valaki nem mentette le esetleg azt a váltóbeállítós cikket, ami a bikemagon volt fent? nem találom, a google meg amit kidob, ott valami x-terrás versenyrõl van egy felhívás...
Ja az jo lenne en sem talaltam multkor.
valaki nem mentette le esetleg azt a váltóbeállítós cikket, ami a bikemagon volt fent? nem találom, a google meg amit kidob, ott valami x-terrás versenyrõl van egy felhívás...
Sziasztok!
Dual controllról érdeklõdnék: A fékkart fel, vagy le kell nyomni, ha nagyobb fogaskerékre akarok váltani? Tudok egy "mélyebb" nyomással egyszerre 3 fokozatot is váltani, ugyanúgy, mint a rapidfire karral?
köszönöm elõre is
Visszadobták a nagykerbõl, hogy az úgy jól vagyon... (bevitték bringástól)
ILyenkor van valami teendõ, kérhetem pket, hogy hozzanak má egy vatta másikat megnézni, az vajon ugyanígy áll-é?
Idéznélek: "lehet, hogy hülye kérdés..."lehet, hogy minõsitem magam, lehet, hogy nem, de szerinted honnan a rákból kellene ezt tudnom???
egyébként köszi a választ, csak felmerült bennem a kérdés, valszeg xt lesz a befutó
Minõsítetted magad, illetve a kérdésed:D Mivel a SRAM bovdenhúzási rendszere eltérõ, így vagy veszel SRAM váltókart vagy maradsz a Shimano váltónál.
Minõsítetted magad, illetve a kérdésed:D Mivel a SRAM bovdenhúzási rendszere eltérõ, így vagy veszel SRAM váltókart vagy maradsz a Shimano váltónál.üdv mindenki!
lenne egy kérdésem:
lx váltókarjaim vannak. ha egy x-9-es sram hársó váltót rakok föl, azok kompatibilisek lesznek avagy nem?
lehet, hogy hülye kérdés...
köszi a válaszokat elõre is!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Azon már rég túl vagyunk, a szervízbõl vitték vissza nagykerbe és ott mondták nekik az okosságot...
Az a durva, hogy leszedtük bent, ráraktak egy alivio váltót és az jóval egyenesebben állt (szinte tökéletesen)
Szóval nem a füllel van gond, hanem ferdén megy bele az x-9 csavarja