Az alacsony felszereltség csak egy dolog, ettől még lehet vele jókat bringázni. Tetszik egyébként az egységes felszereltség, és a tényleg xc-s, szerintem jó geometria is. Ezek szerintem fontosabbak, már ha nem nyerni indul az ember, mikor bringára ül.
Az agyak mifélék, még sehol sem láttam ezt a típusjelzést, valami deore/alivio szint lehet? (nekem deore van pl, és egy rendes megkenés/beállítás után 2 éve üzemelnek kifogástalanul)
Gondolom, hátul 11-36-os sor van, ahhoz miért nem jó a 24 elöl? Mondjuk ha erős vagy, akkor értem.
A telóval kapcsolatban meg arra lennék kíváncsi, hogy miként számolsz be az állapotáról, mondjuk 200 km-enként hosszútávon. Nyilván terep használatra gondolok, aszfalton szerintem ennek sem lesz semmi baja soha.
Én azért kedvelem és preferálom a magasabb kategóriás alkatrészeket mert maga a kerékpározás élménye jobb azokkal. Nem leszek sokkal gyorsabb a kedvenc emelkedőimen a könnyebb keréktől (lehet gyorsabb vagyok de nem érdekel), de mennyivel jobb azokkal gyorsítani, hajtani mint a nehezebbekkel! Váltás ugyan ez, valahogy finomabban jár minden.
a reggeli orom, amikor rajossz, hogy vasarnap este sarasan hagytad ott a bringat, de sietni kell a munkaba
a nyereg es becsuszok tisztak.
amugy ezzel a szolid sarreteggel nez ki mindig a legjobban.
Nem vagyok rá büszke de 3 hónapig gyűjtöttem a piszkot, port és sárt a bringámra legutóbb (jött a gyerek, ennek a takarítására már nem maradt idő).
A hajtás és a villa mindig rendben volt, 1-1 alkalommal a fékeket is átnéztem. De tűrte, nem recsegett és ropogott (még a nyeregcső sem mióta megfordítottam a bilincset és a varázs Syntace szivacsot használom). És valóban jobban nézett ki mint tisztán