Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Beac maxi 110 - 2005 szept 3-4

- - - - -

• Please log in to reply
312 replies to this topic

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Puff neki.
Dante, mehetsz egyedül...
:)

Egyébként nem kell gyorsan menni.
Csak menni kell, keveset ácsorogni.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Persze, osszuk csak ketté. Én mindkét részt ismerem, a probléma nekem inkább a sebesség, és erre a legnehezebb edzeni, mert ha valaki kevés erõvel született, az még gyakorlás útján is csak nehezen tápászkodik föl.

Na de a lényeg, hogy csináljuk meg. Dante, veled azonban nem megyek, mert te túl erõs vagy hozzám képest. Én majd szerintem a saját tempómban döcögök.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Lehet nevezni fél távra is! A visegrádi kompig.

Fory

Fory

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Jól tudom, h lehet csak a börzsönyi szakaszon (Börzsöny 50?) is indulni.
Váci vagyok és a Börzsönyt elég jól vágom, fõleg ezt a részt,de a Pilisben még nem jártam, sztem nem éjszaka kéne kezdeni.
Inóci-vágás nekem is bejön. :)
A hazád ott van, ahol nem kell magyarázkodnod.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Naná, de két részre kellene szedni - A=Börzsöny - B=Visegrád-Bp. S bár "A" rövdebb, elég húzós az is...a "B" nek meg tényleg gyakorlati értelme van, alkonyfényben, kómásan ne kelljen annyira figyelni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hozé, oké, bár tavaly nem az én fejemen volt! ;)

Szervezünk elõtte pályabejárást???
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Lens!
Este megyünk a lámpád után!
Tavaly is jó volt...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Örömmel bejelentem, hogy - hacsak nem lesz megint özönvíz elõtte és árvíz közben - én is megyek a Beac-ra, és ezzel megpróbálom teljesíteni több éves álmomat.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Csak az Inóci...csak aaazt szereti. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Igazából valamikor mehetnénk elötte felderíteni.
Egy-egy nap a Duna két partjára kellene szerintem.

Naná! Az Inóci az mindenkinek bejön...

Nagy Tibor

Nagy Tibor

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

1. tudom, tavaly nekiestem ugyanis :) ...akkor, sok okból, ami részben az én hibám, nem jött össze - röviden a lényeg, nekem nem kilómétertõl/tempótól függ, hogy mennyit megyek, hanem tekerési idõtõl...így nincs mese, sietni kell, nem teadélutánozni
2. tudom, nagyon helyes - mondjuk van benne egy-két zord hely ;)
3. na ehhez én is fogok idén - na azt azért nem mondod, hogy a lépcsõn feltekersz ;) - a bónuszcsoki/bónuszpecsét nekem is megvolt...

Sok szempontból viccesek a TT-k, pl a Lemaradás-100 idén nagyon bejött...

1. A maratonozás errõl szól, mindenki tanulja meg mit bír a szervezete, és ez szerint vállaljon be. Ehez kell néhány ezer km, meg néhány év...
2. Kedvencem az Inóci-vágás...meg az Urak asztala oldala (ha jól emlékszen a nevére) ahol ki van írva "Éjszaka gyalog tilos és veszéslyes"
3. Bocs de nem emlékszem lépcsõre. Az végig egy ösvény, az elején k. meredek, rövid köves, utána egy darabig tekerhetõ, majd a vége felé pár száz méter tolás, mert ott van egy köves rész ami tekerhetetlen. Legalább is én nem ismerek olyat aki ott feltekert.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
1. tudom, tavaly nekiestem ugyanis :) ...akkor, sok okból, ami részben az én hibám, nem jött össze - röviden a lényeg, nekem nem kilómétertõl/tempótól függ, hogy mennyit megyek, hanem tekerési idõtõl...így nincs mese, sietni kell, nem teadélutánozni
2. tudom, nagyon helyes - mondjuk van benne egy-két zord hely ;)
3. na ehhez én is fogok idén - na azt azért nem mondod, hogy a lépcsõn feltekersz ;) - a bónuszcsoki/bónuszpecsét nekem is megvolt...

