Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Thommey, Geri, köszi a mai túrán a társaságot, nagyon klassz volt. Fôleg a crossmotorosok. Ma ugyanis jól elbeszélgettünk 5_6 crossmotoros skaccal, és én rájöttem,hogy ezek tök jó fejek, és nekik is hasonló problémáik vannak, mint a bicajosoknak (gyalogosok, bunkó erdészek, stb...) Szóval sorstársként tekintettünk egymásra. ;D Kedvünkért mentek egy szép, vad fölfelét egy igen meredek ösvényen, föl a Nagy-Szénás tetejére. Csak lestünk, hiszen bringával ez megvalósithatatlan lett volna. Gondoltam - persze a Sportsziget hatására - kérek tôlük egy OLYAN szép ugrást, de aztán mégse tettem.  >:(

Karen, pontosan mi történt, hogy ilyen véleménnyel vagy a Sanyiékról? Megbántottak? Öcsédet ki akarták küldeni a boltból?
Ja, egyébként Csibe gratula a fagyiért, hallottam ám! ::)

Findlány: nem baj, majd itt levelezünk!

Aszta: számolj be a kinti bringás aktivitásról - már ha volt bármi is ott fenn a hegyekben.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Hali

Karen: én nem is tudom mikor voltam utoljára a Sanyiéknál, de ez részemrõl nem azt jelenti, hogy elégedetlenségbõl nem, csak mióta a Manót ismerem, inkább hozzá viszem a kis drágámat, benne 100%-osan megbizom!!!!! és nála lehet feltenni butábbnál butább kérdéseket is, maximum kiröhög miatta ;D ;D

Trifo és Anak: örülök hogy azért találkoztunk kint a Sport szigeten...legalább láttalak titeket ember ruhában is végre ;)

Ginger: én is üdvözöllek a bringáslányok között!!!! Tök jó, hogy ennyi csajszi van, aki szeret bringázni... :)

Lensver: annyira lusta vagyok mostanság, ne haragudj ;D ;D ;D ;), de ma se sikerült idõben felkelnem. Azért még fogunk együtt bringázni ez tuti!!

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Hali Drágáim!!!

Ez szép, Tõletek nem is vártam mást, minthogy elfelejtetek, ha ritkán jövök!  :'( >:(Tehetek én róla, hogy nincs netem??!!  :'( Na...
:-*

Rave:
aki tudja, hol kell keresni, az hamar hozzájut az új számhoz! Velvárt, Wesselényi str.

Para:
én  a helyedben be nem tenném a lábamat még egyszer a Pedal....ba...  Én legalábbis soha  többé... Pancserek. Inkább megtanulok szerelni rendesen. Most már van is kitõl...  ;D   Nem tudom, lensver és Findli hogy boldogulnak ott.  :-/

Ja, legutóbbi hozzászólássommal ismét bebizonyítottam, hogy anyukám önzetlenségre és jómodorra nevelt, arra gondolok, hogy rögtön eldicsekedtem a Bikkmakkban való "szereplésemmel" és hogy magamat írtam elõre.  :-[  Utólagos bocsika, de annyira megörültem, Csibe mutatta éppen akkor, amikor a létrán álltam ablakpucolás közben és ez egész napra feldobott!! (Nem az ablakpucolás) :P

BAliba, lensver!!!!
Rákóczi TT!!!!!!!!
Én is!Én is! Meg Laci (még nem 100%) és Csibe! Tudtok kollektívan szállást foglalni? És mindenki mazochista állat, hogy a 117 km-re megy????

Ezt az elmaradt kis túrát egyébként mikor akarjátok bepótolni??

Na, most ennyi elég belõlem, sok-sok  :-* :-*!!!
Karen

Ja, Ginger, utólagos üdvözletem, mindig rohanok, azért nem köszöntem elõbb!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
jaja, juni 15-én!!! lásd feljebb a szervezõdést

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
mikor is van a tt? 15.én?

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Hali!

