Nem kompatibilis az XT hüvelykujj váltókarom a tárcsafék karjával sajna.
Ugrott a 2x8-as elképzelés.
Most muszáj lesz "fejlesztenem" kilencesre.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Azért, mert vennem kell egy váltót az épülõ edzõbringámra. Az edzõbicikli megkapja a használt xt-t, a verseny meg kap egy teljesen új váltót.Miért cserélnéd le, ha rendesen vált? Régen nekem is sokáig volt XT-m, kotyogott egy idõ után, de teljesen jól mûködött akkor is. Végül SRAM-ra váltottam, azért lett lecserélve, de az épülõ kisbicómra tuti azt raknám fel, ha nem maradt volna a volt csajomnál, aki meg nem találja.
Nagy sárban már mindegy milyen váltód van, a felsõbilincses sem vált már.Hát annyira szedte a sarat, hogy nem váltott le kistányérra. Nekem a top swinges van. A felsõ bilincses nem jobb? Azt tudtam,hogy kompatibilisek, de az a kérdés, hogy tényleg jól mûködik-e.
A sebesség mindent megold.
Köszi. Most xt-m van, kicsit több, mint 15e km van benne. Még rendesen vált, de szinte új kora óta kotyog mint az összes többi shadow. Ezért gondolkozom egy régi xtr-en.
Köszi. Most xt-m van, kicsit több, mint 15e km van benne. Még rendesen vált, de szinte új kora óta kotyog mint az összes többi shadow. Ezért gondolkozom egy régi xtr-en.Az enyémben van vagy 20ezer km, nem lötyög szinte semmit. De szerintem egy XT sem lehet olyan rossz. Én bevállalnám azt is.
senki semmi?