Tényleg, azt még én is hozzátenném, hogy szállás korlátlan mennyiségben van még, úgyhogy bárki jöhet, ha holnapig visszaszól.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. június 13. - 11:53

Írta 2002. június 13. - 11:43

Én meg jó szokásomhoz híven most is készülök a turista térképpel 8), ha esik, vagy kidõlök, megnézem a menekülési útvonalat és irány az aszfalt.
Ott is nagyon szép a táj. 
Így aztán senki ne riadjon vissza, és egyébként is mindenféle távokra lehet nevezni. Kezdõk hajrá! Legyetek ti is bátrak! Jöjjön aki csak tud!
:-*

Így aztán senki ne riadjon vissza, és egyébként is mindenféle távokra lehet nevezni. Kezdõk hajrá! Legyetek ti is bátrak! Jöjjön aki csak tud!
:-*
Írta 2002. június 13. - 11:37

Figyelem.
Találka: Keleti pu. jegypénztárnál fél 14-kor. A vonat 14.05-kor indul
Trifó: szállás van, gyere! 1000Ft/fô. Csak légyszi ezzel kapcsolatosan még a mai nap jelezz nekem vissza priviben vagy telefonon. (csekkolj privit!)
Mellon: a zempléni utak rendkivüli változatosságukkal lopták magukat be a szivembe. Természetesen tekerhetôek, bár helyenként igen sok izomra van szükség. Elôfordulnak rendkivül saras részek is.
Izzadni biztosan fogsz, és arra is készülj föl, hogy tologatni is.
Találka: Keleti pu. jegypénztárnál fél 14-kor. A vonat 14.05-kor indul
Trifó: szállás van, gyere! 1000Ft/fô. Csak légyszi ezzel kapcsolatosan még a mai nap jelezz nekem vissza priviben vagy telefonon. (csekkolj privit!)
Mellon: a zempléni utak rendkivüli változatosságukkal lopták magukat be a szivembe. Természetesen tekerhetôek, bár helyenként igen sok izomra van szükség. Elôfordulnak rendkivül saras részek is.
Izzadni biztosan fogsz, és arra is készülj föl, hogy tologatni is.

Írta 2002. június 13. - 10:38

Sziasztok!
Rákóczi TT! 8)
Lensver: Mit sikerült megszervezned?
Konkrét idõpontot kérek az indulásra. Légyszi, légyszi! Akkor mikor és hol találkozzunk ???
Keletibõl megyünk a 13.05-össel, vagy lehet még késõbb is?
Jövök én és tutira még két lány.
Figyeltek fiúk? Gyûlik a bringás lányok csapata.
Rákóczi TT! 8)
Lensver: Mit sikerült megszervezned?
Konkrét idõpontot kérek az indulásra. Légyszi, légyszi! Akkor mikor és hol találkozzunk ???
Keletibõl megyünk a 13.05-össel, vagy lehet még késõbb is?
Jövök én és tutira még két lány.
Figyeltek fiúk? Gyûlik a bringás lányok csapata.
Írta 2002. június 13. - 10:32

Új jelentkezõ jelen, jelentkezem itt is.
Hûû, akkor ha jól látom, hölgykoszorúval fogok utazni. 8) 8) :-*
Egyre jobban tetszik nekem ez a TT! ;D
Ezek a zempléni turista utak mennyire tekerhetõek (most nem elsõsorban a meredekségre gondolok)? Ismeri valaki ezt a részt? Én több mint 10 éve jártam csak arra (Tokaj kivételével :
).
Ha az 50kilcsibõl mondjuk 20 emelkedõ, és 13xx m emelkedést ígértek, akkor itt lesz egy-két izzasztós szakasz (vagy néhány tologatós). Izzadni egyébként is lehet majd, ha bejön a 25-30C, (számottevõ esõ nélkül), amit ígérnek.

