Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
ehh.

akkor ezek szerint nem lesz ma tekerés soproniakkal :P pedig... ass-re valszeg én is lemegyek a lukba, esetleg ütközhetnénk. izé, gondolom gyalogszerrel mentek, ugye? asszem én cangával fogok cirkálni erre arra, úgyhogy hõsökön valszeg taláxunk era ;) fuck bkv

ami a zúzást illeti, a vasárnap jó nekem, de az nagyon. ha túlélem a holnapi futást... ::)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Engen csak a Ghymes érdekelne, de az lesz hatodikán a MOMban,

A koncertre való bejutás feltételét is tudod? kezdési idõpont?

elõre is köszönöm!

'jenõ

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Engen csak a Ghymes érdekelne, de az lesz hatodikán a MOMban, úgyhogy inkább, majd oda megyek, másnap meg majd Zágrábba déházni! Mi közöm nekem egy E1-es dh-hoz?! 8)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Kár, hogy nem jösz. Köszi az ajánlást, a dögös csajok igazán lelkesítõk. ;)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Asszem ma este a Hõsök terén Vartina és Ghymes, meg valami fr. és ír csapat (ha utobbiakat nem keverem valakivel egészen jók, kicsit pop-os stílussal), igazi világzenei csemege ígérkezik (a populárisabb vonalról).
Vartinat-t ajanlom figyelmetekbe, finn "Spices -girls formáció" a világzeni fronton. 4 egyész jó csaj énelek(egyikük tényleg nagyon dögös 8)) és a háttérben a fiuk nyúzzák a hangszereket.
Vérzik a szívem, hogy nem lehetek ott... :'(
Pedig erõsítenék én is :-*

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Köszi.
Akkor a Kim Novák kimarad, mert holnap verseny :(

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Lesz, de csak fél egykor! A besh o drom fél 11-ig játszik, majd utána a hülye megasztárok lesznek két órán keresztül. Természetesen ez már az én távollétemben fog zajlani! ;) Meg kellene tudnom, hogy a Gödörben mikor kezd az Anima ill. a Másfél, mert õk nagyon érdekelnének, de a Besh o dromról sem akarok eljönni!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
KGADAM: Kim Novák ugye lesz a Millenárisban? Mikor? Tudod?

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Era: én mennék erõsíteni szívesen, de sajnos ötig tanítok! Utána meg inkább hazamegyek lepakolni, és úgy megyek a 7-re a Gödörbe, onnan meg 9-re a Millenárisra Besh o droM-ra! És ez most szabadtéri lesz ;), ígérem! ;D

KeX: Sopron felé a GYSEV jár (legalábbis Gyõrtõl), tehát nem kell utálkoznod a MÁVtól! ;) Holnap, holnapután egy kis zúzás valamerre? Pszlõrinc...?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Mellon: Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a Flash-re. De megértelek. A szállás, ha addig nem jelentkeznek rá, lehet, hogy kell nekem.

Szeretettel várjuk a bringás tekergõket 5 órakkor az Erzsébet téren. Megnézzük a mûsort az Andrássy úton és a Hõsök terén szigorúan biciklivel. 3 lány vár egy kis megerõsítésre. A telefonszámom: 30/397-0836.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás

A Flashre jövõ szombat de. ki jön vonattal? :D

Itt egy link a de. mávos indulásokról:
http://www.elvira.hu...&u=45&x=66&y=30

Szammer

Mi 3-an vagy 4-en az 5:50-essel megyünk ha jóltudom.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Fiúk-lányok ... bocsesz .. Lányok-fiúk ;D

Köszi még1szer a jókívánságokat ... tegnap meg is ünnepeltük kicsit ... haverral felmentünk hegyoldalba szalonnázgatni és közben ketten benyakaltunk 1 teljes üveg Jégert ... ;D

Még szerencse hogy éppen járt arra valami ismerõs kocsival és lehozott minket, mert el sem merem képzelni mi lett volna ha gyalog kellett volna lejönnük onnan olyan állapotban ... ;D ;D

Ui.: megjegyezném melllékesen hogy én alapból nem bírom jól a piát, szal ez a mennyiség már rekordközeli kísérletnek számít! :)

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Szevasztok! Mivel hasonló cipõben járok mint Mellon, ezért én sem megyek veletek Sopronba. Kiderült, hogy egy hetem van bejeznem a diplomámat :-X
21-ig be kell köttetnem.
Na jó tekerést mindenkinek.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Ano isten éltessen még száz évig!

Mellon, már meg sem lepõdöm, hogy megint bebuktam a kocsit ;D remélem sikerül összekapni a dogádat!

Szam, ezek szerint nem hagyhatom ki ezt a remek vonatos alkalmat. gyûûûûûlölöm a mávot ;D ;D ;D ;D

de kit érdekel bazzz 8)

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
2-án a batyiról indul fórumos különítmény a Pap-rétre? Szívesen csatlakoznék ;)
Esetleg Szentendrérõl egy rövidebb aszfaltos túra?

Nesta

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
A link beszúrás nem úgy sikerült ahogy szerettem volna :-\
De majd másoltok és beillesztetek... ;D
Sz.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
A Flashre jövõ szombat de. ki jön vonattal? :D

Itt egy link a de. mávos indulásokról:
http://www.elvira.hu...&u=45&x=66&y=30

Szammer

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Ma tudtam meg, hogy máj14.ig kell leadnom a szkdolgozatom.. (én késõbbi idõpontról tudtam)
Mivel 13.án megyünk Szlovákba, ez nekem 12.i határidõt jelent, jó esetben...
Rossz esetre nem gondolok. ::) :-[

Viszont emiatt minden addigi fellépésem végleg sztornovics, bár ez gyakrolatilag egyedül a Falsh-t jelenti :-\
KeX: szorrí, de transzportot így mááshogy kell megoldanod.
A szálláshelyemet vélhetõleg Khalesz foglalja majd el, talán a rajtszámom is át tudja venni.

Marad hát a Caprine maraton szezonkezdésnek, számomra.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Tudom hogy Off, meg van ilyen topik, de itt sokan töltenek fel képeket a galériába, és valaki biuzosan tudja mi a megoldás a problémámra.

Nem tudom, a feltöltött képeim alatt miért nem jelenik meg az erdeti felbontású képre mutató link. Ez azt jelenti, hogy minden képem csak 640*480-as vagy 480*640-es felbontásban látható, függetlenül attól, hogy milyenben készült.

Mit és hol kell beállítanom?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Phil: nekem van 1 Suntour XC-pro E típusu rugós olajos 100 mm-es piros telóm ... 1ik havernak is csinálják a telóját de neki holnapra ígérték hogy készen lesz ... szal ha nem kell neki akkor szívesen kölcsönadom a Budamaraton idejére ...
:)