Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Beac maxi 110 - 2005 szept 3-4

- - - - -

• Please log in to reply
312 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

. Az a vicc, hogy köveses-murváson is megszerettem a gurulósabb, érzõsebb kereket, úgyhogy a következõ terepgumim talán 1.7-es lesz.

.

az már országúti virsli gumi, nem ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Reméljük addig kiszárad, és nem lesz esõs az augusztus.
Sárban esélytelenk vagyunk.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Nekem meg vennem kell.

Érdemes, nem is értem ezt a beragadó kerekes hisztit a maraton topic-okban, nagyon sokat számít egy sárgumma. És ha nem Schwalbe márkamánia megy, akkor nem is olyan vészes az ára. (ha csak azt nézed, hogy feleannyit esel miatta, már akkor megtérül más alkatrészeken az ára...) Az a vicc, hogy köveses-murváson is megszerettem a gurulósabb, érzõsebb kereket, úgyhogy a következõ terepgumim talán 1.7-es lesz. Egyedül aszfalton para, de ott nagyon. Felpörög sec-perc alatt nagyon gyorsra, mert eleve könnyû, keskeny stb, de viszont a kenyarokban zúg, instabil, s simán kifordulhat alólad, mert a bütykei nagyon kemények. Terepen meg stabil, de nagyon, nyomvájúzni is szuper, s olyan, mintha sínen mennél - amerre kormányzol, arra megy a bicaj.

Egyébként arra a szakaszra visszatérve - igen, akkor nagyon szívtunk a vizes, saras avarban...de a Börzsönyben is ezer olyan szakasz van, ami hasonlóan nézne ki egy nagy esõzést követõen.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Szerintem is jobb ha felkötjük a gatyánkat. Az idei év talán már végig ilyen saras-esõs lesz!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nekem meg vennem kell.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Francokat szárad, nem is fog, le se szedem azt a fránya sárgumit...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Na ezért kell igyekezni!
A baj, hogy a Lajos utáni szakaszt még nem ismerjük szerintem.
Biker!
Szárad a Pilis?

szárad, csak nem nagyon látszik rajta .....mármint a talajon......
bár a nyilt részek amit ér a nap az száraz......meg az aszfalt is,,,,nagyjából.....bár ez sem biztos mert itt most esett egy jó órát az esõ.....akkor vszinû a hegyen is..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Na ezért kell igyekezni!
A baj, hogy a Lajos utáni szakaszt még nem ismerjük szerintem.
Biker!
Szárad a Pilis?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Dante!
Tudod melyik lesz a legrosszabb rész?
Dobogókõ-Lajosforrás.
Emlékszel? "Á, rögtön ott vagyunk!"
:)

ha nincs dágvány az 1ébként sztem nem vész....majd alk adtán mutatok még 2 alternatív utat....
de sztem lajos után is vannak izgalmas részek/fõleg setétben/ :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Dante!
Tudod melyik lesz a legrosszabb rész?
Dobogókõ-Lajosforrás.
Emlékszel? "Á, rögtön ott vagyunk!"
:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Nade abban benne vagyok, hogy nyugis tempóban megyünk, de nem állunk meg, vagy csak rövid idõkre. Egyébként meg én idén mintha rosszabbul mennék. :(

Persze, nem kell sietni nagyon, TT nem verseny, hanem maximum egy haladós-de-dumálós edzésnek kell felfogni és kész. Versenyezni sok okból nem érdemes - egyrészt sokan csalnak/levágnak, mindenki máskor indul, meg hát jelölés sincs, így nem csak a pedált kell terhelni. Valahogy nem hiszem, hogy rosszabbul mennél egyébként. ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
De ezek szerint csak azért nyomtalak le, mert te vérben fetrengtél és épp valaki felmosott téged?? :D
Azért a Robi olyan, mint Suzuki mellett a Masareti. (ja, én vagyok a Suzuki)

Nade abban benne vagyok, hogy nyugis tempóban megyünk, de nem állunk meg, vagy csak rövid idõkre. Egyébként meg én idén mintha rosszabbul mennék. :(
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ööööö... Hát majdnem egy perccel mögötte Szilváson igen, az utolsó lejtõn beragadtam picit nah. De azért nem mindig tudok jól menni. ;) Pl Flash tragikusan ment. Szóval nem kell rettegni, egyáltalán nem szoktam durva tempót menni. Egyébként mondom ám, tavaly Szilváson lenyomtál, jól emlékszem ám, pont Bélapátfalván szedtek össze egy bukás után.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Dante, nekem azt csiripelték a madarak, hogy te Joó Robi mögött végeztél nem sokkal most valamelyik marcin. Akkor lehet, hogy rossz az infó?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
De ha 8kor rajtolunk (asszem az a bringalimit), akkor a Börzsönyt délig illõ lenne kivégezni azért...múltkor vagy f4-4 után értünk csak át!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
A dinnyénél pont nem, mert lehet, hogy lekésed a kompot.
Plusz 50 perc...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Hát úgy még talán...
Említettétek, hogy folyton leragadtatok egy-egy tápállomásnál. Miért, annyira bõséges és finom kajákat ajánlanak a szervezõk a TT útvonalán?

Hát igen, s ha nem maratonozósan fogod fel (gyors kaja, egy kis ivás és gó), akkor 20 perceket buksz frissítõnként. És mivel nagyon sok pihipont van, ez 3-4 órát elvesz a teljes idõbõl, ez komoly. 2 helyen érdemesebb hosszabban megállni, a Hegyestetõn dinnyézni, és a Kisrigóban kajálni egy jót, a többi gyors depózást kell, hogy jelentsen. Hozének igaza van, nem a tempóval volt a baj, sõt. De hát a tapasztalatainkból tanulunk ugye, idén majd hajcsárkodni kell egy picit. (Lemaradás-100-on is bevált, ugye Charon? ;) )

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Dante, veled azonban nem megyek, mert te túl erõs vagy hozzám képest.

Ne hülyéskedj már, tavalyi Szilváson is lenyomtál. ;) Komolyan! Idén picit erõsebb vagyok, de nem sokkal, szóval nyugi van. Egyébként a mottóm..."mindjárt ott vagyunk már..." :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát úgy még talán...
Említettétek, hogy folyton leragadtatok egy-egy tápállomásnál. Miért, annyira bõséges és finom kajákat ajánlanak a szervezõk a TT útvonalán?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ez Dante mottója is: "Menjünk már, menjünk már!"