Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Térdfájás és egyéb ízületi bajok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
492 hozzászólás a témában

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Anno amikor bevizenyõsödött adott rá ilyen spéci összetételû krémet (ott keverték ki a gyógyszertárban), na attól pár nap alatt "leapadt"...de ez most nem ugyanaz meg nem is vagyok orvos, nem akarok okoskodni...hétfõn elmegyek érettségi után aztán meglássuk...remélem max. 2 hét kieséssel megúszom...:o

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
miért ne lehetne?
bajod nem lesz tõle )

futás meg más izmokat mozgat meg szóval valószínû ezért van izomlázad.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
azt nem tudjátok hogy ha van az embernek egy kis izomláza akkor bicajozni lehet? (2 napja fociztam és rohangáltam mint a hülye :D tekeréstöl már vagy 3 éve nincs sose izomlázam....)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Hát nem tudom, de szerintem tû nélkül nem fog leapadni.

A sebesség mindent megold.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hát én nem vártam volna 5-6 napot az tuti.
menj el orvoshoz, majd õ segít, leszívják vagy nem tom.

• vendég
Van egy kis bibi...múltkor voltunk kinn ugrálni szivacs-gödörbe és az egyik csõrösnél a szivacsban beletérdeltem a kormányba...tudjátok amikor úgy az ideget kapja el vagy mi...úgy bezsibbad. Be is dagadt meg zöldült, no mondom pihentetem akkor kicsit, de 1-2 nap után a dudor elmúlt és megtelt a térdem ilyen vizenyõs lével. Most tisztára felduzzasztotta az egész térdem ez a lé benne, meg alig tudom 90 foknál jobban hátrahajtani, mert a lé "nyomja, feszül".

Egy éve volt benne egy részleges ínszallag-szakadás, akkor is így megtelt valami folyékonnyal, de az rosszabb volt, mert nem tudtam kinyújtani se, meg akkor ugyebár nem beütöttem, hanem megreccsent a szallag (megerõltettem). Lehet ahhoz vmi köze v. csak néhány tünet hasonló de nincs köztük kapcsolat...

De már 5-6 napja ilyen és nem akar apadni a vizenyõsség vagy mi...tapasztalatok? Vélemények? Kenõcs-ajánlás? Vagy máris indulhatok sportorvoshoz?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Sziasztok!

Nekem annó csontlágyulást állapítottak meg! Dona+Condor..
Az egyik reggel a másik este. Utána rehabként Bioglükozamint szedtem
mert az összes többi csak drágább volt és nem használt jobban!
Pedig volt pár dolog amit kipróbáltam! A Biot kb. 2 hónapig szedtem
az elsö 2 hétben feltöltés gyanánt napi 2 db-ot aztán már csak 1 db-ot.

Aztán elkezdtem bringázni és megszünt a fájdalom! :)

Üdv

Fabiano

Fabiano

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
most van két hónapja, hogy fájni kezdett a térdem.
Szúró fádalom a jobb oldali izület belsejében, majd pedig olyan érzés a térdkalács felsõ félholdjában, mintha belülrõl nyomná valami. Mindezt azért írom le, hátha valaki belefut ebbe a tünetbe, és akkor hamar felméri, hogy orvoshoz KELL menni. Aznap már nem is tudtam több címet megcsinálni (egyébként nem fixivel nyomom, mielõtt arra gondolna valaki, hogy amiatt (: Azt hittem, hogy a két héttel azelõtti kocsiajtó-rámnyitás miatt valami traumás cucc.
1 nap pihi. Semmi gond 8-tól 13:30-ig, amikor is fél óra alatt a nulláról, elviselhetetlen szintre emelkedett a fájdalom.
Traumatológia: ez nem traumás. Sportkórház: porcpuhulás. Condrosulf, Dr. Vargától. + gócvizsgálat (teljes vérkép, fogászat, stb.)
Úgyhogy most itt ülök aggódva, hogy elveszítem a munkám, ami a szenvedélyem. És olvasom újra azokat a hozzászólásokat, amiket kb fél éve már böngésztem, de nem raktam be könyvjelzõnek, mert "minek"? Most beraktam.
Egyébként okként, a 15 éve ûzött "magashegy-barlang-bringa-elégtelentáplálkozás" quartett került megjelölésre (30 vagyok)
Dr. mondta rehabként: gyors, vagy hátúszás / pörgetni a bringát, az ép lábbal tekerve hetente kevésszer, sík terepen.
Eleinte terhelni sem lehetett az izületet.

