Köszi a választ,még egy kérdés.A Shadow miben más mint a nem Shadow?
Attól függ milyen áttétel tartományt akarsz átfogni, montinál 3 lánctányér 11-34-es sorhoz kell a hosszú kanalas, 11-32-nél elég a középkanalas.
Köszi a választ,még egy kérdés.A Shadow miben más mint a nem Shadow?
Attól függ milyen áttétel tartományt akarsz átfogni, montinál 3 lánctányér 11-34-es sorhoz kell a hosszú kanalas, 11-32-nél elég a középkanalas.
Sziasztok!
Az új vázamon (cube) az alsócsövön van 3 menetes lyuk, ahova bowdenház rögzítőt lehet becsavarozni, ami jól is jönne, mert a mostani vázra kötegelővel van a bowdenház odaszorítva, ami elég gány.
A kérdés hogy valaki itthon látott-e már ilyen kis vacakokat bármilyen boltban, mert külföldről több lenne a posta mint a 3 kis rögzítő.
Ilyenekre gondolok:
http://www.chainreac...it/rp-prod46326
http://www.chainreac...3/rp-prod105376
sziasztok!
elképzelhetõ, hogy a SRAM (vagy bármi más gyártó a Shimanon-n kívül) készít Shimano Nexus Inter7-tel kompatibilis markolatváltót?
ez az oldal, mintha ezt sejtetné, de egyébként nem találtam semmi infót.. megkérdezném a sramot, de csak telefonszámok vannak megadva a contact alatt..
regi/hibas agyvaltokat veszek.
sziasztok!
elképzelhetõ, hogy a SRAM (vagy bármi más gyártó a Shimanon-n kívül) készít Shimano Nexus Inter7-tel kompatibilis markolatváltót?
ez az oldal, mintha ezt sejtetné, de egyébként nem találtam semmi infót.. megkérdezném a sramot, de csak telefonszámok vannak megadva a contact alatt..
Szerintem simán mûködne, de erre válaszoljon olyan, aki ki is próbálta élesben.
Nemrég lett kész a 2x10-es rendszerem, 9-es Deore hajtókarra raktam 24-es és 36-os tányérokat (azt hiszem még a 9-es rendszerhez valókat), meg egy bashringet.
Az átdobóm M785-ös 2 sebességes, tökéletesen mûködik. Arra is 38-40T-t írtak, szépen elvan a 36-os tányérral is.
Ha jól láttam akkor teljesen más íven mozognak a 2x-es átdobók. Majdnem vízszintesen mozdul el a terelõlemez.
Okosítsatok már egy kicsit a hátsó váltókkal kapcsolatban.Hosszú kanál,rövid kanál.Melyik milyen felhasználásra jó?