Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Konamanó én is ezt mondom. Ha esik nem, de a fél 8 Batyit beterveztem. Ma a telehold még el is fogy a szemünk láttára, ha szerencsénk lesz. Állítólag negyed 9-kor kezdi.

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Para: jobbulást!

Ma lesz megint TELEHÓDAS TEKERÉS a HHH-ra, tali fél nyolckor a Batyin.

Most ugyan szép az idõ, de már nem merem megígérni, hogy ott leszek ;D ;D de ha mégis, akkor...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Hivatalosan akkor, de Ya£a szerint inkább 5.40.
Legyetek kint elõbb

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
A szombati bringás szekció 5:50-kor megy a Keletibõl. (Erre lett kerékpárszállító elintézve.)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kex, ha engem hivhatsz!( 06203139176), mi péntek du. lemegyünk.

Mellon: tudod a pontos cimét a kolesznek? Meg hogy milyen néven van foglalva? Hogy adjanak nekünk szobát, ha elõbb érnénk oda.

Nálunk vajon miért nem lehet ilyet kapni? :
http://www.gisfigyel...cikkek_530.html ;D

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás

Mellont megfertõzte a kóros freerider leszek vírus! :D

8)
Úgy látom Nálad is súlyosbodik a helyzet :o
Emlékszem annak idején valami ilyen szövegre:

"Jó lesz ez a hajtómû, ugrálni úgysem nagyon fogok..."
;D

Jobbulást és sípcsontvédõt!
Remélem hamarosan ismét tekerhetek veletek! Addig viszont még igyekeznem kell, hogy Szlovákiába eljussak...
Már csak 10 nap, bár most nem bánnám, ha még egy kicsit több idõ lenne addig :-X

KeX: Passz, a Gardás szekció és Lens+Zed ott lesznek már péntektõl, tõlük kell további útmutatást kérni.
A koli száma is segíthet vészükség esetén: 99 312-164

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
véééér, véggree ;D ;D viccet félretéve, faszt rikávöri meg hasonló jókat. maratont meg egy vérbeli bringás tízcenti mély sebbel is végignyomja meg minden 8) najó, ha 85-ösön mennél, akkor már igencsak meggondolandó ::)

permanens vizuális dokumentáció kérszült a bányászásról?

a többiekhez: szombat du. ki jön szombaton csihuhuval Sopronba?

Mellon: koleszt merre találja a jóember? Hó macs iz da szállásdíj, és kinek kell perkálni? Van még vonatos, aki esetleg koleszban száll meg?

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
hüjje.... ::)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D kemény voltam idáig is he! ;D

amúgy kimosva az alvadt trutymót olyan jó 6-8mm mély hasítékom volt... amit még nyesegettek odabenn :P

azért kicsit örülök, hogy ott helyben nem dobtam egy hátast, és ájultam be... ::) általában ilyenkor az jön... ::)

:P

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Össze is kellett varrni?
Gratulálok.

Majd mutogathatod, hogy milyen kemény vagy :)

persze :'(

pedig nem nézett ki nagyon vészesen, de ezek szerint...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Jaaaj Para! Jobbulást! :-*

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy...

tegnap voltunk Atom, lcs, Maccs mátrai bánya nézõben...

na'on király volt, Atom bizonyította ismét hogy "állat" ;D, Én pedig hogy hülye vagyok...

tegnap éjjel két 4centis varrással a sípcsontomnál és egy sziklaszilárd elhatározással lettem gazdagabb a péterfiben...: soha többet sípcsontvédõ nélkül nem ugrálok baaaaassszus... :(

most kicsit elbizonytalanodtam a hétvégi maraton miatt... :(

na majd lássuk...

csõváz gyerekek!

u.i.: amúgy istencsászárok elttek a kerekek!!! ;D

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
PiXel:

Az esõfelhõtök éppen felénk tart, így holnap nálatok jó idõ lesz. ;D
Csinálj jó sok képet!!!!
Jövõre szeretnék ott lenni!!

Üdv:Szammer

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
hi! ma reggel ota szakad az eso, igy nem annyira bantuk, hogy a nap nagy reszet egy termekbemutaton kellett tolteni, ahol nem gyoztuk egymasra pakolni az ajandekokat :)
mindenkien sok szerencset a Budara, ti meg kivanjatok nekunk azt, hogy reggelre elalljon az eso. pliiiz!!

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Jenõ: a Ghymes klubra a Momban 800 és 1200Ft a jegy attól függõen, hogy hol ülsz (sajna csak ücsörgõs, nem úgy mint régen a Fonóban) és 8-kor van a hivatalos kezdés!

Ja, és a www.bikefestival.at oldalon van pár kép a bécsi 4X versenyrõl. Mi magyarok a nokiás sátor elõtti ágyakon és körülötte vagyunk láthatók. Középen Zsófi popójával, aki egyébként a legkeményebb és legjobb fej soproni bringás lány aki van.

Érdekes, hogy a junioroknál a Koppány nyert, de az õ, és mellesleg a mi kategóriánkat meg sem említik!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
azt jelenteni, hogy animára nem menni, mert szegény lenni, mint a templom egere. viszont besodromra kinézek bicajosan(city rover ownz), oszt lec gó hiroz szkver. vagy majd elválik :)
vasárnap egy délben kiegyezhetünk? :) bár lehet jó a 10 körül is, attól függ, hogy meddig tart szombaton a dunaparti duhajkodás.

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Ez azt jelenti, hogy te nem jönni? A vasárnap nekem kóser, de inkább a délelõtt. Olyan tíz felé! Tudom, hogy alvás meg ilyenek, de délután a Tabánba akarok menni koncertekre, tehát addig le kellene tudni az õrjöngést!

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok!

Már lassan egy éve nem jártam erre. (Polgári szolgálat->spórolás) Látom a topic azóta is pörög. A szombati Budamaratonon én is indulok 8), úgyhogy remélem találkozom majd néhányatokkal.

Addig is jó bulizást és tekerést, :D
Sniper

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
gödör sux, 1800-beugró :( anima meg 11 körül kezdõdik...

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Gyertek zúzni a Mátrába!

Ha más nem, lehet egyedül is elmegyek (mert már nagyon kell ;D) Én a Keletibõl 08.15 kor induló vonattal megyek (asszem Hatvanba megy) mert korábbit nem tudok elérni. Na, vasárnap?

A Vartina nagyon majer! Virtina-vartina...