Ez nem pont ide tartozik, de azért vállalom.

Ridley Noah Fast
Létezik még nem rozsdamentes bovden?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Én nem tudom...
Viszont lehet hogy benevezek egy új váltóra (meg bowdenre + bowden házra). Ezt néztem ki de ez 9 sebességes. Szerintetek mûködne a jelenlegi Shimano Acera M360 8S váltókarommal jól mûködne 8 sebességes rendszerként? Vagy csak 9 sebességesként lehet használni?
Valamint szerintetek a bowdenházakat/ m-re árulják?
Ja és mennyit számít az hogy hosszú a kanala? Vagy mivel másabb ha rövid a kanala?
Most jöttem a bringaszerelõtõl és õ is azt tanácsolta hogy cseréljem ki rozsdamentes bowdenre....
A sebesség mindent megold.
szinte 99% hogy bowdenház/bowden csere szükséges.Sziasztok. A segítségetekre lenne szükségem. A válóm állandóan elállítódik. Már 3X is voltam beállíttatni de pár nap után elállítódik. A legalsó és a legfelsõ fokozat mindig jó az nem állítódik el de amúgy szinte egyik sem jó. Van valami tippetek hogy ez mitõl lehet?
Shimano váltókar, lánc, váltó, lánc lánc koszorú szóval az egész hajtás Shimano.
Elõre is köszönöm segítségetek.
Pár kép hátha számít valamit:
KÉP1
KÉP2
KÉP3
KÉP4
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
A váltókar alsó részén meg tudod nézni a pontos típust, és itt (Shimano) be is tudod azonosítani. Vélhetõen egy szokványos Shimano MTB váltókar lesz. Bemész egy normális bringaboltba, és megérdeklõdöd, hogy a neked lévõ váltókarhoz milyen típust javasolnak (persze említsd meg, hogy milyen bringád van, illetve melyik stílust ûzöd, hogy megfelelõt ajánljanak).
Sziasztok. A segítségetekre lenne szükségem. A válóm állandóan elállítódik. Már 3X is voltam beállíttatni de pár nap után elállítódik. A legalsó és a legfelsõ fokozat mindig jó az nem állítódik el de amúgy szinte egyik sem jó. Van valami tippetek hogy ez mitõl lehet?
Shimano váltókar, lánc, váltó, lánc lánc koszorú szóval az egész hajtás Shimano.
Elõre is köszönöm segítségetek.
Pár kép hátha számít valamit:
KÉP1
KÉP2
KÉP3
KÉP4