nekem xt átdobóm van, sram karokkal, xt hajtómûvel....ez így tökéletes /bár kistánnyérra nem nagyon szoktam/ de pl nem vok biztos benne hogy lx hmûvel is az lenne....
egyéb vélemény ?

nekem xt átdobóm van, sram karokkal, xt hajtómûvel....ez így tökéletes /bár kistánnyérra nem nagyon szoktam/ de pl nem vok biztos benne hogy lx hmûvel is az lenne....
nekem xt átdobóm van, sram karokkal, xt hajtómûvel....ez így tökéletes /bár kistánnyérra nem nagyon szoktam/ de pl nem vok biztos benne hogy lx hmûvel is az lenne....Hello! Az nekem a problémám, hogy volt nekem egy Sram X-Gen elsõ váltóm, amivel istenigazából nem voltam túlzottan megelégedve. Hollowteches LX meghajtással, és 8-as lánccal használtam felülhúzósan, és már egészen kis terhelés alatt küszködött (pontosabban egyáltalán nem váltott) középtányérról kistányérre váltáskor. Illetve ha ezt beállítottam, akkor nagytényéron a lánc súrlódott a külsõ terelõlemezhez. Egyszerûen nem lehetett beállítani jól... lehet hogy széles volt neki a 8-as lánc ...
Történt aztán egyik nap, hogy annyit állítgattam, hogy valószínûleg túlhúztam a bilincset, és megadta magát, így most el kellene döntenem, hogy milyen elsõ váltót vegyek.
Számíthatok-e jobb váltásteljesítményre egy XT-tõl, illetve abból milyet ajánlotok (top-swing, nem top-swing, stb)
kössz
Felcsigázott a kérdés, veszek is egyet, meg marokváltót is hogy ne csak 1+1 et tudjak váltani egyszerre.Azt kérdezted, hogy jó e. Mire legyen jó?
Nem. Max. kettõt. Le is, fel is.Például arra jó hogy megmond nekem lehet e vele egyszerre felfele váltani 3-at?