Na:
hétvégén ki megy a Mátrába, mikor, miért, lehet csatlakozni?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. április 28. - 11:50

Írta 2004. április 28. - 11:13

Szorosan nem tartozik ide, de nem tudom, hol kérdezhetném meg.
A galériába lehet videót feltölteni? Ha igen, hogyan?
A galériába lehet videót feltölteni? Ha igen, hogyan?
Írta 2004. április 28. - 10:54

Szállás ügyben végre sikerült elérnem az ürgét, és + 2 fõre foglaltam szállást péntekre, és +4fõre szombatra.
(Péntek Nati+Zoli, szombat +Kex és Mellon)
A szobabeosztást kicsit nehezen követtem, lehet, hogy nem ugyan az lesz a felállás pénteken és szobaton, de azért valahogy csak elleszünk.
(Lehet, hogy pénteken a Gardásokkal kell közösködni majd, ugye túlélitek ;D )
Para: jó mulatást a hétvégére, én most kihagyom.
Ha lesz idõm, inkább idehaza tekerek, nem túl hosszút, de egybefüggõt. (legyen valami eséyem a Flashen :-\ )
A fényképezõgépemet a vakuval Thy elvitte a Gardára, így fotózni sem tudnék most.
Megnézték a Factorban a bájkomat, de nem mondtak semmi konkrétat. Kívülrõl õk sem láttak semmit, azt mondták, hogy szétszedhetik, de azt kb egy hét határidõvel vállalták (árat nem is kérdeztem).
Végül abban maradtunk, hogy tekerek vele, azt majd kiderül akar-e tõrni, vagy elrecseg békésen...
Azért elõbb-utóbb új bike lesz ebbõl, azt hiszem hat rám a marketing, fogyasztói társadalom meg miegymás...
(Péntek Nati+Zoli, szombat +Kex és Mellon)
A szobabeosztást kicsit nehezen követtem, lehet, hogy nem ugyan az lesz a felállás pénteken és szobaton, de azért valahogy csak elleszünk.
(Lehet, hogy pénteken a Gardásokkal kell közösködni majd, ugye túlélitek ;D )
Para: jó mulatást a hétvégére, én most kihagyom.
Ha lesz idõm, inkább idehaza tekerek, nem túl hosszút, de egybefüggõt. (legyen valami eséyem a Flashen :-\ )
A fényképezõgépemet a vakuval Thy elvitte a Gardára, így fotózni sem tudnék most.
Megnézték a Factorban a bájkomat, de nem mondtak semmi konkrétat. Kívülrõl õk sem láttak semmit, azt mondták, hogy szétszedhetik, de azt kb egy hét határidõvel vállalták (árat nem is kérdeztem).
Végül abban maradtunk, hogy tekerek vele, azt majd kiderül akar-e tõrni, vagy elrecseg békésen...
Azért elõbb-utóbb új bike lesz ebbõl, azt hiszem hat rám a marketing, fogyasztói társadalom meg miegymás...
Írta 2004. április 28. - 08:49

era, erre én is gondoltam. Én osztom a városi tekergés ötletet.
Buda maraton? Arra nincs kedvem menni, asztat hittem valami buli lesz.
Buda maraton? Arra nincs kedvem menni, asztat hittem valami buli lesz.
Írta 2004. április 28. - 08:41

Gabi, jó hogy föltetted ezt az infót a fórumra, én valószinûleg elmegyek, mert érdekel az a fórum.
(no meg az ingyen pilis térkép se kutya
)
Gardázóknak nagyon jó mulatást és csináljatok sok képet!
(no meg az ingyen pilis térkép se kutya

Gardázóknak nagyon jó mulatást és csináljatok sok képet!
Írta 2004. április 28. - 08:23

Szombat? Buda Maraton!
Azt hiszem jó program lesz, ha bringával körbetegergem a koncerteket. Bár a múltkori Millenáris buli nem volt jó, most vajon szabadtéri lesz?
Ha van kedvetek nektek is így nézelõdni a városban, verõdjünk egy bandába. ;D
Azt hiszem jó program lesz, ha bringával körbetegergem a koncerteket. Bár a múltkori Millenáris buli nem volt jó, most vajon szabadtéri lesz?
Ha van kedvetek nektek is így nézelõdni a városban, verõdjünk egy bandába. ;D
Írta 2004. április 28. - 08:15

