Jelentkezz be Regisztrálj

Térdfájás és egyéb ízületi bajok
Írta 2006. szeptember 01. - 20:55

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Írta 2006. szeptember 01. - 17:52

Mitõl lehet, mit lehet vele csinálni?
kösz
Írta 2006. augusztus 13. - 11:15

A porcerõsítõk hatásmechanizmusának elve hibádzik. Ugye arról van szó: "hogyha sok porc alkotó elemet eszünk, erõsebb lesz a porcunk". Namost ha én sok agyvelõt eszek, akkor nem leszek okosabb. Ha sok vesét eszek nem javul a vese funkcióm. Ha sok májat eszek nem javul a máj funkcióm.
A csont és a Ca+ az más tészta. _Sajnos_ a porc az nem csont.
tocsa
Írta 2006. augusztus 12. - 15:32

Nem tudom kinek írtad, de azt hiszem igazad van. A túl alacsony ülés elég vacak. Egy idööban folyton becsúszott az üléscsövem egy-egy rázósabb tekerés után, és rögtön észre lehetett venni, hogy nem olyan jó tekerni.
Amúgy most teljesen jó a térdem, másfél hónapig szedtem Béres Porceröö tablettát, és lájtosan bringáztam mellette. Mostanában már merem eröösebben nyomni, egyáltalán semmi furcsát sem érzek benne.
Szóval akinek izületi problémája van, annak csak ajánlani tudom.
Tavaly télen heti 10-15 óra spinning edzést tartottam. Emellett még a terepen való tekerések. Sok volt a térdemnek. A Sportkoriban az orvosom ajánlotta Mc Farlance: Seatone Sport Restart nevü kapszulát( A HÚZÓDÁS, RÁNDULÁSRA NAGYON SZUPER). Kapszulánként tartalmaz 235 mg Perna canaliculus kivonatot. Brrrrrrrr, ettõl olyan érzésem volt, mintha éhgyomorra fogyasztottam volna el 2 doboz, olajoshalat. Emellett fehérje, prolin, glicin, glükózaminoglikánok, c-vit., vas. 2 hét alatt rendbejött a térdem, lábra tudtam állni.

A Sportkórházzal szemben lévõ gyógyszertárban tuti lehet kapni 6900.-
Érdemes beszedni az egész dobozzal!!
Írta 2006. július 28. - 12:07

másfél hónapig szedtem Béres Porceröö tablettát, és lájtosan bringáztam mellette. Mostanában már merem eröösebben nyomni, egyáltalán semmi furcsát sem érzek benne.
apám szedte egy darabig, de megijedt, mert gumók kezdek nõni a csuklóján

Írta 2006. július 28. - 11:54

bar en 44/16-al jarok de hegyre nem nagyon vagy csak ovatosan.
probalj meg vmi porgosebb dolgot.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. július 28. - 11:44

SS: 32-11 áttét. nem a legkönnyebb de azért fel lehet tekerni betonúton mindenhol. persze többnyire csak kiállva bírom.
viszont egy-két hét után elkezdett fájdogálni a térdem

gondolom a megoldás valami könnyebb fokozat, ugye?
vagy váltó

Írta 2006. július 28. - 10:20

a helytelen ulespoz odabasz a terdnek
@regent te tanultal morse-t ugye?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. július 28. - 10:19

rosszul gondolom, hogy a térdfájás egyik kiváltó oka a helytelen üléspozíció - a túlságosan letolt ülés? Mert ekkor nem tudod kinyújtani a lábad, és nem biztos, hogy az erõs tekerés jót tesz neki így...
Nem tudom kinek írtad, de azt hiszem igazad van. A túl alacsony ülés elég vacak. Egy idööban folyton becsúszott az üléscsövem egy-egy rázósabb tekerés után, és rögtön észre lehetett venni, hogy nem olyan jó tekerni.
Amúgy most teljesen jó a térdem, másfél hónapig szedtem Béres Porceröö tablettát, és lájtosan bringáztam mellette. Mostanában már merem eröösebben nyomni, egyáltalán semmi furcsát sem érzek benne.
vendég_nhunor_*
Írta 2006. július 28. - 10:02

Írta 2006. május 14. - 21:19

Na, ha valakinek fáj a térde...az én vok.
Szal tvaly nyáron majdnem sikerült átmennem két beton karó közt a töltésen (gondoltam kikerülöm a sorompót...nehogymá' megálljak?

ui.:Csak ésszel! Óvakodjatok a töltésoldalt lezáró betonkaróktól!

Írta 2006. május 03. - 15:52

A térfájás lehet, hogy a nem megfelelõ cipõ miatt van, vagy hogy betonon futsz. Egyik sem egészséges hosszútávon (mármint km).
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Írta 2006. május 03. - 15:34

Futás elõtt 10 percet minimum melegítek. Bringázásnál meg az elsõ 1 km-en pörgetek
Es ennyi elég? Nekem az elsöö 15 km-en síkon, betonon kell mennem, ott szoktam bemelegedni.
A térd, azaz a porc amúgy hogyan tud bemelegedni? Mert az izmok az OK. mozognak, aztán közben hööt termelnek, felkészülnek az erööfeszítésre. De a térded alapesetben csak hasítja a szelet, gyakorlatilag melegedöö izom a környéken nincs, nekem legalábbis igencsak hideg szokott lenni fél óra laza tekerés után is maga a térdkalácsom. Ilyenkor bekopik, vagy mi a szösz?
Írta 2006. április 26. - 20:36

Írta 2006. április 26. - 18:17

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2006. április 25. - 23:29

toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2006. április 25. - 23:17

Addig No Futás. talán pár km-t tekerek... 10-et/nap
Írta 2006. április 25. - 23:15

majd ha neked is eltorik egy focimeccsen a terdkalacsod es ennek folyomanyakent olyan nyavajaid tamadnak, hogy fel evvel kesobb sem tudsz 5 emeletet felgyalogolni kovetkezmenyek nelkul... akkor mar ugy erdemes a kamionon vacilalni

toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2006. április 25. - 23:04

Írta 2006. április 19. - 08:53

ma megmérem magam...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers