Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
OK! Menjünk a Rákóczira.  8)
Nekem elég lesz az 50 km.  ;)
Nézem még kit hozhatok magammal.
Sziasztok
Era

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Sziasztok!

Para a parázó jelentkezik...  :-/

Nagyon nyálas, és ami rosszabb: vizes az idõ, és ahogy elnézegettem a jóslásokat, nem nagyon akarnak szépeket ígérni szombatra... :(

Hogy legyen?
Ha esik reggel(hajnal 6és7 között pölö), akkor lefújjuk?
Vagy van oly elvetemült köztetek, aki ilyenkor is jönne?
Mert ha csak szeemrkél, azaz nem a dézsá-vûûû esete forog fenn, pontosabban esik le, akkor Én mennék... mennék, ha a monoblockom kilenne addigra cserélve... :( tegnap óriási szívgörcsök közepette fizettem ki az 5ezer forintot a középrészért a peda****ban...(mert hogy ALIVIO szintût nem tartanak, mert az már gagyi... hmm...)

Szal nincs vkinek SZERSZÁMA HOZZÁ??
H E L P W A N T E D

Most a para rádió kikapcsssssssssssssssssss

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
KOPP.. KOPP!!!

Szabad beírni??

Köszönöm!

Tehát!

Rákóczi-ra ki jön??

Tóth honvéd jelentkezik! -1-
a 75-ös baráti távra!

Továbbá??

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kedves Flatlander és társa!
Jövô hétvégére egy kis programajánló itt

Ha van kedvetek, gyertek el ti is. Csak annyi a probléma, hogy én már pénteken du. lemegyek, és ottalszom Sárospatakon. De annál olcsóbb, minél többen vagyunk!

Továbbá, ha van kedvetek, csatlakozhattok hozzánk most szombaton is, egy laza 160km-es betonszaggató túrára az esôben!  ;) ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Hááát, nem is tudom....meg kell dumálnunk! Lensver, jöhetnek a srácok?

Na jó egye-fene ;D ;D

tizi2

tizi2

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Nicsak, itt is  Rave...Ja, hogy Te ajánlottad ezt a topicot? ;D ;D ;D

Szóval láányok, vigyetek máááán eeee magatokkal jövõ héten, ha mentek két síkfõõdi gyerököt a HEGYEKBE kis erõpróbára, meg pályabejárni....
DE rötyögni nem ér ám a hegytetõn, amíg mi lent küzdünk izomból.... :P
Nyugatiba érkeznénk meg úgy a reggeli-kora délelõtti órákban....
Minõ véletlen, a csapat zenei irányultságáról nem is tudtam, de most is nyomja a fülemre a Depeche...
Az új lemezrõl egy zene: "COMATOSE"
Hétvégére " Nomen est omen...?"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Rave: nekem jár a BikkMakk, de még nem jött meg. Viszont van egy felesleges Bringám, azt odaadom neked szivesen!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Karen
Új bikkmakk hol láttad???? :o :o :o
Én is én is!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hello Karen, nem felejtünk el,bár...ha ilyen "sûrûn" látunk, lehet,hogy mégis.
Szombaton jössz velünk betonozni? Mert akkor viszem tesód pulcsiját!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Hát Csibém a kérdés jó, halvány lila gõzöm mikor tudunk találkozni...de addig használd egészséggel!

Ó, Karen, te is jössz?!!! Király!

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Hali srácok, csumida!!

A hétvégém isteni volt!!
Thommey, kár,hogy nem jössz szombaton, mert Laci igen!!Én megyek, de este 6-kor edzésem lenne... Lehet, hogy megint nem megyek oda... ?  :-/  ::)
Vki közülünk egyáltalán volt Mode klubban?

Ja, a nevem benne van az új Bikkmakkban, meg lensver is!!!(Tisza Maraton)  :D :D 8) Boccs...!!  ;)

Na sok :-* :-*, változatlanul imádlak Titeket!!! el ne felejtsetek!!
Karen

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Szevasztok!

