Ginger: elkenôdve, én? Dehogy, épp ellenkezôleg. Ez volt életem egyik legcsodálatosabb bringás kalandja és Tt-je! Csak az szomorú, hogy megint elkerültük egymást. ;D Templarnak egyébként pontosan mi baja lett? Remélem semmi súlyos.
Most viszont sûrû elnézéseket kérek mindazoktól, akik nem szeretik az átláthatatlan, egybefüggô szövegeket, mert az következik. Több ember kérésére, megirtam a Tt beszámolómat, és azt most közre fogom tenni. Tehát aki unja az ilyesmit,ne kezdjen az olvasásába.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. június 17. - 01:22

Írta 2002. június 16. - 20:10

Hali!
Lensver: Nagyon el vagy kenõdve, ennyire megviselt a TT? Sajnos a rajtnál nem tudtunk összefutni.
Trifo, Era, Melon: Milyen volt a túra további része?
(többiek: Templar csatlakozása a rokkant klubhoz megakadályozott bennünket az 50-es táv teljesitésében) Semmi komoly, csak egy kisebb térdsérülés.
Csibe, Karen ( ???): Láttuk a szinkronkori bemutatót, nagyon klassz volt. Gratula. Csak a lányok olyan egyformán szépek voltak, hogy Karent nem tudtuk beazonositani. Csibét könnyû volt.
Lensver: Nagyon el vagy kenõdve, ennyire megviselt a TT? Sajnos a rajtnál nem tudtunk összefutni.
Trifo, Era, Melon: Milyen volt a túra további része?
(többiek: Templar csatlakozása a rokkant klubhoz megakadályozott bennünket az 50-es táv teljesitésében) Semmi komoly, csak egy kisebb térdsérülés.
Csibe, Karen ( ???): Láttuk a szinkronkori bemutatót, nagyon klassz volt. Gratula. Csak a lányok olyan egyformán szépek voltak, hogy Karent nem tudtuk beazonositani. Csibét könnyû volt.
Írta 2002. június 16. - 18:55

Trifó, én nagyon benne vagyok, bár amennyi erôm most van, azzal még a Római Partra is nehezen tudnék eltekerni. De Paprét azért szimpi.
Rákóczi TT-rôl most jöttünk vissza, beszámolót kicsit késôbb.
Para, neked megvolt tegnap a betonszaggató túra?
Rákóczi TT-rôl most jöttünk vissza, beszámolót kicsit késôbb.
Para, neked megvolt tegnap a betonszaggató túra?
Írta 2002. június 14. - 14:04

Trifo: Én Paprétre szavazok. Van ott több rét is (vannak retek), lehet válogatni.
AsztA
AsztA
Írta 2002. június 14. - 13:13

Trifo, nagyon jó az ötlet, részemrõl sátor és ottalvás sincs kizárva, de a próbák és vizsgák még betehetnek, mindenesetre ha tudok én megyek!
Írta 2002. június 14. - 12:15

Hali People!
Jövõ héten valamelyik este (mondjuk kedden) tervezgetek valami kisebb fajta hegyi bulit. Olyanra gondoltam, hogy feltekerünk valami yo helyre, tüzet rakunk, meg sütögetünk valamit, aztán le.
Elképzelések a helyet illetõen:
- Nagy Szénás
- HHH valamelyik kis tisztása
- Pap-rét
Mit szóltok hozzá?
--Trifo
Jövõ héten valamelyik este (mondjuk kedden) tervezgetek valami kisebb fajta hegyi bulit. Olyanra gondoltam, hogy feltekerünk valami yo helyre, tüzet rakunk, meg sütögetünk valamit, aztán le.
Elképzelések a helyet illetõen:
- Nagy Szénás
- HHH valamelyik kis tisztása
- Pap-rét
Mit szóltok hozzá?
--Trifo
Írta 2002. június 14. - 12:04

Hi!
AsztA: jól van, pihizz!
Seron: SMS megkaptam, de ma nem érek rá :'(, de juni 23 után már igen!!!
AsztA: jól van, pihizz!
Seron: SMS megkaptam, de ma nem érek rá :'(, de juni 23 után már igen!!!
Írta 2002. június 14. - 09:19

Angel: Aháá! Nem asszociáltam! Oktondi pocok vagyok.
Aszittem, a Mag a megszólítás része. Most már vágom! Nem hordok inget, csak pólót. 
Findli: a buli a 7en no. Majd talán next week. De ti párézzatok vígan. ;D
GerMan: A max 2500 volt. (pár m híján)
Jó tekerést a Rákóczi TT résztvevõinek.
AsztA

Findli: a buli a 7en no. Majd talán next week. De ti párézzatok vígan. ;D
GerMan: A max 2500 volt. (pár m híján)
Jó tekerést a Rákóczi TT résztvevõinek.
AsztA
vendég_Charon_*
Írta 2002. június 14. - 07:34

Bocsika! Mellé! Ez privát lett volna.... 
De ha már így alakult: Lehet jelentkezni szerelgeetésre ma!
Wörksópp Kárón 2002. 8)

De ha már így alakult: Lehet jelentkezni szerelgeetésre ma!
Wörksópp Kárón 2002. 8)
vendég_Charon_*
Írta 2002. június 14. - 07:31

Írta 2002. június 14. - 07:17

Írta 2002. június 14. - 00:37

Hali!
Figyu topiclakók! Én tudom, hogy most a Zemplén TT köti le a figyelmeteket, de 23-án ki jönne Nagykovácsiba megnézni a CC versenyt???
Figyu topiclakók! Én tudom, hogy most a Zemplén TT köti le a figyelmeteket, de 23-án ki jönne Nagykovácsiba megnézni a CC versenyt???
Írta 2002. június 13. - 22:01

gyk (gyengébbek kedvéért): Mag = Magellan
I
I
V
Kinek nem inge,
ne vegye magára!
I
I
V
Kinek nem inge,
ne vegye magára!
Írta 2002. június 13. - 16:17

pixel, AsztA, PéeF nincs kedvetek egy kicsit irni a Tátráról a megmozdulás/Tátra-ba ? naaa :

szépek a képek, ez már úgy 2000m körül lehet, ha jól sejtem.

szépek a képek, ez már úgy 2000m körül lehet, ha jól sejtem.
Írta 2002. június 13. - 14:40

AsztÁm: jövõhétig tuti lesz kedved tekerni, nem úgy ismerlek, hogy nagyon kibírnád cangázás nélkül! ;D ;D :-*
(mikor megyünk bulizni??????????)
Mellon: kösd fel a gatyád a TT-re
.
És a többieknek nagy :-*.
(mikor megyünk bulizni??????????)
Mellon: kösd fel a gatyád a TT-re

És a többieknek nagy :-*.
Írta 2002. június 13. - 14:33

4 napot voltunk, az árak nevetségesek (király kaja+szállás 2000 Ft), nincs is messze, csak bírni kell a napi 8 óra gyaloglást... szólunk majd legközelebb.
Írta 2002. június 13. - 14:28

Ahoy!
pixel, AsztA: ha nem probléma, hogy nem vagyok nõ :-[ ;D, akkor esetleg legközelebb csatlakoznék hozzátok...
csak néhány kérdésem lenne:
-meddig voltatok kinn?
-mi pénzbe került összesen?
-merre is pontosan?
Köffke!
PéeF
u.i.
a képek nagyon szuperek!
pixel, AsztA: ha nem probléma, hogy nem vagyok nõ :-[ ;D, akkor esetleg legközelebb csatlakoznék hozzátok...
csak néhány kérdésem lenne:
-meddig voltatok kinn?
-mi pénzbe került összesen?
-merre is pontosan?
Köffke!

PéeF
u.i.
a képek nagyon szuperek!
Írta 2002. június 13. - 14:10

És Lensver, most hogy látod milyen, legközelebb velünk tartasz? (Tátrasz... hú ez nagyon rossz volt) Jól fontold meg a választ, mert egy Milka csoki sorsa múlik rajta!
Írta 2002. június 13. - 12:48

Hú, ezeket érdemes volt megnézni,mert nagyon szépek. De van közöttük pár, ami fantasztikusan sikerült, fiúk, gratula értük. Simán beillenének a National Geographic egyik számába!

Írta 2002. június 13. - 12:30

Tátrai kiruccanás:
http://kep.tar.hu/ex...4626&beginnum=0
Kicsit off, de szerintem itt mindenki szereti a hegyeket :-)
Aszta képeinek többsége is ott van.
http://kep.tar.hu/ex...4626&beginnum=0
Kicsit off, de szerintem itt mindenki szereti a hegyeket :-)
Aszta képeinek többsége is ott van.