Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Váltók, váltókarok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
7447 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

3x11 nekem lassan kezd sok lenni:)

Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Hurrá! Megint lehet pénzt költeni!!! :D

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Mi a különbség a 9 és 10 sebességes átdobó között? A 9-es nem jó 10-eshez?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

szokott lenni pedig névtábla mindenhez általában :)

ha ráér, akkor jövő hétre hozunk. hol vennéd át?

• hermfer kedveli ezt

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Valószínű hogy nem lesz és németből rendelnek, a múltkor se 105 se sora nem volt.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

sziasztok,

tudtok olyan boltot Budapesten, aki shimano fékváltókarokhoz tart alkatrészeket? Konkrétan Shimano Sora ST-3500-as fvkarhoz keresnék jobb és bal oldali name plate-et. Pár külföldi webshopban láttam már, de sajnos a posta többszöröse lenne az árnak.

szerintem raktáron senki. de kb bármelyikben 3 perc alatt meg tudják mondani hogy van e itthon az importőrnek, vaqy a fritzektől kell berendelni.

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hermfer

hermfer

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás

sziasztok,

tudtok olyan boltot Budapesten, aki shimano fékváltókarokhoz tart alkatrészeket? Konkrétan Shimano Sora ST-3500-as fvkarhoz keresnék jobb és bal oldali name plate-et. Pár külföldi webshopban láttam már, de sajnos a posta többszöröse lenne az árnak.

zsbacsi

zsbacsi

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 287 hozzászólás

Külföldi fórumokban több helyen olvastam olyan párosítást, hogy Sram 9-es váltókart használnak Dynasys hátsóváltóval együtt. Ha jól emlékszem váltó bowden rögzítőnél egy 6mm-es anyát kell betenni a bowden alá és tökéletesen működik.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

a 10-es DynaSys 1:1,2-höz húz, ha jól tudom. a 9-es sram meg 1:1 de úgy látszik a kettő között elég kicsi a különbség ahhoz, hogy működjön?

Egy próbát talán megér.Kérdés,hogyan kalkulálta ki a "tuning" alkatrészt.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

a 10-es DynaSys 1:1,2-höz húz, ha jól tudom. a 9-es sram meg 1:1 de úgy látszik a kettő között elég kicsi a különbség ahhoz, hogy működjön?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

http://apro.bikemag....-7-l210728.html

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

28/40  11-36 hoz jó a középkanál?

NEM

37T capacity kell neked, ami országúti GS-ben megvan, de hátul 36-ot csak a montis váltók visznek (országúton 32 a legnagyobb kompatibilitás) azoknál viszont 35T a total capacity.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

28/40  11-36 hoz jó a középkanál?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Mükszik ugyanúgy az xt két bolha fasznyival finomabban vált és kidolgozottságban (esztétika) és fogásra jobb, valszeg könnyebb is vagy13gr-al

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Halihó!

Egy Deore XT RD-M771 váltó hogyan boldogul el a Deore SL-M590 fékváltókarral 9-es rendszerben? Vagy tökéletes működést csak az XT váltókartól lehet várni? Köszi a válaszokat előre is!

Boldog Új Kilométereket Kívánok!

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Sziasztok.A kérdésem az lenne,hogy egy teljes 3x9-es rendszerbe(SLX) egy 10-es(3x) első váltót építenék,ez így hogyan szuperálna?Igazából tapasztalati dolgok érdekelnének szentírások helyett.

GT-Atee

IstvanX

IstvanX

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

itt 6400 pont nincs, de hátha találsz hasonlót:
https://www.paul-lan...tbremshebel.php

ez meg vagy 7400 vagy 6400, számomra nem derült ki:
http://www.hi-ho.ne....sara/img004.pdf

Köszönöm, de pont az nincs "megbontva" a rajzokon amire szükségem lenne. A kiskaron lévő apróságokig szétszedtem és arról keresek "leírást".

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

itt 6400 pont nincs, de hátha találsz hasonlót:
https://www.paul-lan...tbremshebel.php

ez meg vagy 7400 vagy 6400, számomra nem derült ki:
http://www.hi-ho.ne....sara/img004.pdf

IstvanX

IstvanX

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Az aprón már érdeklődtem, hátha itt nagyobb sikerem lesz. (Köszönöm azoknak, akik válaszoltak.)

Trikolor 600 fékváltókarhoz (ST 6400) keresek robbantott ábrát. Szétszedtem, mert nem váltott rendesen (balos). Találtam benne egy törött rugót aminek nem tudom a helyét, kiesett szétszedés közben. A teljes belseje érdekelne. Kaptam linkeket ahol a kar és a ház le van szedve, de az sajnos kevés.

István

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Elég sokan vagyunk, akik össze tudják rakni, pl másfél hete bigcamera fórumtársunk dicsekedett vele facebookon, hogy megcsinálta az ultegra fékváltókarját. 

nem mondtam, hogy lehetetlen. :)