Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Piros pont az LX '05-nek. Nekem az eddigi legjobb. És széééééép is.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na jó, te más súlycsoport vagy...;) De az XT bazimerev mondjuk az FSA V-drive-hoz vagy Stylo-hoz képest.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
dikkmá' egyik csávó erõsebb mint a másik...:-)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás

iiiigen? én nem bírtam...(az xt meg egy milit sem megy)

nekem kb 4 mm-t ment az xt...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
iiiigen? én nem bírtam...(az xt meg egy milit sem megy)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.669 hozzászólás
Jelentem, az XTR is láncvilláig nyomható. De neki szabad hajlongania, mert olyan gyönyörûûûû !
Marci

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
jóvanna...:-)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Áááááá...kiállva tekeréskor aztán mondhatod neki, hogy "hé te hajtókar, csakis forgásirányba merj terhelõdni!" - nem fog számítani.

Ez duma, ha ilyen súlyban vagy, akkor ne ebben gondolkodj, magaddal szúrsz ki. Akkormár LX, egyértelmû.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
nekem meg eszembe jutott valami.
haversrác Evolve XC-je szintén nekinyomható a láncvillának, de forgásirányban azért sokkal merevebb, szóval...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Persze, hogy neked jó, de xian 85 kilójára már necces...

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
178 cm és 63 kg vagyok. fogyni nem igazán tudok telj. cökk nélkül, de szer inetm a stylo jó lenne nekem

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
aham...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
LX tengely - bazi nagy falvastagság, s kolbászol is - az XT-hez képest persze...(na jó, meg hát szubjektív vélemény, hogy a tengely az XT-nél jobban néz ki...:) )

Stylo nagyon kolbász, s jól sejted, a kar maga a gyenge (ezen már a tengely sem segít), én kézzel belepréselem egy hátsó láncvillába - képzelem, hogy a testsúlyom mit mûvelne vele.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
hát, 60 fölött vagyok. vagy 25-tel...:-(
pedig a Stylo gyönyörû. integrált tengellyel sem elég merev??? vagy maga a kar kolbász?

LX-ben miért bénácska a tengely? én annyit tudok hogy az XT-vel ellentétben alu, de szerkezetileg ugyanaz...

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Feltöltött kép

Ez csúnya? Szerintem az egyik legszebb hajtókar. Mondjuk az FSA karbon karok se csúnyák:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

assetecccik.
LX'05, Stylo'05 bejövõs.

LX - acéltányér...ehh...meg hát az integrált tengely is bénácska benne...de ha van alu kistányérod, amit ráraksz, akkor még egész jó lehet

Stylo - ha 60 kiló fölött vagy, felejtsd el...pihepuha kolbászból van

(designmániát tessék kikapcsolni, a hajtómû pont az az alkatrész, ahol csakis teljesítményelven szabad gondolkodni)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

szerintem meg nem ronda....
kopásról meg ...nekem kb 4500-5000 km van a féléves xt-ben és nem nagyon látszik kopottnak..pedig láncot se cseréltem...

Xian, esetleg XT ?

Hát nekem 5000 után már megugrik a lánc, bár mondjuk én sokat mentem sárban idén. :(

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
assetecccik.
LX'05, Stylo'05 bejövõs.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás

Az XTR minden yóízlésû Mber számára randa,más kérdés,h az FSA karok is azok és hajtókarból inkább a kovácsolt üreges alu mint karbon...
bár akkor már inkább yól megtervezett merev profil mint reklámdundi "néémekkoratömegetspórolszekkoraüreggel" XTR

szerintem meg nem ronda....
kopásról meg ...nekem kb 4500-5000 km van a féléves xt-ben és nem nagyon látszik kopottnak..pedig láncot se cseréltem...

Xian, esetleg XT ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
rob, kala: igazatok van; XTR randa.
Helyette valami integrált Stylo?