Akkor holnap meghalás túra ;D ;D ;D

Ez a Sport sziget nagyon ott volt, kár, hogy az esõ elmosta a motorcrossosok bevállalósságát....azon gondolkodtam, hogy nem csodálom, hogy azoknak a srácoknak olyan nagy az arcuk, kib....tt jó érzés lehet csinálni ezeket az ugratásokat és trükköket :o

templar

templar

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Konzultálva az illetékessel,  ;D mi csak reggel megyünk Pestrõl. Viszont elvileg lehetséges + 1 fõ és kerója Sárospatakra szállítása (igény esetén, hajnali kelés vállalásával ;)),  vagy esetleg még 1, ha a kettõbõl 1-nek van tetõcsomira szerlhetõ kpszállítója, mert nekünk csak 3 van.(2 foglalt ;D)

Ha benne vagytok, jó volna az 50-es társaságnak egy indulási idõt belõni (+ félóra), mert akkor úgy idõzítenénk az indulást/érkezést.

üdv

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Köszönet az ottalvásos ajánlatért, de a barátnõm nem örülne neki!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;)

Reggel lesz érkezés részemrõl, továbbá bonyolítja a problémát, hogy a START Füzéren van, a cél pedig Sárospatakon, így need 1 soffõr, aki rászánva a napját feljön velem, és átvisza az autót!

De azért megyek!!!

Üdv:

Baliba

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szia Jabbar, attól függôen, hogy mennyien fogunk ottaludni, a szállás kb.1500Ft lesz egy fôre. Ez szerintem egy éjszakára kibirható. Az 50-es távtól meg nem kell félni szerintem, mert
1. ott lesz rá az egész napod
2. ez nem verseny, és nyugodtan le lehet állni pihizni
3. lesznek itató pontok is

Lejutás: péntek du. vonattal

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
lensver,
kb mennyi a szállás ???

én 50en indulnék, remélem birom ??? fogalmam nincs mennyit birok, ez lenne az elsõ próbálkozásom!!  8)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Paraferee: hajtókarlehúzót azt tudok neked adni, de az elején még monoblockot akartál tekergetni. Ahhoz viszont nincs cuccom. Ellenben van egy fogaskoszorú bontóm, az nem jó? (hihihi, persze, hogy nem, de csak bosszankodj) :)

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Halihóóóóó!  ;D ;D ;D 1000-el!

Nézzenek ide hölgyeim és uraim! Mindannyiukat elvárom!
Ha már én nem járok be mostanában, akkor legalább Ti gyertek ki...  ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
ez utóbbi magától is megtörténik mostanában sajna... már mint hogy kilazul a hajtókarom... de a problémár nem megoldás... ;)

viszont ha minden jól megy lensver szerzett szerszámokat!!!  :-*

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Bár a hajtókarleszedõt nem helyettesítik. Arra Koga módszere a jó. Imbusszal kicsavarod a rögzítõcsavart és elmész tekerni (ne messzire). Idõvel lejön!  8)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Para:
Csõkulcs, és egy erõs kéz. Tudom barbár, de nálam (óvatos brutalitás  ;D) bejött, amikor nem vot szerszámom.

templar

templar

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Templar + 1=2

;D ;D

Szállás ügyben még konzultálnom kell,  egyelõre a hajnali start sincs kizárva ... este v. honlap ;D izé.. holnap..

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Rákóczi TT-re eddig jönnek:

Era + x fô
Baliba
Templar +1 fô
Zöldfülû  ??
lensver

Szállás kinek kell és mennyi?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
lensver: ok...

telcsid száma? --> im-ben...

amúgy nincs szerszámod véletlen??  :'(

NAGYON SÜRGÕS LENNE!

Paraferee

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ennyi a jelentkezô? Szuper? No most akkor Templar, Baliba, nektek kell-e szállás péntek estére?
Para szerintem beszéljük meg azt, hogy ha reggel 6-7 között ömlik az esô, akkor nem megyünk. Amig szemerkél, addig engem se zavar, fôleg betonon nem. Még van addig másfél  napunk, bármi történhet. Neten ezt nem fogjuk tudni megvitatni, tartjuk hát a telefonos kapcsolatot.

templar

templar

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
R - 50 - két fõ