Ja, hogy Dona-por. Dokinak megemlítettem Condrosulf helyett. Maradt a bogyó. 3 hónap egy kúra. Már csak 1 hónap! (:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Sziasztok!

Arra vagyok kíváncsi, hogy amelyikõtök már szedett már dona-port, hogy írta fel a doki? Menniyt kell egy nap, mennyi ideig, utána kell-e szünet.

köszköszkösz:)

nekem napi egy tasakkal írta,már nem tudom melyik dózisból,de sz@rt se használt,írt még kondroszulfot(condrosulf?)
most scitec nutrition joint-x játszik

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Remélem, ez a derékfályás nálad csak vicc, mert ha nem úgy, nagyon fájdalmas... :)

OFF
Hát igen a helyesírásom mindig ilyen jó volt :D Azért köszi, hogy figyelmeztetsz rá ;)
On

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Sziasztok!

Arra vagyok kíváncsi, hogy amelyikõtök már szedett már dona-port, hogy írta fel a doki? Menniyt kell egy nap, mennyi ideig, utána kell-e szünet.

köszköszkösz:)

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

Derékfályásra nekem nagyon bevált a mágneses ilyen derék melegítõ. Ha kezdem érezni a derekam akkor felrakom, és szépen rendbeteszi. Elõtte mielõtt volt én se nagyon hittem benne, de nekem bevállt. Sajna én is elég derékfályós vagyok.

Remélem, ez a derékfályás nálad csak vicc, mert ha nem úgy, nagyon fájdalmas... :)

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

Nem izületi bibi, de hátha:
Van egy 3 centis üveg általi seb a talpamon (lábujjamon), tegnap szedték ki a varratokat. Érdemes-e kencölnöm valamivel, vagy bízzam a természetre?
Elõre is kösz!

Azulenol kenõcs. Hámosít, gyulladáscsökkentõ és hamarabb leesik a pörk. Ha nagyon kenegetni van kedved...

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Derékfályásra nekem nagyon bevált a mágneses ilyen derék melegítõ. Ha kezdem érezni a derekam akkor felrakom, és szépen rendbeteszi. Elõtte mielõtt volt én se nagyon hittem benne, de nekem bevállt. Sajna én is elég derékfályós vagyok.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem a derekam fáj nagyon, mindig ez van ha párhuzamosan biciklizek és korongozom, de most tartósan ülni sem tudok úgy fáj, hosszú volt a hétvége.

A sebesség mindent megold.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Sztem természetanyánk megoldja, ne áztasd sokat vízben.
" A Cube el van vetve! "

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Betadin ment rá eddig, de már "kész" seb, csak egy csík van, ilyen varros valami, nem nyilt...én olyasmikre gondoltam, mint aloe vera-s cucc, körömvirág, vagy mi, meg ilyenek.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
szerintem érdemes a fertõzés veszély elkerülése végett.nekem anno vmi piros löttyöt kevertek a patikában,de szerintem a betadin sem árthat

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Nem izületi bibi, de hátha:
Van egy 3 centis üveg általi seb a talpamon (lábujjamon), tegnap szedték ki a varratokat. Érdemes-e kencölnöm valamivel, vagy bízzam a természetre?
Elõre is kösz!
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Nemhiába kéne menni fél évente fogdokihoz. Jobbulást Neked!
" A Cube el van vetve! "