Ma a pincében szétnézve megakadt a szemem az egyik kedvenc bicajomon, amin nem kis bûntudattal néztem végig: múlt szeptember óta nem használtam, leszámítva azt, hogy 1 hónapja felkészítettem az idei használatra. Viszont úgy fest, nem egyhamar fogom használni. Annyira megszoktam már az új bicajomat, hogy felvetõdött bennem, hogy eladom.
Kérdésem annyi, mennyit érhet most egy ilyen bringa? Nyilván az újkori ~170e Ft-os ára már nem releváns és erõs költõi túlzás (talán 80-100e körül lehet a reális?), inkább csak tapogatózok... Minden gyári még rajta, még a gumik is: a gyárit lecseréltem újkorában (egy garnitúra jó állapotú 1.75-ös Continental aszfaltmenõ esõgumim van hozzá még), de most ismét az 1.95-ös gyári Ritchey-k vannak rajta. A bicajt kb. 4000 km-t használtam összesen. Fékpofák hátul lassan már cserések (megvettem már az újakat), illetve a Suntour XCR villa szervízre szorul (kenõanyag pótlás és ellenõrzés, gond tudtommal nincs vele).
Soha nem estem vele (!), a 19.5"-os váz és a villa is gyakorlatilag karcmentes - egy karctól eltekintve. (Sajnos a fékkar érinti a felsõ vázcsövet egy ponton, ha nem figyel az ember.)
Fotót még nem készítettem róla, de találtam a neten:

Alkatrészlistát hirtelen nem találok a neten. Összefoglalva: szinte Deore minden (elsõ- és hátsó agy, elsõ váltó, váltókarok és fékkar stb.), hátsó váltó Deore LX, hajtómû Shimano M442 (octalink). Kormányszarv Ritchey Comp, akárcsak a nyeregcsõ, kormány és kormányszár. A nyereg Selle Royal (ha jól rémlik).
Gondoltam ide írok elõször, hátha KTM-es berkekben valaki pont egy ilyet keres (Ultra Line-ok közül szerintem ez volt az eddigi legszebb).
Köszönöm elõre is, és mindenféle szépeket!