Findli:
De ez csak abban az esetben van így, ha az alap tekerést "cc"-nek minõsíted.
Bár szüleim szerint kiskoromban inkább DH-DS embernek néztek volna ki, amekkora eséseket produkáltam. ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
vendég_Charon_*
Írta 2002. június 12. - 08:15

Írta 2002. június 12. - 00:51

Halihó!!!!
Charon: és még az is elõfordulhat, hogy én is megyek!! ;D ;D
Üdv Angel!
Lensver: szerintem ez úgy van, hogy elõször cc, aztán kezd érdekelni a többi is (bár mintha ezt már valaki, egy másik topicban már egyszer kifejtette volna, hogyan lesz az ifjú XC-sbõl nagy, komoly DH-s
)!!
Para: hosszú ez a nyár még...
Képzeljétek ma Rave és én majdnem összezúztuk magunkat egy autós tyúk miatt! Rányitotta az ajtót! Szerencsére semmi baj nem lett, de azért bepróbálkozott a hölgy, a nem voltak kivilágitva kezdetûre, mire Rave megmutatta izgalmas kék villogójának fényét!! A nõ is megrémült egy kicsit....
Na :-* mindenkinek
Charon: és még az is elõfordulhat, hogy én is megyek!! ;D ;D

Üdv Angel!
Lensver: szerintem ez úgy van, hogy elõször cc, aztán kezd érdekelni a többi is (bár mintha ezt már valaki, egy másik topicban már egyszer kifejtette volna, hogyan lesz az ifjú XC-sbõl nagy, komoly DH-s

Para: hosszú ez a nyár még...
Képzeljétek ma Rave és én majdnem összezúztuk magunkat egy autós tyúk miatt! Rányitotta az ajtót! Szerencsére semmi baj nem lett, de azért bepróbálkozott a hölgy, a nem voltak kivilágitva kezdetûre, mire Rave megmutatta izgalmas kék villogójának fényét!! A nõ is megrémült egy kicsit....
Na :-* mindenkinek
Írta 2002. június 11. - 22:16

Hali Angel, üdvözölnek e topic lakói! :-* Bizony az elején nehéz eldönteni, hogy melyik mûfajt is akarjuk ûzni, de erre csak az idô és a tapasztalat adhat választ.
Mellon: csekkolj privit.
Charon: Karenék is jönnek a Tó de Gyömrôre.
Mellon: csekkolj privit.
Charon: Karenék is jönnek a Tó de Gyömrôre.
Írta 2002. június 11. - 20:21

Hali!
Új lány vagyok itt a fórumon... no meg a tekerésben is. Nemtom mit írhatnék, de mostantól rendszeresen leszek!
Még nem döntöttem L, milyen kat. híve legyek, most úgy gondolom, belekóstolok a lehetõ legtöbbe, oszt majd elválik.
Legyetek rosszak,
CUPP mindenkinek! :-*
Angel
Új lány vagyok itt a fórumon... no meg a tekerésben is. Nemtom mit írhatnék, de mostantól rendszeresen leszek!

Még nem döntöttem L, milyen kat. híve legyek, most úgy gondolom, belekóstolok a lehetõ legtöbbe, oszt majd elválik.

Legyetek rosszak,
CUPP mindenkinek! :-*
Angel
Írta 2002. június 11. - 16:12

Sziasztok Bringás-lányok &fiúk!
Én még új vagyok errefelé, de remélem hamarosan akár IRL is megismerkedhetünk, ugyanis én is szeretnék tekerni a Rákóczi TTn, de egyedül nem szívesen mennék.
Szerencsére a megmoccanások-maratonok topikból ide találtam, és látom, hogy itt már javában szervezitek az utat.
Száz szónak is öt a vége: Szeretnék én is csatlakozni hozzátok!
Ugye lehet?
A péntek du-esti lemenetel nekem is szimpatikus, bár én pénteken dolgozok.
Ti melyik vonattal mennétek?
Szállás infónak is örülnék.
Elõre is köszönöm
Üdv, :-* minden bringás lánynak
Mellon
Én még új vagyok errefelé, de remélem hamarosan akár IRL is megismerkedhetünk, ugyanis én is szeretnék tekerni a Rákóczi TTn, de egyedül nem szívesen mennék.
Szerencsére a megmoccanások-maratonok topikból ide találtam, és látom, hogy itt már javában szervezitek az utat.

