Kerékpárok millióin hiba nélkül mûködnek a Shitmano hajtómûvek, átdobók. De ez pofára megy ! Õk a szerencsés kiválasztottak és egyeseknek a hibás shitmano cuccot adják el ......
Sportársam! Vidd el egy szervizbe a bringád és majd õk beállítják neked helyesen. És kérdezd meg õket, hogy lehet elrontani egy váltást ! (persze taposva, teljes terhelésnél, gondolom)
Én is (más is) váltottam már sokszor félre de hasonló esetben biztosan nem a fórumon kezdeném szidni a cuccot, hanem elõször Magamban keresném az esetleges hibát.
Szóval nem teljes terhelésnél, taposva kell váltani? Hát ezt még nem mondta senki. Még nem vagyok ennyire profi, nem tudok ilyeneket. Nekem még a szerelõ bácsikhoz kell járni szereltetni és õket kérdezgetni. Igaz, a kérdésemhez semmi köze, már rég nem itt tartunk, de igazi úriember vagy, hogy ezt mind megosztottad velem és a fórummal. Mint írod, elõször magadban keresed a hibát, szóval gondolom a rólam (számodra egy vad idegenrõl) feltételezetteket csak egészen véletlenül írod ide.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére