Jelentkezz be Regisztrálj

Beac maxi 110 - 2005 szept 3-4
Posted 2006. June 18. - 20:10

Irmaforrás(Magyarkút) K négyzet
Nagy-kõ-hegy K
Csurgó K
Bélarét K
Foltán-kreszt K
Csoványos,kilátotorony K
Nagy-Hideg-hegyi turistaház K
Kisinóci turistaház K
Törökmezõ turistaház K
Hegyes tetõ K
Nagymaros komp K
Visegrád komp K
Nagy- villám parkolo K
Barát-halom K
Pilisszentlászó K
Sikárosi erdészház K
Letérés a müutról K+, K
Dobogókõ turistaház K
Fagyoskatona P, S
Lajosforrás S
Csikóváralja turistaház P négyzet, P+, Z+, Z négyzet
Kevély-nyereg P négyzet, P
Rozália téglagyár K
Virágos-nyereg K
Hársak alja S, jelzetlen
Hüvösvölgy K
113 km 3350 m szint
Posted 2006. June 18. - 19:55

A ttt.tr oldalán van ez az útvonal:
"Magyarkút Nógrád Csóványos Nagy-Hideg-hegy Kisinóci th. Törökmezõ Hegyes-tetõ Nagymaros Visegrád Nagyvillám Pilisszentlászló Dobogókõ Lajosforrás Csikóváraljai th. Kevély-ny. Virágos-ny. Bp. Hûvösvölgy"
Kérdésem: ezek az ellenörzõpontok is egyben? Mindegyik? Na csak ezért szerettem volna tõletek egy szkennelt itinert kérni.
Posted 2006. June 18. - 18:36

Lens ez segít ?Valaki lenne olyan kedves hozzám, és beszkennelné a Beac maxi tavalyi útvonalát a Tt-s füzetecskébõl? Tudjátok, ahol pontosan leírják merre kell menni és hol vannak a pontok!!!
Kiírás: http://ttt.tr.hu/nap...tura.php?id=524
Szinttérkép: http://www.kivisite....zintmetszet.jpg
Korábbi élmények: http://forum.bikemag...ad.php?p=103607
Jelentkezõk:
Dawn + Charon _ tandem
? Dante
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. June 18. - 18:26

Posted 2006. June 14. - 10:46

Mondjuk a Mavicról már sikerült levetnem a külsõt kis nyomásnál (lefordult 40-nél és azonnal durrdefektelt), tehát a "túl könnyen felrakható" sem annyira jó. De a Fire Mud valami speckó nagy és vastag peremmel rendelkezik, amitõl elvileg nem felüthetõ (mondjuk még nem is ütöttem fel), szóval lehet, hogy könnyen felmegy. Ha majd lesz egy Gödöllõi Dombság túra (ugye Charon lesz?), ott helyben vagyok, kipróbálhatod, az a legtisztább. De én foggal felteszem, szóval sima ügy.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2006. June 13. - 22:23

Na szal: én bizony 3 gumileszedõt használok a leszedéshez plussz a lábamat, felrakáshoz pedig egyet. Még eddig a legballonosabb gumit se tudtam leszedni simán csak újjal, pedig a Michelinnek vannak jó ballonos verziói, amit használtam. Az tényleg traktor volt, le is szedtem egy idõ múlva, mert odaragadtam a betonhoz.
Szóval lehet, hogy nincs olyan sárgumi, amit szeretnék felrakni.

Ehhez ha hozzáadjuk, hogy extrémebb körülmények közt is fel kéne tudni rakni/leszedni (pl.saras maraton, esõzés közepette), akkor egyes sárgumik lehet, hogy a reménytelen vagy az egy órás kategóriában esnek át. Ó miért születtem gyenge nõnek! ?
Zed is mindig szíd, hogy mi az hogy nem tudom simán lepattintani a gumikat, de egyszerûen nem megy. Már próbáltam.

Posted 2006. June 13. - 22:08

Na mindjárt át leszünk dobbva a gumitopicba...szóval FONTOS A GUMI A BEAC-RA KEDVES MODOK, EZ NEM OFFOLÁS ÁM...

Posted 2006. June 13. - 21:58

mislen xcr mud ,.... már amennyire az sárgumi.....mindenesetre virsli, és valami mintája is olyasmiÉrtem. De nekem van még egy másik nagy problémám: nagyon nehezen tudtam csak felrakni a Panarészer Fire XC-t (Mud-ot még nem próbáltam). Sun felnim kissé magasabb, mint szokott lenni, nõi kis erõtlen ujjaimmal hatalmas szenvedés, mire fölmegy.
Szóval ismertek olyan sárgumit, amit könnyû felrakni?
de oda adom egyszer az ust felnit gyakorolni, és garantáltan átértékeled a nehezen felrakható gumi fogalmát

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. June 13. - 21:52

Szóval ismertek olyan sárgumit, amit könnyû felrakni?
Posted 2006. June 13. - 21:38

Posted 2006. June 13. - 21:31

Posted 2006. June 13. - 21:28

Posted 2006. June 13. - 13:10

Posted 2006. June 13. - 10:51

Az.
Hajjaj, gondolj csak bele, hogy én, aki tragikus lejtõzõ, Szilváson és Flash-en 50-el süvítettem el a kanyarokban a nép mellett. Nagyon sokat számít.

vendég_Charon_*
Posted 2006. June 13. - 10:25

Posted 2006. June 13. - 10:23

Aha, talált - nekem sokkal jobban bevált, mint az 1.5-ös sárgumik, 1.6 széles, és 1.8 magas, így viszonylag ballonos, de keskeny nyomon megy. Sokkal kényelmesebb és olcsóbb is, ráadásul 420 gramm.
Aszem én is beruházok egy ilyen gumába. Már tele a virslim a saras szenvedésekkel. Sárgumával úgy mentek el melettem vasárnap mint a szélvész, én meg csak szitáltam jobbra-balra, közben meg imákat mormoltam....
Elöl hátul az van?
Posted 2006. June 13. - 09:49

Panaracer Fire Mud pro asszem.
Aha, talált - nekem sokkal jobban bevált, mint az 1.5-ös sárgumik, 1.6 széles, és 1.8 magas, így viszonylag ballonos, de keskeny nyomon megy. Sokkal kényelmesebb és olcsóbb is, ráadásul 420 gramm.

vendég_Charon_*
Posted 2006. June 13. - 09:39

Posted 2006. June 13. - 00:12

Posted 2006. June 13. - 00:08

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."