nem vagyok orvos nem okoskodok tovább

Sziasztok!
Csütörtökön igen szépen lezúztam a bal lábam, focizás közben belerugtam véletlen egy másik játékos sarkába, minek következtében a bal nagylábujjamnál egy 2 mm-es porcdarab letört. Pihentetem, és fáslizom, ahogy az orvos mondta, de az idegesít a legjobban, hogy nem tudta megmondani, mikor ülhetek újra a drótra. Van itt valaki aki átélt valami hasonlót?
Szia!ezt tudom, arra lennék még kíváncsi, hogy menniy ideig kell még benn feküdni utána (ha nem találnak semmit, vgay ha porcdarabkát is távolítanak el), menniy idõ a gyógyulás, mennyi idõ után kerózhat újra az ember, vagy menniyre lehet majd terhelni.
tudom, hogy ez mindnkinél máshogy alakul, de valami átlagszerûségre lennék kíváncsi.
köszi
A sebesség mindent megold.
Barátomnak 3 napig kellett bentmaradnia utána és kb. 1 hónap volt a regenerálódási idõ.
De ez változó
ezt tudom, arra lennék még kíváncsi, hogy menniy ideig kell még benn feküdni utána (ha nem találnak semmit, vgay ha porcdarabkát is távolítanak el), menniy idõ a gyógyulás, mennyi idõ után kerózhat újra az ember, vagy menniyre lehet majd terhelni.
tudom, hogy ez mindnkinél máshogy alakul, de valami átlagszerûségre lennék kíváncsi.
köszi
ezt tudom, arra lennék még kíváncsi, hogy menniy ideig kell még benn feküdni utána (ha nem találnak semmit, vgay ha porcdarabkát is távolítanak el), menniy idõ a gyógyulás, mennyi idõ után kerózhat újra az ember, vagy menniyre lehet majd terhelni.
köszi
A sebesség mindent megold.