csak elég gáz, hogy a csúcs széria nem bír ki két évet egy rakat pénzért
ööö ezt ki mondta??
ketten nyilatkoztunk az élettartamról Kalával, nekem csak pár hónapja van meg (így szerintem még nem lényeg), neki meg már 5 éve mûködik gond nélkül;)
csak elég gáz, hogy a csúcs széria nem bír ki két évet egy rakat pénzért
nincs azzal semmi gond, ízlés kérdése, nekem már pöckölõs nem kéneu.i.: marokváltó meg monnyon leeee ha ilyen szarul van megcsinálva
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Akkor a Rohloff még jobb, mert azzal 14-et válthatsz egyszerre, meg kitöröd a csuklód.
Majd akkor veszek markolatváltók ha az F1-ben is a kormányt csavargatják a fülek pöckölése helyett!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Attól függ merre.
Beke-dombról teszek fel képeket mostmár tényleg.
A sebesség mindent megold.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Felétek elég 2-3 sebesség...Csak én érzem úgy, hogy kezd átmenni majd megint vitába?
De tényleg, jól mondja Thez. RF +, az még gyorsabb.
De ez is olyan, kinek a pappné, kinek a paplan.
14 még gombócból is sok:DAkkor a Rohloff még jobb, mert azzal 14-et válthatsz egyszerre, meg kitöröd a csuklód.
Akkor a Rohloff még jobb, mert azzal 14-et válthatsz egyszerre, meg kitöröd a csuklód.én pl azt szeretem benne hogy egy mozdulattal le tudom váltani vele hátul az egéssz áttételsort:)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
mindig ezzel a teljes attetel valtassal jonnek a gripshift hivok, de meg soha senki nem birta elmagyarazni hogy mikor van olyan szituacio amikor ilyesmire szukseg van. en altalaban csak egyet, max 2-t szoktam valtani [fel vagy le tokmindegy]. 8at semmikeppek. minek? annyira rossz fokozatban nem lehetsz.