jaaa, oksi, köszi

Nem azt nézted, ami fontos. Ez a lényeg: "Maximum Sprocket : 28/34T"A rövid kanalas shadow saint elviszi a 28as fogszámot hátul?mert a katalógusba valami fura 17-22 fogszám volt írva, de gondolom azért 22-nél csak felvált nagyobbra is... :S
légyszi aki nálam többet tud ebben a témában az segítsen!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
ja csak ha nincs puszipajtás szaki aki tud is fusizni akkor nem lesz occsó....köszi a tanácsokat, nagyjából én is ezekre a lehetõségekre gondoltam ha a szervízes srácok sem találnak ilyen fület.
Csak esztergapadon nem hiszem, hogy el lehessen készíteni, de ha egy marós is besegít talán össze lehet hozni.
az lehet hogy drehás csinálta, csak ki volt képezve marógépre isJa... láttam. De nem tudom, hogyan mûködik. Viszont én úgy tudtam, hogy nekem esztergályos csinálta a váltófülemet.
Úgy látszik, hogy már le vagyok maradva, és nem haladok a korral. Ezek után mindenki elõtt letagadom, hogy valaha is esztergapad mögé álltam.Hát nem tudtad, hogy az esztergályosok már szabályos hétszöget is csinálnak egy rúd alumíniumból?
Mármint szabályos hétszög alapú hasábot:D
Ha nem találnátok, szerintem irány az esztergályos.
A gond már csak az, hogy ezt a típusút itt Székelyudvarhelyen még nem találtunk. Drössiger vázról van szó és eléggé eltér a megszokottaktól ennek a fülnek a formája.
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.