az fsa-nak kb 2006-7 ban is volt 2 tányéros montis (xc-s) hajtómûve . 5 karos, 42/29 - es isis -es cucc (legalábbis 2008 ban már "elfekvõ árú volt) meg is akartam venni csak megelõztek
bár nekem inkább a 39/26 lenne ideális.
Szoktam járni versenyekre, és hát grammániás is vagyok, de a tartósság az egy fõ szempont... Szóval a 10-es rendszer már szezononkénti cserét/ nagyobb karbantartást igényelne?
A 2szer 9-es az még maradhatna tartós, nem? Szerintem az erõnlétemmel annyira nem lehet gond...
Ám ez most azért aktuális, mert nem vált már szépen a 2008-as deore rendszerem... és bizony egy slx váltókar+ egy xt shadow hátsó váltó már biztos szebben énekelne
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Shimano Deore XT '10-es (FD-M771) elsõ váltó használható lesz-e majd a 2011-es elsõ váltókarral, és a kétszer tíz fokoatos rendszerrel? Egyáltalában érdemes-e váltani 2x10-re, vagy maradjak 3x9-nél, vagy akár a 2x9 is elég lenne?
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Tudnátok ajánlani nekem egy könnyû konstrukciót, mely kompatibilis lenne egy 2004-es shimano alivio 8 sebességes váltókar/váltó kombóhoz?
Hiába bontod le, nem lesz jó a 8-as váltókarral, mert más a lánckerekek távolsága.
Sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy egy SRAM PG-990 kazettát, ami ugye 9 sebeséges, lebontható-e 8 sebességesre? Ha nem bontható, hasonló súlyban kapható-e koszorú (ja és hasonló designnal, eloxált tartóval :I ) ?
köszönöm válaszotok!
De egy tiagra már sok esetben jobb egy xt-nél pedig még csak egy kategóriával van feljebb...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Volt az már állítva annyit hogy ejha...Amúgy az elsõ váltódat csak be kellene állítani.
Ride everywhere.
.
Sziasztok!szerintetek 2004 körüli alivio hátsó váltótól vagy 90es évek eleji xt váltótól várhatok pontosabb váltást.?ó állapot mindkettõ.
A sebesség mindent megold.