Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Térdfájás és egyéb ízületi bajok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
492 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A derékfájás tipikus bringás betegség, fájdalomcsillapító krém vagy orvos, de ha sokat edzel örökre megmarad.

A sebesség mindent megold.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Az a baj, hogy a nagy nyári melegben is fájt. A Flash maratonon 3-4 helyezést buktam, mert végig nyilalt a hátam, s a végén többször meg kellett állnom, hogy lemenjek hídba, ami kicsit rendbetette.

A Béres-cuccot kipróbálom, hátha, ártani nem árthat. Az ágyam tényleg rosszabb viszont mostanság, a földet kipróbálom.

A rossz tartásra gondoltál már? Nekem a Mongoose-on fájt állandóan a hátam, mert rövid volt a gép, és mikor elõredõlve tekertem, a súlyt kevésbé tudtam a karokra terhelni... Nem volt más megoldás, el kellett adnom, most 3'-lal nagyobb vázam van, és idáig semmi jele a problémának.

gloss

gloss

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
nekem a térdem ngyon rossz és az utóbbi idõben olyan érzés mintha kiugrana vlami belõle. De amiótta gyógytestnevelésre járok és mindig hordom a speckó térdvédõmet teljesen megjavult nagyon ritka hogy katogna pedig régen még attól is ezt csinálta mikor leültem vagy gyalogoltam de most már egyáltalán nem.

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
OK de a derékmerevitõt ugy képzeld el mint egy csuklószoritot csak pár napig hordod,fáj a csuklod felveszed elmulik,aztán két honap mulva megint meghuzod a csuklód és csak akkor használod ujra.
A földön tegyél magad alá polifomot mert nagyon könnyü felfázni.
A csonterõt elkezded szedni semmi aztán javul,utánna megint fáj mint állat amig el nem fogy a bogyó,és kb egy hét mulva mintha elvágták volna.
Már egy párszor végignyomtam ezt a sztorit és mindig ez ment,remélem neked is segit ez a sok értelem amit leirtam:)
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Az a baj, hogy a nagy nyári melegben is fájt. A Flash maratonon 3-4 helyezést buktam, mert végig nyilalt a hátam, s a végén többször meg kellett állnom, hogy lemenjek hídba, ami kicsit rendbetette.

A Béres-cuccot kipróbálom, hátha, ártani nem árthat. Az ágyam tényleg rosszabb viszont mostanság, a földet kipróbálom.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Sok baja lehet a derekadnak,de nekem a béres csonterõ segiteni szokott de csak két hét mulva hat ,a másik ami bevált a földön alvás de ha jó az ágyad akkor mindegy, azért probáld ki de ha egy héten belül nem segít akkor nem az ággyal van a baj.
Nekem nagyon könnyen megfázik lehet hogy neked is,(a könnyû alatt azt értem hogy 5-percig kint van szabadon és egy hétig a cipõmet nem tudom felvenni)
A másik eset amikor megfázhat iccaka kilóg a pizsibõl és amig az igazak álmát aluszod akkor annyi,és elõ sem jön a baj csak amikor már tekersz.
Ami minden esetben rendbehozza(nekem)valamilyen melegitõs deréköv én motoros vesevédõt használok tartja és melegiti is a derekat 2-4ezerért már jokat lehet venni amiben van keményités.
Ha a deréköv nem sekit irány a doki!!!!
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hátfájásra mit ajánlotok? Hosszútávon, ha izomból, s sokat megyek (ülve), akkor megfájdul, deréktájon. (és CSAK deréktájon, pl a csuklyásizom, lapockák tökre épek...) Csigolyaösszecsúszás, meszesedés? vagy csak el van valami mozdulva? (edzem hátra is, pl havi 8 órát úszom, s tornázom is, de most már valami sz@rt szednem kell(ene) rá, mert nem használ eléggé...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Alex rider

Alex rider

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Nekem is voltak gondjaim a térdemel (jobb) én egyszer rosszul léptem és ISZONYÚ fájdalmas érzésben volt részem.Mindha elmozdult volna a térdem a helyérõl.Olyan érzés volt mindha egy téglával ráütöttek volna a szerencsétlenre.Iszonyúan fájt.És a fájdalom alatt az izületem "feltelt vizzel" AAAAaaaa.És ez kb 3x fordult elõ.Általában nem tudtam utána rendesen járni-kinyújtani a lábam, Éjszaka nagyon fájt.Na jó nem nyavajgok többet az a lényeg hogy "elmult"

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Nekem egyhe kopást mondtak. Gondolom arra biztos jók az ilyen porcépítõ cuccok.