Akkor jön Era és két barátnôje, Mellon, Lensver. Mi érkezünk pénteken.
Ti mentek szombaton, és még Baliba meg egy fô.
Hûû, akkor ha jól látom, hölgykoszorúval fogok utazni. 8) 8) :-*
Egyre jobban tetszik nekem ez a TT! ;D

Ezek a zempléni turista utak mennyire tekerhetõek (most nem elsõsorban a meredekségre gondolok)? Ismeri valaki ezt a részt? Én több mint 10 éve jártam csak arra (Tokaj kivételével :

Ha az 50kilcsibõl mondjuk 20 emelkedõ, és 13xx m emelkedést ígértek, akkor itt lesz egy-két izzasztós szakasz (vagy néhány tologatós). Izzadni egyébként is lehet majd, ha bejön a 25-30C, (számottevõ esõ nélkül), amit ígérnek.

Írta 2002. június 13. - 10:30

Sziasztok!
Üdv a fedélzeten, Angel!
Lensver: lassan érett meg az elhatározás, de csatlakoznék én is a Rákóczi TT résztvevõihez. A fogas kérdést a szállás jelenti: van még hely?
Ha nem jön össze, akkor elmegyek hosszan aszfaltozni valahova.
AsztA és Pixel: afenébeérezzétekirigyelvemagatokat!
--Trifo
Üdv a fedélzeten, Angel!
Lensver: lassan érett meg az elhatározás, de csatlakoznék én is a Rákóczi TT résztvevõihez. A fogas kérdést a szállás jelenti: van még hely?
Ha nem jön össze, akkor elmegyek hosszan aszfaltozni valahova.
AsztA és Pixel: afenébeérezzétekirigyelvemagatokat!
--Trifo
Írta 2002. június 13. - 10:19

(kicsit MAG próbálom a 6,5órás szintidõt MAG játszani...

PéeF
Írta 2002. június 13. - 10:13

Én is csak a MagTátrát ismerem, meg a MagBike-ot olvasom. 
És MagHalok, ha nem tekerhetek. :'(

És MagHalok, ha nem tekerhetek. :'(
Írta 2002. június 13. - 09:55

Angel: MagCratert én sem ismerem ;D, én Pixellel voltam a Magas-Tátrában, ha erre gondolsz. És még soha nem voltam Soroksáron. :
Findli: Mehetünk, de én most punnyadós korszakomat élem, szóval nagy aktivitásra ne számíts tõlem. :-/ Sõt lehet, hogy nem is lesz kedvem menni. De ki tuggya. ???
AsztA

Findli: Mehetünk, de én most punnyadós korszakomat élem, szóval nagy aktivitásra ne számíts tõlem. :-/ Sõt lehet, hogy nem is lesz kedvem menni. De ki tuggya. ???
AsztA
Írta 2002. június 12. - 22:35

Szasz Ginger!
Templarnak miféle üzeneteket is küldjünk? Mivel kapcsolatosan???
Akitlosz: Csekkolj privit!
Templarnak miféle üzeneteket is küldjünk? Mivel kapcsolatosan???
Akitlosz: Csekkolj privit!
Írta 2002. június 12. - 21:11

Szasztok!
Ki jön akkor végül a Rákóczi TT-re? Vannak új jelentkezõk?
Ginger
Ja, küldjetek már légyszi Templarnak személyes üzeneteket!!!!! :
Ki jön akkor végül a Rákóczi TT-re? Vannak új jelentkezõk?
Ginger
Ja, küldjetek már légyszi Templarnak személyes üzeneteket!!!!! :

Írta 2002. június 12. - 18:24

CSáó mindenkinek! :-*
Hogysmint?
Én betegen itthon. :'( Bár tegnap dacból csakazér is Lmenten tekerni, de 30 km után majdnem +fulladtam és mire hazaértem, csak belezuhantam a zágyba, oszt + se bírtam moccanni! :'( (Pedig máskor ennyi bemelegítésnek jó...)
AsztA: MagCrater
Nem tom, kik vagytok (új vagyok még nagyon), & hol voltatok, de csá! ;D
Nem szokott közületek vki Soroksáron tekerni? Tegnap láttam vkiket a Téren, az 1iküknek Magellanja volt, csak már nem mentem oda a fent említett okok miatt.
Na legyetek rosszak! :-*
Angel
Hogysmint?