Írta 2004. április 27. - 22:41

Írta 2004. április 27. - 19:11

Még nem tudom, mert most hívom majd a csávókat, de majd jelzem fónon.
Koncertek: péntek: Hõsök tere: külföldi zkarok + Ghymes. Gödör: Anima meg Másfél
Szombat: a Pázmányon (az egyetemem) KFT, Ghymes, Amorf Ördögök, Palotai...stb. Millenáris: Besh o drom, Kimnovák.
A Tabánban meg szombaton és vasárnap is tuti koncertek lesznek!
Koncertek: péntek: Hõsök tere: külföldi zkarok + Ghymes. Gödör: Anima meg Másfél
Szombat: a Pázmányon (az egyetemem) KFT, Ghymes, Amorf Ördögök, Palotai...stb. Millenáris: Besh o drom, Kimnovák.
A Tabánban meg szombaton és vasárnap is tuti koncertek lesznek!
Írta 2004. április 27. - 19:05

Írta 2004. április 27. - 19:02

KeX: OK, jegyeztem, ez eddig 2 + Era gondolkodik még.
Transzport: szombat délután by car, ha megfelel.
Transzport: szombat délután by car, ha megfelel.
Írta 2004. április 27. - 18:30

ejj, kicsit feltorlódtak a dolgokl...
para egy kicsit lehetne bõvebben, meg érthetõbben, mert nyem besyelnyi halandja madjar? 8)
Ádám a pénteki nap Nektek mennyire fix? Sajnos nekem a szombat kilõve, mert be lettem nevezve valami uniós maratoni futóversenyre Komáromba. What kinda' koncertek?
Mellon, úgy néz ki én is igénybevenném a jó kis koleszszállást jövõ hétre! Transzporáció ügyben mik a potenciális eszközök?
para egy kicsit lehetne bõvebben, meg érthetõbben, mert nyem besyelnyi halandja madjar? 8)
Ádám a pénteki nap Nektek mennyire fix? Sajnos nekem a szombat kilõve, mert be lettem nevezve valami uniós maratoni futóversenyre Komáromba. What kinda' koncertek?
Mellon, úgy néz ki én is igénybevenném a jó kis koleszszállást jövõ hétre! Transzporáció ügyben mik a potenciális eszközök?
Írta 2004. április 27. - 18:10

Hali!
Nem tudom, mennyit tekersz naponta, de ha nem ultra-brutál távokat, akkor szerintem egy szombati verseny elött pl. csütörtökön nem tekersz, de pénteken elmész egy lazát pörgetni, mondjuk sziget vagy valami hasonló, ahol tudsz arra figyelni, hogy lazán menj. Egy alacsony intenzitású tekerés (bicóval :
) olyan, mint egy masszázs, tök jól átmozgatja az izmokat. Én nem hiszek annyira a teljesen passzív regenerációban és/vagy pihenésben. De szép lett... 8) :

Persze ez csak egy vélemény.
Pter
Nem tudom, mennyit tekersz naponta, de ha nem ultra-brutál távokat, akkor szerintem egy szombati verseny elött pl. csütörtökön nem tekersz, de pénteken elmész egy lazát pörgetni, mondjuk sziget vagy valami hasonló, ahol tudsz arra figyelni, hogy lazán menj. Egy alacsony intenzitású tekerés (bicóval :

Persze ez csak egy vélemény.
Pter
Írta 2004. április 27. - 15:12

pihenésnek 2 nap mindenképp sztem,
de ha inteziv edzés meg minden, lehet 1 hét is- nem ?:-\
de ha inteziv edzés meg minden, lehet 1 hét is- nem ?:-\
Írta 2004. április 27. - 15:09

Húúú! A Gardásoknak jó utat és vigyázzatok magatokra. Akkor találkozunk a Flash-en. :-*
Mellon: köszi a tanácsot, jobban készülök majd a kajával is. És igen, a pihenés is fontos. Vajon egy verseny elõtt hány nappal ne üljek bringára?
Ors: jól van, megbeszéltük, megyek Veled!
Mellon: köszi a tanácsot, jobban készülök majd a kajával is. És igen, a pihenés is fontos. Vajon egy verseny elõtt hány nappal ne üljek bringára?
Ors: jól van, megbeszéltük, megyek Veled!
Írta 2004. április 27. - 15:08

GArdásoknak nagggggyon jó mulatást, szép idõt , balesetmentes közlekedést 
meg MINDENT :-*

meg MINDENT :-*
Írta 2004. április 27. - 14:45

Mellon: azt azért nem mondom, hogy megbántam, és a meglepetések közt is van pozitív és negatív is. Szokni kell
Amúgy lehet vele menni, ha valakinek nem a teljesítmény fontos, sokkal jobb felfelé is: hosszú-hegyi úti emelkedõ betonná simul, és kevésbé fárasztó, mint merevvel vagy kisebb rugóúttal.
Mi ma éccaka indulunk el Gardázni, mindenkinek szép tavaszt, Flash-en találkozunk!