Sztem igen. sportszerûen ûzõd? www.lenkei.hu bementem hozzájuk, elmondtam a panaszom, jövö 7en megyek a cuccosért, havi adagot kapok, nem drágább, mint az egy havi bolti vitaminok. Kiváncsi leszek....
" A Cube el van vetve! "

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Sajna javitani egyik se fog, nekem ciszta van a térdembe, kaptam rá porcépitöt és bérest, azóta nem fáj, és a szedést is abbahagytam, de 2 havonta be kell nyomnom a porceröt, és akkor jó egy ideig. Probáld ki

Nekem egyhe kopást mondtak. Gondolom arra biztos jók az ilyen porcépítõ cuccok.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Sajna javitani egyik se fog, nekem ciszta van a térdembe, kaptam rá porcépitöt és bérest, azóta nem fáj, és a szedést is abbahagytam, de 2 havonta be kell nyomnom a porceröt, és akkor jó egy ideig. Probáld ki
" A Cube el van vetve! "

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Van aki szedett már Béres Porcerõt?
Idõnként szokott fájni a térdem tavaly dokinál is voltam vele, kaptam valami port rá akkor elmúlt. De most megint kezd jelentkezni. Orvosolható ezzel a probléma? Vagy valami egyéb hasonló szer létezik?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Mázlim volt, hogy oda mentünk osztálykirándulni :D De addig iszonyatosan fájt, amolyan ordíthatnékom volt.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

nekem is ez volt.. alig bírtam járni... pár napig befásliztam, keveset jártam és elmúlt...
amúgy a legfontosabb sztem, hogy otthon papucsban járkálj, és a cipõd is jó betétes legyen...!

tehát nem vagyok egyedül...itthon mindig papucsban vagyok. a cipõm pedig elég jó betétes, szerintem:...ptamás, ha olyan közel lenne ide hévíz...:P

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Nekem dettó ugyanez volt a jobb vállammal az elmúlt pár napban. 2 óra a hévizi termálfürdõben és teljesen redbejött. De én sem tudom mitõl lehetett...
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
nekem is ez volt.. alig bírtam járni... pár napig befásliztam, keveset jártam és elmúlt...
amúgy a legfontosabb sztem, hogy otthon papucsban járkálj, és a cipõd is jó betétes legyen...!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
tegnap délután nem csináltam semmi különöset, ám miután hazajöttem suliból, már alig bírtam állni a lábamon, annyira fájt. mindig rendesen felöltözöm, a térdeimre meg külön figyelek...de egy ideje a bal térdem véletlenszerû idõközönként elkezd fájni, egészen pontosan a belsõ oldala, de annyira, hogy nem bírom kinyújtani a lábamat, és behajlítani sem...nem történt semmi baleset, semmi. egyszerûen csak kegyetlenül fáj...ez mi lehet? valami izületi izére gyankszom, és ez most pont nem jönne jól, hiszen már alig van pár hét hátra a bringásszezonbó...l:mad:

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás
En, ha már egy kicsit is hideg van hosszúnadrágot húzok. Amikor rajtam volt soha nem okozott kényelmetlenséget, mikor mégsem húztam (eleinte) mindig kellett volna. Pedig nem vagyok nagyon fázós.

off: lor, miért kérdezted a morse-s dolgot, nem lehet elolvasni a postjaimat?
amúgy nem, sose tanultam.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
én is hordok már estefelé ilyesmit.
Mutitól jottem hazafelé, azért 50 fölött a gerenna vár környékén jól jön, mindenképpen.
Vagy hosszúnaci.
vhol olvastam, a "menõk" 15C alatt már hosszúnacit huznak!
A_: Már Bp-n vagy? Holnap guriga?

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Számomra új dolgot sikerült felfedeznem,hogyha térdmelegítõvel megyek ki tekerni, akkor nem tapasztalok semmiféle utó fájást,míg ugyanolyan bicóbeállítás mellett a reggeli bringázások után néha nagyon kellemetlen érzésem támadt, és a fájdalaom a térdeimbõl származott... Szal,aki teheti csomagolja az izületeit:) Biztos van vmi jobb módszer is, mint így melegbe csomagolni õket, de nekem most ez nagyon bejön. Remélem nem csak placebo,de még,ha az is,most nagyon örülök...:) Csinálja még így rajtam kívül még valaki,vagy ez saját oktondiság csupán?
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???