arn sokkal kevesebbet kellene idegeskedned,ha inkább átmennél igénytelen felhasználóba...
en mar csak ilyen vagyok
viszont a varosi cangam mar ennyire nem tiptop - nah az nem erdekel, csak az hogy eljuttasson a munkahelyre minden esetben.
arn sokkal kevesebbet kellene idegeskedned,ha inkább átmennél igénytelen felhasználóba...
Sziasztok,
meg tudja nekem valaki mondani hogy miért létezik elsõ váltóból felsõ bilincses,meg alsó (de nem a középcsapágyas,hanem vázra) felfogatású is?
Melyik jobb esetleg? Konkrétan: FD-M 771 vagy 770?
Köszi.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
neha kicsit "szuknek" erzem a lancatdobot: alig erzek kulonbseget a hatso sor kihasznalhatosagaban, ha a kozepso vagy a nagy tanyeron van a lanc. ez mitol van? akarhogy allitgattam - a gyakorlatban kb a harmadik legnagyobb kerekig szoktam hasznalni a kozepso attetelben - itt is hozzaer, es a nagytanyeron a masodik-harmadik legkisebbnel is koszorul mar. de ez a legjobb eset - ha a kozepso tanyert akarom koszorules nelkul hasznalni, akkor nagytanyeron talan a negyedik legkisebbig nem koszorul, alatta igen. vagy a masik oldalon: ha a nagytanyert szeretnem rendesen hasznalni, akkor a kozepson a sor kozepeig megy el koszorules nelkul.
gyari allapotaban mar nem emlekszem, hogy mukodott, a hajtomu nem ugyanaz. a gyari deoret csereltem slxre.
az integralt csapagyakat hagytam az eredeti deoret.
lanc szinten a gyari: sram 971. ezt is lecsereltem elotte, shimano hg73ra, de a bakonymaraton utan kukazni kellett. ott mintha kevesbe csinalta volna, lehet kicsit eltero a lanc legnagyobb szelessege.
az atdobo etype slx, tehat nem tudok a poziciojan modositani. ill a speci ugy oldotta meg, hogy spacerekkel egy fel cmt lehet lefele eltolni, de az mas tipusoknal van ugy: enduro, ilyesmi (stumpinal a felso helyzetben van).
az elso trigger sram x.7.
tipp?
probaltam mar absz "szabalyosan" - letoltottem a shimano doksit, aztan megneztem, hogy ott mit javasol: ott ugy lovik be, hogy a kozepso tanyeron es a sor legnagyobb kereken kell a lancnak lennie. ebben az esetben kell, hogy a lanc hogy epp ne, vagy hozzaerjen az atdobo szelehez.
ps: tenyleg szukebb a shimano - 6.5mm vs 6.8
az új karhoz kapsz majd bowdent is, érdemes házzal együtt cserélni, meg ha már ott vagy, az elsõt is.Sziasztok!
Segítsetek nekem!
Van egy Alivio SL-MC20 váltókarom aminek lejárt az ideje!
Az lenne a kérdésem, hogy ha kicserélem egy Alivio SL-M410-esre akkor ez mûködni fog?
Tehát a kettõ kompatibilis?
Ha igen, akkor a bovdent is ki kell cserélnem a váltókarral együtt?
Elõre is köszi a segítséget!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Sziasztok!
Segítsetek nekem!
Van egy Alivio SL-MC20 váltókarom aminek lejárt az ideje!
Az lenne a kérdésem, hogy ha kicserélem egy Alivio SL-M410-esre akkor ez mûködni fog?
Tehát a kettõ kompatibilis?
Ha igen, akkor a bovdent is ki kell cserélnem a váltókarral együtt?
Elõre is köszi a segítséget!
Kössz
De szerencsére ez ráér késõbb is a cserére, mert ha 3x9-eset használok 2-vel, akkor csak a hajtómûvön, meg az elsõ váltó beállításán múlik...
Hát az a kérdés, hogy milyen 2 tányéros hajtómûvek vannak?
Amitõl tartósabb:a szélesebb lánc,szélesebb fogaskarék=árnyalattal több anyag.Szoktam járni versenyekre, és hát grammániás is vagyok, de a tartósság az egy fõ szempont... Szóval a 10-es rendszer már szezononkénti cserét/ nagyobb karbantartást igényelne?
A 2szer 9-es az még maradhatna tartós, nem? Szerintem az erõnlétemmel annyira nem lehet gond...
Ám ez most azért aktuális, mert nem vált már szépen a 2008-as deore rendszerem... és bizony egy slx váltókar+ egy xt shadow hátsó váltó már biztos szebben énekelne
Szoktam járni versenyekre, és hát grammániás is vagyok, de a tartósság az egy fõ szempont... Szóval a 10-es rendszer már szezononkénti cserét/ nagyobb karbantartást igényelne?
A 2szer 9-es az még maradhatna tartós, nem? Szerintem az erõnlétemmel annyira nem lehet gond...
Ám ez most azért aktuális, mert nem vált már szépen a 2008-as deore rendszerem... és bizony egy slx váltókar+ egy xt shadow hátsó váltó már biztos szebben énekelne