Mi ma éccaka indulunk el Gardázni, mindenkinek szép tavaszt, Flash-en találkozunk!
Írta 2004. április 27. - 14:16

Era: ha munkába is brinyóval jársz, iktass be pihenõnapokat is néha! És mivel elõzõ nap is kitekerted magad, a kajálásra nagyobb figyelmet kellett volna fordítanod szerintem!
Pix: Meglepetések
azért csak nem bántad meg az enduró kategóriát? Vagy igen, és már meg is van a következõ célpont?
Pter: hát remélem, nekem is ez az utolsó reményem, bár ugye matts-nál sosem lehet tudni, még bármi kiderülhet 8) Az árához képest viszont mindenképpen jó váz szerintem. (az új HFS váz némileg drágább és jóval nehezebb is lett, kérdés, hogy cserébe mennyivel erõsebb?)
Viszont ha mégis új gépet veszek, a meggyõzõ érvek, és a "kedvezõ beszerezhetõség" végett mégis csak NRS lenne a nyerõ szerintem...
Azt hiszem, egy NRS1el ki tudnák békülni, csak talán a telót valami állítható rugóutasra cserélném, pl RS Duke U-turn (XC vagy SL). Igazán szerények az igényeim nem ? :
;D
Na jó, egyelõre inkább megyek dolgozni, hogy maradjon idõm valamikor tekerni is :-X
Jah, de mielött elfelejtem, Flash-re szállás kolégiumban, ahol többek közt a Gardások is lesznek, akinek kell az szóljon, holnap reggel 8-9 között hívom öket szállást foglalni.
Pix: Meglepetések

Pter: hát remélem, nekem is ez az utolsó reményem, bár ugye matts-nál sosem lehet tudni, még bármi kiderülhet 8) Az árához képest viszont mindenképpen jó váz szerintem. (az új HFS váz némileg drágább és jóval nehezebb is lett, kérdés, hogy cserébe mennyivel erõsebb?)
Viszont ha mégis új gépet veszek, a meggyõzõ érvek, és a "kedvezõ beszerezhetõség" végett mégis csak NRS lenne a nyerõ szerintem...
Azt hiszem, egy NRS1el ki tudnák békülni, csak talán a telót valami állítható rugóutasra cserélném, pl RS Duke U-turn (XC vagy SL). Igazán szerények az igényeim nem ? :

Na jó, egyelõre inkább megyek dolgozni, hogy maradjon idõm valamikor tekerni is :-X
Jah, de mielött elfelejtem, Flash-re szállás kolégiumban, ahol többek közt a Gardások is lesznek, akinek kell az szóljon, holnap reggel 8-9 között hívom öket szállást foglalni.
Írta 2004. április 27. - 14:11

én Zemplénbe szerettem volna felmenni 2 napra ,de most van a mamás hétvége :-\ ...
De ha van kedved 1x velem jönni tudok ingyé szállást
De ha van kedved 1x velem jönni tudok ingyé szállást

Írta 2004. április 27. - 13:35

Én úgy el vagyok tévedve! Az elõbb kétségbeesve kaptam a fejemhez, hogy uram isten most van a hétvégén a Sopron maraton! Aztán felócsudtam, nem a Soproni, hanem a Buda!
Még mindig vacilálok, elinduljak-e rajta, vagy csak nézzem meg, hogy szenvednek a többiek???
A hétvégi Bükki TT nagyon lelombozott. Elképesztõen gyenge vagyok.
Szerveztek valami más tekerést a hétvégére?
Még mindig vacilálok, elinduljak-e rajta, vagy csak nézzem meg, hogy szenvednek a többiek???
A hétvégi Bükki TT nagyon lelombozott. Elképesztõen gyenge vagyok.
Szerveztek valami más tekerést a hétvégére?