Sok szempontból viccesek a TT-k, pl a Lemaradás-100 idén nagyon bejött...

Nagy Tibor

Nagy Tibor

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

No, akkor hamarosan én is belépek a "világosan beérünk klubba". Legalábbis megpróbálom. A montis élvezeti szintben nem vagyok teljesen biztos, pl a kerítésen áttolás, forgóajtó annyira nem vicces. De szép helyeken megy, ebben egyteértünk. ;) A távot réeszekben ismerem, szerintem menni fog. Azt kell megállni, hogy nagy zabapartikat tartsunk - s ezt nem könnyû, ugyanis fincsi dinyne, csoki, gombásragu van...

Hajrá, drukkolok neked. Az utvonallal kapcsolaban meg három megjegyzés.
1. Ez egy telj túra, nem zárt pályás maraton,
2. Nekem a montenbájkolást nem a szilvásvárad stílusu nyomjuk a dózer úton ezerrel útvonalak jelentik, hanem technikás ösvények. Na ez a túra jellemzõen ilyen helyeken megy.
3. Én ragaszkodom az elõírt útvonalhoz, még Visgrádon is a túrista úton tekerek fel a várba.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
No, akkor hamarosan én is belépek a "világosan beérünk klubba". Legalábbis megpróbálom. A montis élvezeti szintben nem vagyok teljesen biztos, pl a kerítésen áttolás, forgóajtó annyira nem vicces. De szép helyeken megy, ebben egyteértünk. ;) A távot réeszekben ismerem, szerintem menni fog. Azt kell megállni, hogy nagy zabapartikat tartsunk - s ezt nem könnyû, ugyanis fincsi dinyne, csoki, gombásragu van...

Nagy Tibor

Nagy Tibor

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Nem szeretném elvenni senki lelkesedést, de aki itt elindul az kösse fel a gatyáját. Nagyon nagyon jó kondiban kellleni ahoz, hogy 15 fölötti átlagot tekerj, mert nehéz a terep és sok a szint. Ha nem mentél végig kétszer háromszor a teljes távon kizárt dolog , hogy beérj világosban, mert a tájékozódással rengeteg idõ elmegy. Én már néhányszor végig tekertem a túrát, szerintem az útvonal montis élvezeti szintje magasan veri kishazánk bármelyik maratonját!!! Tehát hajrá, tessék kipróbálni.
Ja ismerek olyat akinek sikerült. Lenkei Peti ( a rholof agyváltó hazai forgalmazója)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Valószínû az eddigi tapasztalatok után, hogy Beac szombaton, Mátra vasárnap.

http://www.velosport...ak/vnapt06t.htm

2006.09.02 Beac Maxi 130 km MTB tt Magyarkút-Budapest

A maraton idõpontja: 2006. szeptember 2-3. (szombat-hillclimb, vasárnap -verseny)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Na, végre megtaláltam ezt a topikot is! Tudja valaki, hogy idén is a Mátra marci idõpontjára esik-e a TT?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Szerintem is, a maxi szivatás feltételezi az eredeti útvonalat - mondjuk tény, hogy nem tandembarát...(szerintem 3-4 órát és nem kevés kalóriát lehet nyerni a kerülésekkel - gondoljatok arra, hogy maratonokon 20 km/h körüli átlagot (vagy többet) megyek, itt meg a tekert átlagom sem volt 15 felett)

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Szóval most más kerekesek is azt mondják, hogy a kiírás szerint érdemes menni, mert pont ez a durva a Maxiban. Éppen ezért már a felkészülés során is beiktatnak futóedzéseket és tólós szakaszokat, hogy hozzászokjanak az ilyen típusú terheléshez.

Larzen, aki mind gyalogosan, mind kerekesen végigmat az eredeti útvonalon azt mondta, hogy kerékpárral azt nehezebb végigcsinálni, viszont aklternatív útvonalat választva már könnyebb kétkeréken.

Az biztos, hogy legalább 2 órát lehet nyerni a kerülésekkel hanem többet, gondolom ez az adott kerekes fizikumától és edzetségétõl is függ.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nem sürgõs, úgyis kövérek vagyunk. :(