Figyelj Findli: a bukódat mikor és hol adjam át? Jó szelet szombatra fiuk, lányok. Én ebbõl megint kimaradok. :'( :'( Edzésem van. Nem szerveztek véletlen vasárnapra túrát  ;D. Ja Trifo: a szombati defekt azért tett be nekem, mert se pumpám (mert nemrég ellopták, de már rendeltem egy Barbinerit. Tudjátok az a CO2 patronos.) És még csak bringaboltba sem tudtam menni mert sajna mind egy szálig bezárt. :'( Úgyhogy a szombatról ennyit. De mondom vasárnap bármikor. Illetve szombaton is de akkor csak 11 után. Na szeva!

.....................Csibe.............

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Halihó!
Na lányok és fiúk!
Szóval szombaton ha nem esik akkor nagy túra lesz!
Ha esik akkor passz!
Rákoczi:Szégyellem magam de némi kis zavar támadt a nemlétezõ kincsesládámba és ezért ki kell hagynom a Sárospataki bulit! :-[ >:(
Ezért a nagyi projekt is kútba esett!
Bocsika!
De lesz ez még igy se! ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Lensver: a Rákóczi TT-re sajna én nem megyek....hosszasan gondolkodtam a nagymamás megjegyzéseden, már majdnem meg is sértõdtem, aztán leesett... ;D ;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Lens, a még beszaribb: szerintem esô esetén együk végig a gödöllôi cukikat! ;D ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
hali skacok!

Errõl az esõ dologról jut eszembe...hogyan legyen? Ha mondjuk reggel zuhog akkor nem megyünk? Vagy elindulunk és a gödöllõi cukrászdákat fogjuk végig enni?? Vagy elvetemült módon végig tekerjük a bitang távot, lesz ami lesz??

Findli, a beszari... ;D ;D ;D :-[ :-[

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szia Thy, kár, hogy nem jössz, de lehet, hogy mi se megyünk - már csak azért, mert fenyegetô dolgokat hallotam a hétvégérôl én is. De meglássuk még.

Merida? merida, merida, merida, magellán, magellán, merida, merida, magellán, merida.... Ismered a sztorit és véleményemet, ugyi? De sebaj, a fô az, hogy neked jó legyen!  ;) ;D

Mindenki!!! Szép lassan össze kéne szedni a listát, hogy ki az, aki jön a jövô héti Rákóczi TT-re, ki az, aki ott akar aludni. Mert kéne szervezni a szállást!
Ginger pl. jön, de neki kell-e szállás, ezt nem tudom.
Rave és Findli, ti jöttök? Lehet számitani a nagymamára,vagy más után nézzek. ???

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sziasztok!
Sajna a szombati hétvégi tekerést ki kell hagynom,mert délutános vagyok,de fáj a szívem,hogy nem mehetek :'(
Nem akarok vészmadár lenni,de az idõjárás esõt mond 7végére,úgyhogy lehet,hogy én sem megyek a Zalaegerszegi MK futamra.Pedig edzettem rá:)
De azzé jó tekerést nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv:Thy ;D
Lensver:Lehet,hogy Meridám lesz >:( >:( ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Sziasztok!

Rave: :D már tudom, hogy leghamarabb a hasam fog elfáradni... a sok röhögéstõl... ;D

amúgy úgy fest, hogy a középagyam meg lesz, csak valszeg nem lesz módom rá már beszereltetni... :(

Nincs esetleg vkinek hajtókar lehúzó és középagy szerelõ kulcs készlete, amit szombat reggel elhozna, és segédkezne egy gyors cserében?  ::) :-*
(azért még próbálkozom széééééép mosollyal orcámon fûzni a szervízers skaccot,hogy szombat reggelre csinálja már meg...)

Hejjj... jóóóóó kis tekerés lesz...
Mindenki BeleHal Tekerés............... 8)

PUSSZ mindenkinek... kivétel a skaccok... ;)

PéeF

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, igen, Rákóczin Tt-n akkor találkozunk, mert ott én is fellelhetô leszek, bár a hosszabb távon fogok indulni, igy engem nem fogtok sokat látni. Plussz már pénteken du. leutazom Sárospatakra.

ASzta és Pix: nagyon jó üdülést nektek!