Jah, és azt még meg sem említettem, hogy másnap Devecserben roma forrásból sikerült hozzájutnom egy tökéletes állapotban lévõ PUCH márkájú nõi vázat városi biciklihez - 3000.-HUF ért!!!!!
Mivel nincsenek elõitéleteim, nem mondom, hogy meglehet ennek valaki valahol nem örül ennyire ;D
Úgy látom a Kedves Topiclakók a team topicokt nem nagyon nézegették, pénteken volt egy stuff tali, amire add hoc alapon (besokaltam péntek estére) legurultam a Rómaira. Fõleg a gurulós szekció képviseltette magát, de votl néhány rég nem látott arc is ott, mint Jabbar, illetve vendégként Flame és, és ??? izé majd eszembe jut a neve haverja is ott volt. :-[

Így a hétvégén én is tekertem 25 kemény városi km-t, ezen kívül jót beszélgettem a Topic Õsanyával, valamint hazafelé lemosta a biciklimrõl a Mecseki sarat :

(jobb késõbb mint soha)
Az est negatívuma, hogy a váz elejébõl oldal irányú terheléskor, így tekeréskor is, folyamatos nyöszörgõ fémes hang hallatszik. Félek eza váz közelgõ haálát jelzi :'(, bár alapos mosás után sem találtam repedést rajta, igaz ebben nem vagyok mester, az én szememet elkerülik ezek az apróságok.
Emiatt hétvégén már új váz/bicaj témán gondolkodtam (ahelyett, hogy a munkámmal haladtam volna rendesen

), de nem sok jóra jutottam.
Ha újat vennék, szeretnék össztelóst, de ha lehet, az egy picit erõsebb legyen, mert azt em szretném lezúzni.
Ami tetszene az a Kona Dwag (vagy a régi Maci), de szomorúan látom, hogy idénre megemelkedett az ára...
Tavaly egy árban volt a Kikapuval, a Kikapu ára maradt (csak most Kikapu Deelux a neve, 200 rongy), a Dwag 270 ugyan azzal a rugostaggal

Komplett gépként pedig egészen drága ahoz képest, hogy miylen cuccok vannak rajta, + én nem szeretni a Marzót, vagy ha mégis legalább legalább ETAs lene benne.
Azért majd megkérdezem a Factor PR & marketing szakemberét, hogy van-e valami jobb lehetõség esetleg véletlen (elvileg még van egy 19"es maci vázuk a talonban)
A GIANT NRS1 komplett gépként egész jó árban van, és ugye talán, esetleg még olcsóbbis lehetne :

, csak ugye könnyû CC cucc, és én inkább egy picit masszívabbra gondoltam.
A VT széria gyilkosan drága.
Marad még a Merida trans mission comp (Thommey kiátkoz... ;D), amit most 50e ftal eleve olcsóbban hírdetnek akcióban, de még így is 450e (500e helyett), a bolti ára, ami egyébként nem rossz a sok jó alkatrészhez képest, de azért elég sok magában.
Ez jó cuccokkal van szerelve, de V fékes, ami visszalépés lenne, bár ebbe talán nem halnék bele.
Ha mégis akkor sajnos kereket kell cserélni (pedig végre egy jó kerék, sokkal jobb van benne, mint a Konákban, sõt még az NRS1énél is jobb egy picit, csak nem disces), viszont jöhetne a kedvencem a CPS, a jó fékkar adott hozzá.
Ez viszont már ismét min. fél milla, meg bili ugye...
Sokat tökölök, a végén veszek ismét egy merev Merida matts vázat ??? :-\ :-X
Legjobb lenne persze, ha nem lenne aváznak baja, de mi másnak lenne ilyen hangja. Elvittema factorba, úgyis zsírozni kell a hátsó agyban a szabadonfutót, vagy mit (remélem, hogy nem a zárt csapágyak mentek tönkre...)
Hát ez van, most netes bringás vagyok :'(, késõbb talán meg talán csilivili drága bringás béna-rider leszek ;D
Nem baj a pénz számít, nem a tudás