Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2005. november 12. - 22:08
Sracok, ha nem tudjatok hogy mukodik a valtas, nem tudjatok beallitani, nem tudjatok mi baja, akkor miert nem viszitek szervizbe?
Latatlanban ugysem lehet pontosan megmondani mi baja, de ha sikerul is, nem valoszinu hogy leiras alapjan meg is tudod csinalni.
Szoval irany a szerviz.
Latatlanban ugysem lehet pontosan megmondani mi baja, de ha sikerul is, nem valoszinu hogy leiras alapjan meg is tudod csinalni.
Szoval irany a szerviz.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 12. - 22:03
Ha jól emléxem, volt Alivio vmelyik múltbéli bringámon és nem volt gondom vele. A Truva X-flow hajlik, mint a virsli. A jelenlegi '05-ös LX überfasza, hipermerev, olyan, mint egy gigantikus svájci óraszerkezet. Folyton abban gyönyörködöm... Még egyszer pofára nem esek.
Írta 2005. november 12. - 21:34
nemtom... e mindenkinek alivio van... szal azért gondoltam h az oan rossz nem lehet
Írta 2005. november 12. - 21:33
erre én is kiváncsi vagyok, mivel nekem is hasonló problémáim vannak.meg a váltó hangja se az igazi, szal kattan össze vissza.. nemtommért
ez az egyetlen gyenge pontja a bicomnak
szal a kérdésem az lenne h
alivio váltó bírja a strapát? érdemes-e shimano rx100at lecserélni aliviora?
nekem ezt egy alivio csinálja:S
Írta 2005. november 12. - 21:31
Az miért van h hátul augrál alánc h ha kicsit odalépek neki?Vagy fel vagy leugrik egyet:(Qrvára idegesítõ mikor megyek lefele és épp jön egy gödör , aztán hipp hopp felvált 6r-ról 5re:(Van erre vmi megoldás?A láncomból má kiszedtem,néhány szemet h feszesebb legyen denem segített.Mi a megoldás?
erre én is kiváncsi vagyok, mivel nekem is hasonló problémáim vannak.meg a váltó hangja se az igazi, szal kattan össze vissza.. nemtommért
ez az egyetlen gyenge pontja a bicomnak
és az is beállítási hiba, h hátul a legnagyobb tányérra nem akar fölmenni? tehát a 8 fokból csak 7 fokozat müködik
vagy ez is betudhato annak h a váltóm ramaty?
szal a kérdésem az lenne h
alivio váltó bírja a strapát? érdemes-e shimano rx100at lecserélni aliviora?
Írta 2005. november 12. - 21:30
be köll állítani a váltót.
rosszabbik esetben szét van kopva
sztem az eslõ variáció. Nem tom h fontos e de új bovdenezés van most h uj vázam van.Jah és 2 hónapos váltó szétkopva???
Írta 2005. november 12. - 21:06
Írta 2005. november 12. - 21:05
Az miért van h hátul augrál alánc h ha kicsit odalépek neki?Vagy fel vagy leugrik egyet:(Qrvára idegesítõ mikor megyek lefele és épp jön egy gödör , aztán hipp hopp felvált 6r-ról 5re:(Van erre vmi megoldás?A láncomból má kiszedtem,néhány szemet h feszesebb legyen denem segített.Mi a megoldás?
Írta 2005. november 12. - 19:04
leszámítva azt h lehet a tányér a hajtómûn szarrákopva,bár ez inkább csak elsõváltós gépnél tud problem lenni
le7 a hajtókar is lecsoffadva (ehhez konkrét terhelés kell,de azért mi összehoztunk,pedig extra rövid kar volt ráadásul)
le7 a hajtókar-mono csatlakozása kikopva (fõleg a karon)
a monoblokk kotyoghat
le7 az is lecsoffadva
le7 a csészék menete szar
stb...
