Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Az XTR minden yóízlésû Mber számára randa,más kérdés,h az FSA karok is azok és hajtókarból inkább a kovácsolt üreges alu mint karbon...
bár akkor már inkább yól megtervezett merev profil mint reklámdundi "néémekkoratömegetspórolszekkoraüreggel" XTR

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

7 -et fog birni az XT is, csak nem evet, hanem honapot ;) :D

Akkó eladom és visszarakatom az Aliviot! :D

Majd kiderül mennyire kopik, gondolom a high end cuccoknál mint pl az XTR, nem szempont a tartósság, de azért remélem az XT bírni fogja egy ideig. Meglátjuk.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
7 -et fog birni az XT is, csak nem evet, hanem honapot ;) :D

Igazabol csak viccelek, nem tudom mennyire kopik, itt mondogatjak folyton hogy nagyon :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Dante: Kösz az infókat!
Ha jól emlékszem te versenyzel. Én azért nem fogom olyan komoly igénybevételnek kitenni. Idén egy maratonon indultam, jövõre talán 2-3-on fogok ha minden összejön. Egy 98-as Aliviót fogok lecserélni, még az eredeti tányérok vannak rajta. Ez a minimum amit elvárok az XT-tõl is! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
izlésficam alap!
Robnak izlése az sose volt;)

saint féket eladja, pedig...
shimano zsír!

jobb mint fsa...:D

lcs: írok privit!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ronda? hát beszarás :D:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hát mindig az derül ki, hogy én vagyok izlésficamos :P

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Jo, ezek szerint az XTR tokeletes, hisz ez a ket hiba csak neked az. En pl. szeretem a Shimano cuccokat es az XTR meg tetszik is :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
jah, hogy rob-érvek miatt jobb az fsa :D :D
ez persze nem baj, csak nekem meg ez a karbonosság nem tetszik...
azt xtrre azt mondani, hogy ronda ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2 hibája van az xtr-nek: randa és a nagy s gyártja. fõleg az a baj hogy randa. ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
egyiket sem próbáltam, de:
-a xtr könyebb
-kint olcsóbb is
-mondanom sem kell, hogy a dizájnkarbon vs. üreges alu közül melyik szimpatikusabb...

szóval elsõ blikkre sok értelmét nem látom, miért lenne jobb, de lehet hogy nagyon jó és igazából szanaszét veri az xtrt.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
840g a K-Force Megaexo nem?
Az XTR konyebb :P
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hát én xtr kar helyett gondolkozás nélkül fsa k-force mega exo-t vennék...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

vedd meg az enyémet
truva 2-es:)
de bowdent nehogy cserélj azért mert nyúlik!

most ez a láncvezetö?
eladod?
ha igen akkor privátot kérek h ne offoljunk

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

119-ért rendeltem ;), de nekem ez is sok pénz.
Nem szeretnék több tízezret fizetni egy tányérért.

Pedig fogsz, Shimano tányér nálam fél évet bír ki...(XT)

Ha olcsó, de jó megoldásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedben az FSA-t, félelmetesen jó a kopásállóságuk, én az elsõ profi FSA szettemmel 15000 km-et tudtam menni. (szemben a Shimanoval, amin már 4-5000 felett ugrál a lánc, hogy csak na)

Ha az abszolút minõségben utazol, akkor Raceface, nagyon jó, de nem olcsó - bár Shimano árban van, s mivel kopásállóságban a többszörösét bírja, nyilván nagyobb érték. (közép 8K, nagytányér 11K ha jól emlékszem, ami tény, hogy 20000 Ft körüli összeg, de annyiért legalább év(ek)re jó hajtásrendszert kapsz) Kistányér értelemszerûen nem téma, azt - gondolom - te sem használod annyit, hogy a gyári elkopjon...

Mielõtt véleményt mondassz...nézz át a Decathlon topikba...

Átnéztem, oda reagálok... :o
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Dehogynem, de sz...rj bele, s rendelj 130 Euróért egy tök új hajtómûvet, oszt csókolom. (www.starbike.com, csak hát nem illik reklámozni, de hát bosszant, hogy a nagytesó ennyire felhajtott árakkal veri át a népet Shimano ügyileg)

119-ért rendeltem ;), de nekem ez is sok pénz.
Nem szeretnék több tízezret fizetni egy tányérért.

Picasa _Alex_

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

de hát bosszant, hogy a nagytesó ennyire felhajtott árakkal veri át a népet Shimano ügyileg)

Mielõtt véleményt mondassz...nézz át a Decathlon topikba...

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
Hát én is meglepõdtem, mikor egy kõ nekipattant a hajtómûnek. Annyi biztos,h nem gyorsítottam éppen, mert akkor ugye hátrafele lövi a köveket, Valszeg fékeztem, megpattant a hátsókerék egy kövön, a levgõbe beállt mikor földetért akkor meg lõttek a kavicsok. Pedig nem mentem gyorsan. :) Majd kitalálok valamit...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

XT-hez kb mennyibe vannak a tányérok?
Remélem az nem ilyen horror áras?!

Dehogynem, de sz...rj bele, s rendelj 130 Euróért egy tök új hajtómûvet, oszt csókolom. (www.starbike.com, csak hát nem illik reklámozni, de hát bosszant, hogy a nagytesó ennyire felhajtott árakkal veri át a népet Shimano ügyileg)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
truva tényleg jó és olcsó, de még mindíg inkább a csapágyas verzió.

bovden nyúlik problémára meg ott van a bovdenfeszítõ csavarocska a váltókarnál.

kerekeske: ugyan nehezen tudom elképzelni a problémát, de akkor sárvédõ ;)