Köszönöm,de ez annyiba kerül mint egy új váltókar
Akkor gyári ezek szerint nincs.
Köszönöm,de ez annyiba kerül mint egy új váltókar
Akkor gyári ezek szerint nincs.
Létezik Shimano I-spec váltókarhoz sima bilincs,hogy fék nélkül is fel lehessen tenni?
KCNC Lever Clamp for Shimano XTR M980 I-Spec Shifters (24 euró)
https://www.bike24.com/p288800.html
Meg elvileg van vagy inkább volt a Trickstuffnak is, de erről nem sokat találtam, pedig sokkal jobbnak tűnik, mert hogy nyitható:
https://trickstuff.de/?s=clapton
Vagy 3d-nyomtathatsz is: Shimano I-Spec B Shifter Mount thingiverse.com/thing:2428625
blash módosította - 2019. június 18. - 17:37
Létezik Shimano I-spec váltókarhoz sima bilincs,hogy fék nélkül is fel lehessen tenni?
Shimano Direct Mount...
Volt az i-Spec A, aztán i-Spec B, jött az i-Spec I, hogy az aztán tuti és lám, lett egy i-Spec II. "Természetesen" egyik sem kompatibilis a másikkal - no jó, az i-Spec B visszavelé az A-ra úgy ahogy, hát köszi.
Most, hogy itt a nyakunkon a 12-sebességes XTR, megint új "szabvány"! i-Spec EV...
Szerencsére nem fenyeget, hogy ilyenem legyen, de ez milyen már!? SRAM-ot lehet szidni sok mindenért, de legalább 7-8 éve változatlan a Direct Mount felfogatásuk...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
közben utánanéztem, 2x10-hez elvileg nem jó...
Köszi, annyit nem várnék. Megoldom
én megvenném a zee váltót. nekem kettő is van, az egyiket 11-36 a másikat 11-34 sorral használom, mindkettő hibátlan, teszi a dolgát. egyetlen "probléma" van: 11-36 sornál kicsit érzékeny a lánc hosszára, el kell játszani a b-screw-val.
Kisherceg módosította - 2018. november 04. - 00:09
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
itthon nincs, stuttgartból tud jönni, (ilyenkor azért már inkább 2 hét mint 1) 5,6K lista a 2, minusz forumos kedvezmény
Y5XC09100
Y5Y198080
Köszi!
itthon nincs, stuttgartból tud jönni, (ilyenkor azért már inkább 2 hét mint 1) 5,6K lista a 2, minusz forumos kedvezmény
XT (M756) váltókanalat hol van esély itthonról beszerezni?
Fritzektől lenne, de szállítással 10 ropi ( belső része tört, kölső csavarodott) és ki tudja mikor jön meg...
Van még apróból 15ért új váltó, de az is hosszú kanalas, mint a mostani gondolom könnyebben sérül emiatt...
Vagy vegyek egy zee-t, mert az atombiztos? 11-36-ra elvileg épp elég
szerintem sehá
ha ilesmi hogy y5v98060 és 050 az még cikklistában sincs a plh-nál
de ha fritzeknél megtaláltad és van kód akkor megnézem
XT (M756) váltókanalat hol van esély itthonról beszerezni?
Fritzektől lenne, de szállítással 10 ropi ( belső része tört, kölső csavarodott) és ki tudja mikor jön meg...
Van még apróból 15ért új váltó, de az is hosszú kanalas, mint a mostani gondolom könnyebben sérül emiatt...
Vagy vegyek egy zee-t, mert az atombiztos? 11-36-ra elvileg épp elég
Láttam ilyet, ez fadarab.
Szemem láttára szakadt le haverom hátsó váltója. Gurult mellettem, láttam ahogy az első kereke felfordít, kb függőleges helyzetbe állít egy kis fadarabot. Azután már hallottuk is a reccsenést. Nálad is kb ez történ csak 70%-ig, a törés épp lemaradt.
ultio módosította - 2018. augusztus 15. - 13:20
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
mi a fenetol gorbulhet igy el egy valtokanal?
sose estem ezzel a bringaval, lefele volt egy fura csattanas, aztan amikor alacsonyabb fokozatokba valtanek, kerreges (ekkor tunt fel, hogy elferdult). azt hittem, hogy talan vmi kofelverodes, vagy vmi hasonlo, de egy karcolas nincs a valton, a valtoful total egyenes. volt mar vkinek hasonlo?
Láttam ilyet, ez fadarab.
Szemem láttára szakadt le haverom hátsó váltója. Gurult mellettem, láttam ahogy az első kereke felfordít, kb függőleges helyzetbe állít egy kis fadarabot. Azután már hallottuk is a reccsenést. Nálad is kb ez történ csak 70%-ig, a törés épp lemaradt.
sikerult egesz szepen kiegyengetni.
a kuplungot is rendbe tettem, mert az oval teljesen megette a kenest benne, es nem folyamatosan fekezett, hanem egy holtpontig, aztan leoldott. lehet vhol ennek is koze van hozza. erdemes raszanni az idot a kuplung megfelelo kalibraciojara, mert a nagy kerekeknel a hajtason is erezni a kuplung fekezohatasat.
legkozelebb asszem nem lesz oval, mert franko meg minden, de meg nem hasznalom egy eve sem, es sok kilometert se teszek a montiba, de erezhetoen gyilkolja a hatsovaltot.
arn módosította - 2018. augusztus 12. - 19:34
sose estem ezzel a bringaval, lefele volt egy fura csattanas, aztan amikor alacsonyabb fokozatokba valtanek, kerreges (ekkor tunt fel, hogy elferdult). azt hittem, hogy talan vmi kofelverodes, vagy vmi hasonlo, de egy karcolas nincs a valton, a valtoful total egyenes. volt mar vkinek hasonlo?
erre jart uri geller?
Sanszosan egy faág.
erre jart uri geller?
2 éves lesz, nekem is fura mert soha nem volt ilyen gondom.
Az egész egy nyikorgással kezdődött, akkor vettem észre, hogy a felső görgő egyik foga nem ép (jól van beállítva, nem ér össze-bele semmi semmivel). Az alsó görgő úgy állt be, hogy nem forgott a kezemben semmit. Kimostam, összeraktam, megint nyikorog 200 km után (ebben én is lehetek a ludas) de ugye a felső görgő hibát nem tudom orvosolni.
25 € volt az XTR, belefér....