OK.
Tényleg, nincs valakinek kölcsönbe egy tárcsafékkomp.os telója?
Sajna szar a csillapításom, legjobb esetben jövõhét péntekre lesz kész (ha lehet hozzá alkatrészt kapni).
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. április 29. - 12:52

Írta 2004. április 29. - 12:47

Írta 2004. április 29. - 12:44

A maraton utánra megbeszélhetünk valamit. Azért elõtte haza is kellene menni átöltözni. Egyáltalán, ki tudja mikor érek be a célba?
Szóval reggel találkozunk a Margithídnál fél 9-kor, a du-t meg megbeszéljük. OK?
Szóval reggel találkozunk a Margithídnál fél 9-kor, a du-t meg megbeszéljük. OK?
Írta 2004. április 29. - 12:38

Írta 2004. április 29. - 11:56

Nnna meg is van a tali helye! Konamanóval az Erzsébet téren találkozunk 5-kor és onnan gurulunk ki az Andrásin a Hõsök terére. Akinek van kedve csatlakozni, szeretettel várjuk.
Írta 2004. április 29. - 10:48

Írta 2004. április 29. - 10:29

Írta 2004. április 29. - 10:12

Mikor, hol?
Ja mész a marcira? Lehet hogy akkor majd oda kiugrom.
Ano, bár személyesen nem ismerlek, azért hepi borzdéj
Ja mész a marcira? Lehet hogy akkor majd oda kiugrom.
Ano, bár személyesen nem ismerlek, azért hepi borzdéj
Írta 2004. április 29. - 09:23

Írta 2004. április 29. - 09:07

Szam: tényleg vannak érdekes programok. El lehet tekeregni. Kérdés, hogy a maraton után még mennyire lesz kedvem bicajozni. De holnap már kezdõdik. Phil találkozunk? És másnak is van kedve?
Ano a Caprine maratonon majd megrángatom a füled. ;D
Ano a Caprine maratonon majd megrángatom a füled. ;D
Írta 2004. április 29. - 08:42

Írta 2004. április 29. - 00:15

Írta 2004. április 28. - 17:35

Az unijós pénteki és szombati programokról ha valakit érdekel, kicsit részletesebben a mellékelt linken:
http://www.im.hu/foo...=79&cikkid=2738
Gyerek sokan a Sopronba
Szammer
http://www.im.hu/foo...=79&cikkid=2738
Gyerek sokan a Sopronba

Szammer
Írta 2004. április 28. - 14:24

;D ;D ;D ;D ;D ;D
SEJTETTEM!!!!
Már tavaly is látszott, de idén amikor a BMFT talin nagymezõn Mellon pajti neki lódult a letörésnek ahol Lor s társai próbálgatták maguk, lehetett tudni!
Mellont megfertõzte a kóros freerider leszek vírus!
Mellon!
ha tudok segíteni új váz választásban, szólj
hétvége: még nem kaptam választ Atombá'tó' hogy melyik nap lenne Néki a legjobb... utiterv: mátrafüred felett levõ kõbánya etförszt...
üdv, péef votlam
SEJTETTEM!!!!
Már tavaly is látszott, de idén amikor a BMFT talin nagymezõn Mellon pajti neki lódult a letörésnek ahol Lor s társai próbálgatták maguk, lehetett tudni!
Mellont megfertõzte a kóros freerider leszek vírus!

Mellon!
ha tudok segíteni új váz választásban, szólj

hétvége: még nem kaptam választ Atombá'tó' hogy melyik nap lenne Néki a legjobb... utiterv: mátrafüred felett levõ kõbánya etförszt...
üdv, péef votlam
Írta 2004. április 28. - 13:55

2002es Merida Matts, hmm, hát nem éppen újszerû állapotban. Ha lenne is garancia papír, akkor sem biztos, hogy nem mondanák, hogy nem rendeltetésszerû használat eredménye. Bár azt sem tudom, hogy a 2002es vázakra mennyi garancia volt.
A "freerider leszek" topic látogatását pedig ideiglenesen felfüggesztem ;D
A "freerider leszek" topic látogatását pedig ideiglenesen felfüggesztem ;D
Írta 2004. április 28. - 13:42

Mellon: ez legalább valami új váz?? Mert ha garis akkor vidd vissza mielött valami baj lesz szerintem ...

