Jelentkezz be Regisztrálj

Térdfájás és egyéb ízületi bajok
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. május 05. - 18:48

Írta 2007. május 04. - 22:59

bajod nem lesz tõle )
futás meg más izmokat mozgat meg szóval valószínû ezért van izomlázad.
Írta 2007. május 04. - 22:52

Írta 2007. május 04. - 22:48

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. május 04. - 22:37

menj el orvoshoz, majd õ segít, leszívják vagy nem tom.
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. május 04. - 22:33

Egy éve volt benne egy részleges ínszallag-szakadás, akkor is így megtelt valami folyékonnyal, de az rosszabb volt, mert nem tudtam kinyújtani se, meg akkor ugyebár nem beütöttem, hanem megreccsent a szallag (megerõltettem). Lehet ahhoz vmi köze v. csak néhány tünet hasonló de nincs köztük kapcsolat...
De már 5-6 napja ilyen és nem akar apadni a vizenyõsség vagy mi...tapasztalatok? Vélemények? Kenõcs-ajánlás? Vagy máris indulhatok sportorvoshoz?
Írta 2007. április 17. - 07:26

Nekem annó csontlágyulást állapítottak meg! Dona+Condor..
Az egyik reggel a másik este. Utána rehabként Bioglükozamint szedtem
mert az összes többi csak drágább volt és nem használt jobban!
Pedig volt pár dolog amit kipróbáltam! A Biot kb. 2 hónapig szedtem
az elsö 2 hétben feltöltés gyanánt napi 2 db-ot aztán már csak 1 db-ot.
Aztán elkezdtem bringázni és megszünt a fájdalom!

Üdv
Írta 2007. április 16. - 15:51

Szúró fádalom a jobb oldali izület belsejében, majd pedig olyan érzés a térdkalács felsõ félholdjában, mintha belülrõl nyomná valami. Mindezt azért írom le, hátha valaki belefut ebbe a tünetbe, és akkor hamar felméri, hogy orvoshoz KELL menni. Aznap már nem is tudtam több címet megcsinálni (egyébként nem fixivel nyomom, mielõtt arra gondolna valaki, hogy amiatt (: Azt hittem, hogy a két héttel azelõtti kocsiajtó-rámnyitás miatt valami traumás cucc.
1 nap pihi. Semmi gond 8-tól 13:30-ig, amikor is fél óra alatt a nulláról, elviselhetetlen szintre emelkedett a fájdalom.
Traumatológia: ez nem traumás. Sportkórház: porcpuhulás. Condrosulf, Dr. Vargától. + gócvizsgálat (teljes vérkép, fogászat, stb.)
Úgyhogy most itt ülök aggódva, hogy elveszítem a munkám, ami a szenvedélyem. És olvasom újra azokat a hozzászólásokat, amiket kb fél éve már böngésztem, de nem raktam be könyvjelzõnek, mert "minek"? Most beraktam.
Egyébként okként, a 15 éve ûzött "magashegy-barlang-bringa-elégtelentáplálkozás" quartett került megjelölésre (30 vagyok)
Dr. mondta rehabként: gyors, vagy hátúszás / pörgetni a bringát, az ép lábbal tekerve hetente kevésszer, sík terepen.
Eleinte terhelni sem lehetett az izületet.
Ja, hogy Dona-por. Dokinak megemlítettem Condrosulf helyett. Maradt a bogyó. 3 hónap egy kúra. Már csak 1 hónap! (:
Írta 2007. március 21. - 11:52

nekem napi egy tasakkal írta,már nem tudom melyik dózisból,de sz@rt se használt,írt még kondroszulfot(condrosulf?)Sziasztok!
Arra vagyok kíváncsi, hogy amelyikõtök már szedett már dona-port, hogy írta fel a doki? Menniyt kell egy nap, mennyi ideig, utána kell-e szünet.
köszköszkösz:)
most scitec nutrition joint-x játszik
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. március 21. - 11:42

Remélem, ez a derékfályás nálad csak vicc, mert ha nem úgy, nagyon fájdalmas...
OFF
Hát igen a helyesírásom mindig ilyen jó volt

On
Írta 2007. március 21. - 11:33

Arra vagyok kíváncsi, hogy amelyikõtök már szedett már dona-port, hogy írta fel a doki? Menniyt kell egy nap, mennyi ideig, utána kell-e szünet.
köszköszkösz:)
vendég_galuska_*
Írta 2007. március 21. - 11:07

Derékfályásra nekem nagyon bevált a mágneses ilyen derék melegítõ. Ha kezdem érezni a derekam akkor felrakom, és szépen rendbeteszi. Elõtte mielõtt volt én se nagyon hittem benne, de nekem bevállt. Sajna én is elég derékfályós vagyok.
Remélem, ez a derékfályás nálad csak vicc, mert ha nem úgy, nagyon fájdalmas...

vendég_galuska_*
Írta 2007. március 21. - 11:05

Nem izületi bibi, de hátha:
Van egy 3 centis üveg általi seb a talpamon (lábujjamon), tegnap szedték ki a varratokat. Érdemes-e kencölnöm valamivel, vagy bízzam a természetre?
Elõre is kösz!
Azulenol kenõcs. Hámosít, gyulladáscsökkentõ és hamarabb leesik a pörk. Ha nagyon kenegetni van kedved...
Írta 2007. március 21. - 10:50

Írta 2007. március 21. - 10:44

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. március 20. - 19:49

Írta 2007. március 20. - 12:20

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. március 20. - 11:20

Van egy 3 centis üveg általi seb a talpamon (lábujjamon), tegnap szedték ki a varratokat. Érdemes-e kencölnöm valamivel, vagy bízzam a természetre?
Elõre is kösz!

Írta 2007. március 15. - 15:10