Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Írta 2005. november 14. - 02:45
bár akkor már inkább yól megtervezett merev profil mint reklámdundi "néémekkoratömegetspórolszekkoraüreggel" XTR
Írta 2005. november 14. - 02:07
7 -et fog birni az XT is, csak nem evet, hanem honapot
Akkó eladom és visszarakatom az Aliviot!
Majd kiderül mennyire kopik, gondolom a high end cuccoknál mint pl az XTR, nem szempont a tartósság, de azért remélem az XT bírni fogja egy ideig. Meglátjuk.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2005. november 14. - 01:52
Igazabol csak viccelek, nem tudom mennyire kopik, itt mondogatjak folyton hogy nagyon
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 14. - 01:39
Ha jól emlékszem te versenyzel. Én azért nem fogom olyan komoly igénybevételnek kitenni. Idén egy maratonon indultam, jövõre talán 2-3-on fogok ha minden összejön. Egy 98-as Aliviót fogok lecserélni, még az eredeti tányérok vannak rajta. Ez a minimum amit elvárok az XT-tõl is!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2005. november 14. - 00:27
Robnak izlése az sose volt;)
saint féket eladja, pedig...
shimano zsír!
jobb mint fsa...
lcs: írok privit!
Írta 2005. november 14. - 00:23
Írta 2005. november 13. - 23:59
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. november 13. - 23:57
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 13. - 23:56
ez persze nem baj, csak nekem meg ez a karbonosság nem tetszik...
azt xtrre azt mondani, hogy ronda
Írta 2005. november 13. - 23:55
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. november 13. - 23:53
-a xtr könyebb
-kint olcsóbb is
-mondanom sem kell, hogy a dizájnkarbon vs. üreges alu közül melyik szimpatikusabb...
szóval elsõ blikkre sok értelmét nem látom, miért lenne jobb, de lehet hogy nagyon jó és igazából szanaszét veri az xtrt.
Írta 2005. november 13. - 23:51
Az XTR konyebb
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 13. - 23:37
Írta 2005. november 13. - 19:34
vedd meg az enyémet
truva 2-es:)
de bowdent nehogy cserélj azért mert nyúlik!
most ez a láncvezetö?
eladod?
ha igen akkor privátot kérek h ne offoljunk
Írta 2005. november 13. - 17:59
119-ért rendeltem , de nekem ez is sok pénz.
Nem szeretnék több tízezret fizetni egy tányérért.
Pedig fogsz, Shimano tányér nálam fél évet bír ki...(XT)
Ha olcsó, de jó megoldásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedben az FSA-t, félelmetesen jó a kopásállóságuk, én az elsõ profi FSA szettemmel 15000 km-et tudtam menni. (szemben a Shimanoval, amin már 4-5000 felett ugrál a lánc, hogy csak na)
Ha az abszolút minõségben utazol, akkor Raceface, nagyon jó, de nem olcsó - bár Shimano árban van, s mivel kopásállóságban a többszörösét bírja, nyilván nagyobb érték. (közép 8K, nagytányér 11K ha jól emlékszem, ami tény, hogy 20000 Ft körüli összeg, de annyiért legalább év(ek)re jó hajtásrendszert kapsz) Kistányér értelemszerûen nem téma, azt - gondolom - te sem használod annyit, hogy a gyári elkopjon...
Mielõtt véleményt mondassz...nézz át a Decathlon topikba...
Átnéztem, oda reagálok...
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2005. november 13. - 14:26
Dehogynem, de sz...rj bele, s rendelj 130 Euróért egy tök új hajtómûvet, oszt csókolom. (www.starbike.com, csak hát nem illik reklámozni, de hát bosszant, hogy a nagytesó ennyire felhajtott árakkal veri át a népet Shimano ügyileg)
119-ért rendeltem , de nekem ez is sok pénz.
Nem szeretnék több tízezret fizetni egy tányérért.
Picasa _Alex_
Írta 2005. november 13. - 13:36
Mielõtt véleményt mondassz...nézz át a Decathlon topikba...de hát bosszant, hogy a nagytesó ennyire felhajtott árakkal veri át a népet Shimano ügyileg)
vendég_kerekeske_*
Írta 2005. november 13. - 12:46
Írta 2005. november 13. - 12:43
XT-hez kb mennyibe vannak a tányérok?
Remélem az nem ilyen horror áras?!
Dehogynem, de sz...rj bele, s rendelj 130 Euróért egy tök új hajtómûvet, oszt csókolom. (www.starbike.com, csak hát nem illik reklámozni, de hát bosszant, hogy a nagytesó ennyire felhajtott árakkal veri át a népet Shimano ügyileg)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2005. november 13. - 12:15
bovden nyúlik problémára meg ott van a bovdenfeszítõ csavarocska a váltókarnál.
kerekeske: ugyan nehezen tudom elképzelni a problémát, de akkor sárvédõ