Száz szónak is öt a vége: Szeretnék én is csatlakozni hozzátok!
Ugye lehet?
A péntek du-esti lemenetel nekem is szimpatikus, bár én pénteken dolgozok.
Ti melyik vonattal mennétek?
Szállás infónak is örülnék.
Elõre is köszönöm
Üdv, :-* minden bringás lánynak
Mellon
Írta 2002. június 11. - 11:18

Írta 2002. június 11. - 11:01

Írta 2002. június 11. - 10:53

de ha már ennyire erõsködtök..... be kell vallanom..... hogy egy másik énem......... joghurt.......... õ minden okozója....

Írta 2002. június 11. - 10:52

még a feltevés is rosszul esett... :'(
az a helyzet, hogy ha kiakarnák bárminemû hajlamom élni, azt MINDEN ESETBEN tekeréssel vezetem le...........................
:-X
vendég_Charon_*
Írta 2002. június 11. - 10:50

A francba, lebuktam!
;D ;D ;D ;D
Egyébként nem én vagyok. Para, Te hogy vagy ezzel?

Egyébként nem én vagyok. Para, Te hogy vagy ezzel?
Írta 2002. június 11. - 10:48

Para, Charon! NEm valamelyikôtök fityisz? A BFBBT (Bringás-Fórumozós-Bulizós-Baráti-Köröm) -nek ugyanis erôs a gyanúja,hogy ez valamely régi fórumos jó vicce, semmi (senki) több. Feltevéseinkre több bizonyiték is van ;D, de mivel nem akarom én se kiteregetni az összes kártyát, ezért csak párat emlitek.
1. sokszor úgy viselkedik, mint egy régi fórumos
2. ismeri a topic zugait
3. stilusa nagyon hasonlit Ottó a rémhez, csak annál agresszivabb
Teljesen el tudjuk képzelni,hogy valamely fórumos igy éli ki magát, hiszen ha eme hozzáirásokat rendes nevén tenné, jópáran megsértôdnének rá. Ám igy, kit izgat? És azt irhat, amit csak akar. Jó móka - bár kérdés, hogy kinek.
1. sokszor úgy viselkedik, mint egy régi fórumos
2. ismeri a topic zugait
3. stilusa nagyon hasonlit Ottó a rémhez, csak annál agresszivabb
Teljesen el tudjuk képzelni,hogy valamely fórumos igy éli ki magát, hiszen ha eme hozzáirásokat rendes nevén tenné, jópáran megsértôdnének rá. Ám igy, kit izgat? És azt irhat, amit csak akar. Jó móka - bár kérdés, hogy kinek.
vendég_Charon_*
Írta 2002. június 11. - 10:36

Írta 2002. június 11. - 10:25

Charon:
bocsika... d emár nagyon vágyom a sziklákra... itt annyi a homok, hogy grrrrrr,,,,
meg már 3. hete készülök arra....
:-[
PéeF
bocsika... d emár nagyon vágyom a sziklákra... itt annyi a homok, hogy grrrrrr,,,,

meg már 3. hete készülök arra....
:-[
PéeF
vendég_Charon_*
Írta 2002. június 11. - 10:19

Para:
Nem jönnél inkább dél fele? Tõled kábé 30-40-re vagyok max és errefele is lehet tekerni mondjuk egy 40-es + 30-as kört. plusz vissza. Összeadva ez már meglenne!
Nem jönnél inkább dél fele? Tõled kábé 30-40-re vagyok max és errefele is lehet tekerni mondjuk egy 40-es + 30-as kört. plusz vissza. Összeadva ez már meglenne!

Írta 2002. június 11. - 09:53

Sziasztok!
Nos, idõ-jósainknak úgy látszik használt a lófej, mert tegnap már 30fokos meleget mondtak hétvégére...
Ma talán berakkom a középrészt, úgy hogy szombaton, vagy vasárnap neki indulok...
findli, lensver: :'( azért kéz és lábtörést, meg egy kalappal a TTre...
PéeF
Nos, idõ-jósainknak úgy látszik használt a lófej, mert tegnap már 30fokos meleget mondtak hétvégére...
Ma talán berakkom a középrészt, úgy hogy szombaton, vagy vasárnap neki indulok...
findli, lensver: :'( azért kéz és lábtörést, meg egy kalappal a TTre...