AsztA: MagCrater
Nem tom, kik vagytok (új vagyok még nagyon), & hol voltatok, de csá! ;D
Nem szokott közületek vki Soroksáron tekerni? Tegnap láttam vkiket a Téren, az 1iküknek Magellanja volt, csak már nem mentem oda a fent említett okok miatt.
Na legyetek rosszak! :-*
Angel
Írta 2002. június 12. - 15:52

Írta 2002. június 12. - 15:49

Írta 2002. június 12. - 15:43

Írta 2002. június 12. - 15:39

Hurrá, itt vannak újra a fiúk!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Mikor tartotok beszámolót személyesen?
Jövõhéten tényleg menjünk tekerni...bár akkor lesz Crosskovácsi, nem? Ha ez így van akkor összeköthetnénk a túrázást egy kis drukkolással is (mert ugye a rokkantkoalició és egyebek már feloszlottak)!!! Na mit szóltok?
Para: bocs, hogy úgy rohantam ma, de annyira melegem volt, hogy csak bringázás közben éreztem magam jól ;D
Mikor tartotok beszámolót személyesen?
Jövõhéten tényleg menjünk tekerni...bár akkor lesz Crosskovácsi, nem? Ha ez így van akkor összeköthetnénk a túrázást egy kis drukkolással is (mert ugye a rokkantkoalició és egyebek már feloszlottak)!!! Na mit szóltok?
Para: bocs, hogy úgy rohantam ma, de annyira melegem volt, hogy csak bringázás közben éreztem magam jól ;D
Írta 2002. június 12. - 13:50

Éljen, Asztáék megjöttek!!! Már tényleg hiányoztatok srácok.
A kaja teljesen rulez, az érte kihányt pénzösszeg még rulezebb! Kicsit sajnálom,hogy nem mehettem veletek, de az én lábinkóm nem bir ki tiz óra gyaloglást. :'(
Ehelyett inkább cangáztam helyettetek is.
Most vasárnap volt túránk,de csak hárman jelentünk meg rajta a fórumon. Ha ti nem vagytok, a többiek már el se jönnek! Úgyhogy jövô héten be kell pótolnunk.
Üdv
A kaja teljesen rulez, az érte kihányt pénzösszeg még rulezebb! Kicsit sajnálom,hogy nem mehettem veletek, de az én lábinkóm nem bir ki tiz óra gyaloglást. :'(
Ehelyett inkább cangáztam helyettetek is.
Most vasárnap volt túránk,de csak hárman jelentünk meg rajta a fórumon. Ha ti nem vagytok, a többiek már el se jönnek! Úgyhogy jövô héten be kell pótolnunk.
Üdv
Írta 2002. június 12. - 11:06

