'közkívánatra" a shimano is kicsit határozottab kattogósabb lett az utóbbi években. (ha shadow plus, a kuplungot oldva kicsit kevésbé feszes. persze nagyon sok múlik a bovdenezésen (bovdenvezetésen is , erre sokkal érzékenyebbek minz régebben, én is mentem olyan rendszerrel kétszer kellett rányomnom hogy váltson, pedig full xt volt. de tapsztalatom szerint az slx picit finomabban működik mint az xt.
Kösz a választ, azért kíváncsi lennék kiket kérdeztek meg. Emlékszem Youtube-os videokra, ahol tényleg szidták emiatt a Shimanot, de én csendben örültem, hogy nem olyan mint a Sram. Új váltókart nem akarok venni 10-es rendszerhez, mert akkor már inkább 11-es rendszerre váltanék. Közben találtam XTR (12-es) unboxing videót ahol látszik hogy sajnos ugyanolyan kattogós, nehézkes a váltás.
Megpróbálom házilag megoldani első körben, el is kezdtem már szétszedni:
2 db rugó szorítja a fő pozicionáló ütközőt a fűrészfogas "racsni" kerékhez, ebből egy is elég. Kiszedve a nagyobbik rugót kicsit könnyebbé vált a felfelé váltás, de ezzel nem volt gond amúgy sem. A másik iránnyal annál inkább, itt viszont az ütköző szöge úgy van kialakítva, hogy nehezen induljon meg és az erőátvitel is rosszabb. Egy kis reszeléssel majd megpróbálkozom...
A kábelek és kábelvezetékek már a legjobb minőségűek, így ezeken nem tudok javítani.