de ahhoz képest h mennyi hibalehetõség van,tényleg elég ritkán van problem eddigi tapasztalatok szerint,szal no para - a legtöbb ilyen szabad szemmel is látható,tapintható
le7 a hajtókar is lecsoffadva (ehhez konkrét terhelés kell,de azért mi összehoztunk,pedig extra rövid kar volt ráadásul)
le7 a hajtókar-mono csatlakozása kikopva (fõleg a karon)
a monoblokk kotyoghat
le7 az is lecsoffadva
le7 a csészék menete szar
stb...
de ahhoz képest h mennyi hibalehetõség van,tényleg elég ritkán van problem eddigi tapasztalatok szerint,szal no para - a legtöbb ilyen szabad szemmel is látható,tapintható
Írta 2005. november 12. - 19:03
Ha jo a menet, siman erdemes hasznaltat venni.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 12. - 19:00
használtba érdemes bevágni? ugye ez csak egy darab vas itt nincs sokminden ami elromolhat...
Írta 2005. november 12. - 18:48
nem "ennyire" szar,legalábbis az árához képest biztos nem
de ha nagyon kevés pízed van és terhelhetõ stuffot szeretnél akkor a mostanság szimpatikus párosítás sztem ez lenne; Acor mono (5e) és RPM ISIS kar (10e) és 15ebõl megvan minden,míg más márkánál ebbõl csak a kar,v akár csak a mono yönne ki
vagy Husi...az sem drága és ott elég széles variáció van már a boltban is a tányérokból ill. rockringekbõl amit hozzá adnak
nekem volt elég kellemetlen élményem az RPM kar tányérjával ill. annak a csavarjaival de ez lehet teljesen véletlen,egyedi eset is
de ha nagyon kevés pízed van és terhelhetõ stuffot szeretnél akkor a mostanság szimpatikus párosítás sztem ez lenne; Acor mono (5e) és RPM ISIS kar (10e) és 15ebõl megvan minden,míg más márkánál ebbõl csak a kar,v akár csak a mono yönne ki
vagy Husi...az sem drága és ott elég széles variáció van már a boltban is a tányérokból ill. rockringekbõl amit hozzá adnak
nekem volt elég kellemetlen élményem az RPM kar tányérjával ill. annak a csavarjaival de ez lehet teljesen véletlen,egyedi eset is
Írta 2005. november 12. - 18:48
Írta 2005. november 12. - 18:47
nem
a truva karok jók
csak nincs rendes isis monblokk
a truva karok jók
csak nincs rendes isis monblokk
Írta 2005. november 12. - 18:43
hello
mien hajtókart vegyek freeride-ra?
[ami nem kerül sokba]
truvativ pl ennyire szar lenne? mindneki lehúzza itt...
mien hajtókart vegyek freeride-ra?
[ami nem kerül sokba]
truvativ pl ennyire szar lenne? mindneki lehúzza itt...
vendég_nhunor_*
Írta 2005. november 12. - 18:32
Írta 2005. november 12. - 18:32
jó ugyanaz:) vékony csavar nagy fejjel bele, és heló
vagy vmi amit aláraksz.
de önlehúzó gyürü is tökéletes.
vagy vmi amit aláraksz.
de önlehúzó gyürü is tökéletes.
Írta 2005. november 12. - 18:29
másik szerszám kell
vagy ilyen adapterkupak a végére
illetve ha könnyen lejár a hajtókar, és m12-es csavar kell bele, akkor lehet egyforintossal próbálkozni, de csak óvatosan
vagy ilyen adapterkupak a végére
illetve ha könnyen lejár a hajtókar, és m12-es csavar kell bele, akkor lehet egyforintossal próbálkozni, de csak óvatosan
Autist Team:)
vendég_nhunor_*
Írta 2005. november 12. - 18:27
Négyszögtengelyeshez való hajtókar-leszedõvel le lehet szedni ISIS drive-os hajtókart, vagy isis-hez másik szerszám kell?
Írta 2005. november 12. - 17:13
Az XT konyebb, talan szebb ,es asszem mindegyik tanyerja alu.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!