Jelen.
A Tátra nagyon szép volt. És egyben el is dõlt, hogy nem megyek most hétvégén biringázni, mert a 8-10 órás túrák valóban térdkalácsilag retardált állapotba helyezték habtestemet.
A képeket nemsokára felhányom az albumomba. Pix-szel együtt több mint 200 képet készítettünk!
Kevés bringaút van odakinn, de meg vannak számozva, és szerintem valami színkód jelöli a nehézségüket (bár Pix ezt cáfolta). Általában korabájkokat láttunk, de akadt 1-1 komolyabb darab (Scott, Trek, és egy régi Cannondale). Most nem voltak sokan, de szerintem júli közepétõl qrva sokarn lesznek. Még csak most készülnek a szezonnyitásra.
De ezt mindenképp el kell mondanom: A vendéglátóinknál lehetett vacsorát is rendelni. Ami elsõ nap pl a következõbõl állt: Unlimited karfiolleves-hozzáférés, sült malac knédli-kenyérrel, halom savanyúság, 1 üveg sör, és két 3centes konyak (házibácsi rulez). Mindez 150SK-ba, azaz 870FT (betûvel: NYOLCSZÁZHETVEN) Forintba került!
Koszt-kvártély összesen 2000 Ft volt. Itthon ennyiért még aludni sem lehet.
Hopp... Most látom, kicsit off lett. Bocsi.
ON:
Findli: Ti is hiányoztatok... :'(
Angel: smár neked is.
Velkám tu dö fórum. Egyáltalán milyen bicód van?
AsztA
A Tátra nagyon szép volt. És egyben el is dõlt, hogy nem megyek most hétvégén biringázni, mert a 8-10 órás túrák valóban térdkalácsilag retardált állapotba helyezték habtestemet.
A képeket nemsokára felhányom az albumomba. Pix-szel együtt több mint 200 képet készítettünk!

Kevés bringaút van odakinn, de meg vannak számozva, és szerintem valami színkód jelöli a nehézségüket (bár Pix ezt cáfolta). Általában korabájkokat láttunk, de akadt 1-1 komolyabb darab (Scott, Trek, és egy régi Cannondale). Most nem voltak sokan, de szerintem júli közepétõl qrva sokarn lesznek. Még csak most készülnek a szezonnyitásra.
De ezt mindenképp el kell mondanom: A vendéglátóinknál lehetett vacsorát is rendelni. Ami elsõ nap pl a következõbõl állt: Unlimited karfiolleves-hozzáférés, sült malac knédli-kenyérrel, halom savanyúság, 1 üveg sör, és két 3centes konyak (házibácsi rulez). Mindez 150SK-ba, azaz 870FT (betûvel: NYOLCSZÁZHETVEN) Forintba került!
Koszt-kvártély összesen 2000 Ft volt. Itthon ennyiért még aludni sem lehet.
Hopp... Most látom, kicsit off lett. Bocsi.
ON:
Findli: Ti is hiányoztatok... :'(
Angel: smár neked is.

AsztA
Írta 2002. június 12. - 10:46

Szia Topik!
Épségben megjöttünk Asztával a nagy hegyekbõl, nagyon-nagyon szép volt, még hógolyóztunk is, de a napi 10 órás gyaloglás hatására jelentkezõ heveny izomláz miatt néhány napig szüneteltetjük még a bringázást
Jövõ héten azért remélem már lesz közös tekerés!
Épségben megjöttünk Asztával a nagy hegyekbõl, nagyon-nagyon szép volt, még hógolyóztunk is, de a napi 10 órás gyaloglás hatására jelentkezõ heveny izomláz miatt néhány napig szüneteltetjük még a bringázást

Írta 2002. június 12. - 08:25

Sziasztok!
végre beraktam a középagyat... ahhhhhhhhh... olyan csendes lett hirtelenjében, hogy magam is megilyedtem amikor lepillantva megláttam magam alatt a kerékpárom... ;D kész lopakodó...
no... még nem döntöttem el 100%, de valszeg szombat reggel én elmegyek behalni a nagykörre... :-X
majd hétfõn írok róla... ha tudok még írni...
findli drága:
hosszú ez a nyár tudom... majd összehozzuk még ezt egyszer valahára... 8)
NA sokpussz, és joghurt! ;D
Paraferee vooltam
végre beraktam a középagyat... ahhhhhhhhh... olyan csendes lett hirtelenjében, hogy magam is megilyedtem amikor lepillantva megláttam magam alatt a kerékpárom... ;D kész lopakodó...

no... még nem döntöttem el 100%, de valszeg szombat reggel én elmegyek behalni a nagykörre... :-X
majd hétfõn írok róla... ha tudok még írni...

findli drága:

NA sokpussz, és joghurt! ;D
Paraferee vooltam