PéeF
Írta 2002. június 11. - 08:23

Ja, a Sport-sz klassz volt, már amennyit én láttam belôle. ;D
Hosszú lépcsôn legurulni is szuper volt.
Én tudok neked szkennelni netre, már csak el kell juttatnod hozzám.
Mért szerinted vannak fiu bringás lányok is? ;D ;D ;D (Csibe irás utolsó sora) ;D
Hosszú lépcsôn legurulni is szuper volt.
Én tudok neked szkennelni netre, már csak el kell juttatnod hozzám.
Mért szerinted vannak fiu bringás lányok is? ;D ;D ;D (Csibe irás utolsó sora) ;D
Írta 2002. június 10. - 23:08

Szevasztok fiuk és lányok!
Jó volt sport siget mi?
Fõleg Zsírosnak a szombat este.
Kinél tudnék, avagy ki tud fotókat fel szkennelni netre. A sport szigetrõl lenne egy pár MotoX madness foto. Nagyon királyok. Megérné. Na szevasztok! Aztán vigyázni egymásra. Szerezzetek lány bringás lányokat 15-16 éves kor között .
.
........................Csibe......................
Jó volt sport siget mi?
Fõleg Zsírosnak a szombat este.
Kinél tudnék, avagy ki tud fotókat fel szkennelni netre. A sport szigetrõl lenne egy pár MotoX madness foto. Nagyon királyok. Megérné. Na szevasztok! Aztán vigyázni egymásra. Szerezzetek lány bringás lányokat 15-16 éves kor között .

........................Csibe......................
Írta 2002. június 10. - 18:05

Charon: ELÉG LESZ MÁR!!!!!
Hát Para, ez a hétvége sajna nem lesz nekem jó!!!
Azért remélem addigra az égiáldás alább hagy, mert a kollegáimmal megyek bulizni, és sátorban kell majd aludnom (amiért egyébként sem vagyok túlságosan oda :-/)!
Ki tudja mkor jönnek AsztÁ-ék haza??? már hiányoznak a srácok :'( :'(
Hát Para, ez a hétvége sajna nem lesz nekem jó!!!
Azért remélem addigra az égiáldás alább hagy, mert a kollegáimmal megyek bulizni, és sátorban kell majd aludnom (amiért egyébként sem vagyok túlságosan oda :-/)!
Ki tudja mkor jönnek AsztÁ-ék haza??? már hiányoznak a srácok :'( :'(
Írta 2002. június 10. - 08:41

Hát igen, az idô most nem nekünk kedvez, hanem a békáknak.
Hogy kit lehetne ezért okolni? Kérdezd csak Charon-t! >
Én már nem csatlakozom, mert irány a Rákóczi TT. Tényleg, ha valakinek kell még szállás, tudok egy jó helyet: Diáktanya, tel-ot majd mellékelhetem, és 1000Ft/fô.
Hogy kit lehetne ezért okolni? Kérdezd csak Charon-t! >

Én már nem csatlakozom, mert irány a Rákóczi TT. Tényleg, ha valakinek kell még szállás, tudok egy jó helyet: Diáktanya, tel-ot majd mellékelhetem, és 1000Ft/fô.
Írta 2002. június 10. - 08:34

Üdv lányok! (és fijúk)
hááát ismét nem jött össze... úgy látszik még nerm jött el az idõ a halálra...
kezdem qrvára unni ezt a nyálas-nedves idõt, úgy hogy vki intézkedjen ha megkérhetném... 8)
alig merem leírni, de talán akkor e hét szombaton (az új LX!! ;D középagyammal) ismét megpróbálom legyûrni a távot...
csatlakozókat keresek...
PéeF
hááát ismét nem jött össze... úgy látszik még nerm jött el az idõ a halálra...

kezdem qrvára unni ezt a nyálas-nedves idõt, úgy hogy vki intézkedjen ha megkérhetném... 8)
alig merem leírni, de talán akkor e hét szombaton (az új LX!! ;D középagyammal) ismét megpróbálom legyûrni a távot...
csatlakozókat keresek...

PéeF