Írta 2004. április 28. - 13:36

Írta 2004. április 28. - 13:29

Írta 2004. április 28. - 13:15

;D
Jönnek ide emberkék, azt csak úgy széoffolják ezt a jó kis tematikus topicokt
:

Ez már csak ilyen topic.
KeX: már én is gondolkoztam azon, hogy szidjuk a Teso bájkokat, de igazából hiába költünk tengernyi pénzt a high tech bringákra, ezekkel is folyton gond van...
A középcsapágy szolott kattogni, nyikorogni, de már leszoktam róla, hogy az zavarjon, mert elmúlik az magától is. Ha mégsem akkor jöhet a tisztítás zsírzás, rossz esetben a csere.
De ez most már, 99% hogy a vázból jön, méghozzá a fejcsõ környékérõl. Tekeréskor folyamatos, de ha egyszerûen megrázom oldalirányba a bringát akkor is jön, sõt ha az alsócsövet erõteljesebben "megcsavarom", miközben fogom a fejcsövet, akkor is megszólal...
Szóval a fejsõ alsócsõ illesztését fogom sasolni, asszem egyébként is itt szokott leggyakrabban probléma felmerülni.
Jönnek ide emberkék, azt csak úgy széoffolják ezt a jó kis tematikus topicokt

:

Ez már csak ilyen topic.
KeX: már én is gondolkoztam azon, hogy szidjuk a Teso bájkokat, de igazából hiába költünk tengernyi pénzt a high tech bringákra, ezekkel is folyton gond van...
A középcsapágy szolott kattogni, nyikorogni, de már leszoktam róla, hogy az zavarjon, mert elmúlik az magától is. Ha mégsem akkor jöhet a tisztítás zsírzás, rossz esetben a csere.
De ez most már, 99% hogy a vázból jön, méghozzá a fejcsõ környékérõl. Tekeréskor folyamatos, de ha egyszerûen megrázom oldalirányba a bringát akkor is jön, sõt ha az alsócsövet erõteljesebben "megcsavarom", miközben fogom a fejcsövet, akkor is megszólal...
Szóval a fejsõ alsócsõ illesztését fogom sasolni, asszem egyébként is itt szokott leggyakrabban probléma felmerülni.
Írta 2004. április 28. - 12:41

ultio, nézz egy kicsit balra, megvan? ott van egy szürke doboz, forum fejléccel. van egy olyan szekció, hogy "bikemag galéria" - azt okos emberek nézik biztos tudnak segíteni. amúgy láttam már videós ikonokat, de nekem eddig még egyse indult el...
Mellon, ha ez vigasztal, engem nonstop nyikorog valamim
) amikor megtalálom az egyik zaj forrást ugyis jön helyette másik. just ride ;D amúgy ami eddgi nálam potenciális nyikorgó gócpontok voltak, azok: stucni (meg kell rendesen húzni a csvarokat), hajtókar (szintén csavarhúzás), pedál (rendes csapágybeállítás), nyereg (imbusz megtépése izomból). küllõket nem húztad nagyon meg mostanában? esetleg az is recseghet, bár az nénány km után abbamarad...
egész pontosan mikor nyikorog, mert ha ezt lehet tudni, egy csomó mindent ki lehet zárni? pl, csak tekerésnél? nyeregbõl kiállásnál?
Mellon, ha ez vigasztal, engem nonstop nyikorog valamim

egész pontosan mikor nyikorog, mert ha ezt lehet tudni, egy csomó mindent ki lehet zárni? pl, csak tekerésnél? nyeregbõl kiállásnál?