h a KTM-ek bírják
Köszi szépen, akkor valószínûleg tombstone lesz a vége 
szerk: az utolsó kép nem a római fürdõ melletti volt óbuda tsz dombon készült ?

szerk: az utolsó kép nem a római fürdõ melletti volt óbuda tsz dombon készült ?

Írta 2008. február 20. - 23:56

ujrakezdo hobbista vagyok, tehat verseny-, illetve edzes jellegu nyuzasrol nincs infom, de azert adok neki.
egy kis izelito:
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3197
egy kis izelito:
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3197
Írta 2008. február 20. - 22:57

de egyébként, bírja a strapát? tehát lehet adni neki "rendesen" (a szintjéhez mérten) ?
Írta 2008. február 20. - 20:45

a vaz sztem massziv, a felszereltsegen lehet javitani, de azt tudod kesobb fejleszteni.
Írta 2008. február 20. - 03:20

Köszönöm szépen a gyors választ 
Igazából amire nekem kéne: "városi harcos" gép (sajna ez teszi ki a felét a dolgoknak), illetve a másik fele a kemány hegyi menetek, fel és le mindenen keresztül, ezalatt értem, hogy ha esetleg ugrani kell vele, mert olyanok a terepkörülmények, akkor azt is bírja. Valamint remélem a KTM név tényleg itt is a kompromisszummentes minõséget jelenti (váz)
.

Igazából amire nekem kéne: "városi harcos" gép (sajna ez teszi ki a felét a dolgoknak), illetve a másik fele a kemány hegyi menetek, fel és le mindenen keresztül, ezalatt értem, hogy ha esetleg ugrani kell vele, mert olyanok a terepkörülmények, akkor azt is bírja. Valamint remélem a KTM név tényleg itt is a kompromisszummentes minõséget jelenti (váz)

Írta 2008. február 20. - 01:58

nekem tavalyi knoxville van ugyan, nem tombstone, de sok kulonbseg nincs.
az eddig tapasztalataim alapjan nem rossz bico, kicsit talan tularazva (olcsobban kapsz jobban felszerelt magellan-t), viszont jo nevvel. nalam a nyeregcsovel meg a felni/agy komboval voltak gondok, ezek kb 2 het utan ki lettek cserelve. a felni a tombstone-on jobb, a rigida disc bull jobban kellene birja. a nyeregcso alattam csunyan "S" alaku lett, viszont 100+ kiloval nyuzom. a fekekrol nincs tapasztalatom, mert az a knoxvile-on V fek.
a tobbi resze birja rendesen, meg az "egyszeru" suntour telo is.
ha "mindenes" bicot akarsz venni, sztem nem rossz valasztas - en nem bantam meg - de azert dobd fel a kerdest a "Milyen bringat vegyek" topikban.
az eddig tapasztalataim alapjan nem rossz bico, kicsit talan tularazva (olcsobban kapsz jobban felszerelt magellan-t), viszont jo nevvel. nalam a nyeregcsovel meg a felni/agy komboval voltak gondok, ezek kb 2 het utan ki lettek cserelve. a felni a tombstone-on jobb, a rigida disc bull jobban kellene birja. a nyeregcso alattam csunyan "S" alaku lett, viszont 100+ kiloval nyuzom. a fekekrol nincs tapasztalatom, mert az a knoxvile-on V fek.
a tobbi resze birja rendesen, meg az "egyszeru" suntour telo is.
ha "mindenes" bicot akarsz venni, sztem nem rossz valasztas - en nem bantam meg - de azert dobd fel a kerdest a "Milyen bringat vegyek" topikban.
Írta 2008. február 20. - 00:22

Hello, tudna vki nekem segíteni? KTM Tombstone-ról szeretnék esetleg egy részletesebb véleményt (pro/kontra) Elõre is köszönöm.
Írta 2007. december 13. - 16:59

Írta 2007. december 12. - 16:48

Kösz Rabbit a választ, ha tudsz, légysz rakj fel képet is...
Amúgy külön vetted a vázat, vagy kompletten? Ha külön, légyszi írd meg hogy hol és mennyiért, mert már régóta keresek KTM vázat, csak sehol nem lehet kapni...
(Amúgy amirõl írtál az a 2007-es vagy a 2008-as?)
2007-es
Írok privátot.
Írta 2007. december 12. - 16:33

Kösz Rabbit a választ, ha tudsz, légysz rakj fel képet is...
Amúgy külön vetted a vázat, vagy kompletten? Ha külön, légyszi írd meg hogy hol és mennyiért, mert már régóta keresek KTM vázat, csak sehol nem lehet kapni...
(Amúgy amirõl írtál az a 2007-es vagy a 2008-as?)

Írta 2007. december 10. - 22:04

Ja ja... Nem passzentos sajnos. Lesz helyette 20"-os Merida, és ha minden szép lesz és jó, tán egy 2008-as SID is. 
(Egész pontosan 1200 km-t mentem vele összesen)

(Egész pontosan 1200 km-t mentem vele összesen)
Írta 2007. december 10. - 21:42

Sziasztok!
Van már valakinek tapasztalata a 2007-es v. 2008-as Ultra Fire vázzal? Légyszi írjátok meg!
Kézben fogva (csõvégig 38 cm-es méret):
2070g, amibõl rögtön látod, hogy túrázásra termett.
Kulacstartó rögzítés kettõ darabnak, jóféle csomagtartó és sárvédõrögzítés, papucsba integrált oldaltámasz rögzítõhely (állati) szintén ebben a szellemben. 430-as láncvilla dettó.
Csak tárcsafékhez (legalábbis ez). Szép festés.
Ha egyben lesz, majd rakok fel képet, ha igényled.
Írta 2007. december 10. - 21:12

Sziasztok!
Van már valakinek tapasztalata a 2007-es v. 2008-as Ultra Fire vázzal? Légyszi írjátok meg!
vendég_Berger_*
Írta 2007. november 04. - 06:35

A Tiéd biztos, hogy 2006-os, de az idei csak apró design változáson esett át.
És hogy egy kicsit dicsekedjek, ilyen négykerekû KTM-mel száguldoztam nemrég:
És hogy egy kicsit dicsekedjek, ilyen négykerekû KTM-mel száguldoztam nemrég: