A fordított csak DCL karokhoz jó
miert is? mindket montimon rapidfire karok vannak es low normal valtok
es nem shimano lanc...
es tokeletesen mukodnek. pedig itt meg sar is szokik lenni...
A fordított csak DCL karokhoz jó
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ma voltam vázat venni, de a csávó azt mondta hogy a Shadow és a fordított rugóállás 4 kalap sz.. De ha tényleg jó az SLX akkor beruházok egy készletre.
Ma voltam vázat venni, de a csávó azt mondta hogy a Shadow és a fordított rugóállás 4 kalap sz..
A sebesség mindent megold.
Ma voltam vázat venni, de a csávó azt mondta hogy a Shadow és a fordított rugóállás 4 kalap sz.. De ha tényleg jó az SLX akkor beruházok egy készletre.Én már ezzel mentem a Dunán. Shadow a hátsó váltó, és mindent tud mint a nagyok. A fék minden körülmény között, ami a Dunán volt 1 ujjas...jó cucc.
Hi mindenkinek!
Az új Shimano SLX ugye állítólag az LX helyét veszi át. Lesz még valami változás ezen kívül(név)? Mert olvastam, hogy a Shadow tech is lesodródik eggyel (XT->(S)LX). Meg frankó fekete design-t kap az egész cucc. Valakinek véleménye róla? Mert nagyon jól néznek ki.
Na pont ezeket szeretném megtudni, hogy hogy kell beállítani
Beállításnál a váltóbowden feszessége lehet a baj, végállás, meg hogy az a kis csavar ami beleakad a váltópapucsba, az hogyan áll.
Mi a gond vele?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Meg frankó fekete design-t kap az egész cucc. Valakinek véleménye róla? Mert nagyon jól néznek ki.
Mondjuk igen, erõsebb rúgóra gondoltam és eredetileg is XT Shadow váltót akartam, úgy látszik mégis az kellett volna, asszem akkor csere, mert másképpen úgysem tudom megoldani és hát sajnos ilyen a papucs kialakítás, eléggé lent megy a lánvilla a tengelyhez képest
A bowdwnházat meg épp most cseréltem le, elõtte váltó bowdenház volt, de egy saras nap után elkezdett szorulni és lecseréltem erre, eddig megfelel, majd meglátjuk. Az SP alatt mit értesz?
Használtam azt is, de valszeg én avgyok a béna, de nem találtam róla semmi érdemi infót, de nem is arra avgyok kiváncsi.
Fõ problémám az lenne, hogy dh-zok és zavar, hoyg csattog a váltó, mert közel van a láncvillához. Elöl csak egy láncterelõm van, a lánchosszt próbálom minnél rövidebbre venni, hogy minnél kevésbé ugráljon a lánc rázós úton, mert merevvázasom van. Lazább lánccal is közel volt a váltó a láncvillához. Azt szeretném megtudni, hogy meg lehet.e oldani, hogy gyengébb legyen a rugó a váltóban és ne tartsa ennyire fent.
Itt egy kép róla, hogy miról is beszélek: sz@r váltóm
RAUH-Welt
B E G R I F F