Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sziasztok mindenkinek!
Elõször is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket,és elõre is Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!!!
Nem túl sokat leszek már fent az évben,meg szedem szét a bringát is,de csak jan végéig,mert akkorra jön az új vázam meg:)Mindenkinek jó tekerést,meg havazást ;D ;D ;D ;D ;D
Üdv:Thy ;)

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Nem akarok lemaradni: aki már nem lesz net-közelben, és mindenki másnak is kellemes ünnepeket kívánok!!!! Mindenkinek azt hozzon a jézuska, amit a legjobban szeretne!! (nem a jézuska hanem ti) Én még nem fogok pihenni ünnepek közt sem, de akivel nem találkozok annak boldog új esztendõt is kívánok!!

Esetleg érdekel valakit egy Börzsöny túra (Nagyhideghegy) karácsony után??

Üdv mindenkinek: Hori

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Egy kicsit a topic címéhez illõt is szeretnék hozzátenni,azzal a szösszenettel,hogy : Õ már megkapta!
Feltöltött kép

Békés Karácsonyt és gazdag Jézuskát kívánok Nektek ilyen formában is!

Üdv.:Tyito

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
...és sok sok új (nekem meg régi ;D) alkat részt

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Draga Barataim!
Kivanok nekted nagyon kellemes unnepeket es azt, hogy az unnepek alatt is tudjatok tekerni egy jot!
Sok puszit kuldok mindenkinek.

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás

Hi,

Ja és hozzon a bicilkis Jézuska mindenkinek új váltót, jó gumit, 1 kg-s aluvázat stb, és kitartást, hogy tavasszal leigázzuk a hegyeket.

cheesy az jó kis váz lehet!?:-))

No de a tekerést ne halaszd el tavaszig! Nagyon jó buli ilyenkor a hóban hajtás! De hisz' má kóstótad!

Üdv! Ha nem találkoznánk addig akkor kellemes ünnepeket! Ha most lesz a névnapod akkor isten is éltessen stb.!!!

Hori

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Aztán kiderült, hogy Zöld ajánlotta a Pajtit neki!

Persze, hogy ajánlottam! Ahol ilyen csinosfutárlányok dolgoznak! ;)

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Hi,

Para- 24-én nem hiszem hogy el tudok menni, de ha 29-én birok, megpróbáljuk.
El tudnád küldeni a naptárt imélen? Ki tudnám nyomtatni szines A3-asban és befóliáznám. Esetleg másoknak is.

Ja és hozzon a bicilkis Jézuska mindenkinek új váltót, jó gumit, 1 kg-s aluvázat stb, és kitartást, hogy tavasszal leigázzuk a hegyeket.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Mivel ma vagyok utoljára NET közelben idén, és a mai napomra nézve nem tudom, hogy leszek fenn a fórumon.....

[glow=red,2,300]Mindenkinek Nagyon Boldog, Kellemes, Beiglik Garmadájától Duzzadt Hasú, Csillagszórótól Megégett Fenyõfa Illatú GYertyafényes Estéket, Ajándékokban, és Szeretetben Gazdag Karácsonyt, És A Következõ Évre Az Ideinél Sikeresebb, Mosolyokban És Tekerésekben Teljesebb Esztendõt Kívánok![/glow]

Jövõre ugyanitt, és a túrákon, maratonokon ugyanott! ;)

Legyetek jók, aztán nem fukarkodni a pezsgõvel szilveszterkor!

Jómagam jan2.án, vagy 3án jövök ismételten zargatni Titeket.

Csõváz és Hátszél, no meg jó kis forraltbor! 8)
Paraferee votlam... Joghurt legyen Veletek! (meg gumi ;D )

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
SZió!

Nos nem írtam el... két napos a Kupa, és összesített eredmény van...
Ergo: elsõ futam dec24, második futam dec29.
Természetesen külön-külön is részt lehet venni rajta, hisz anno azért indult útnakez a megmozdulás, hogy a tél közepén is összehozza a fémlovasokat egy közös tekerésre...

JERTEK! 8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Azt szeretnem kerdezni,hogy mit jelent ez a furcsan hosszu idopont: 24-29dec. ?? Ot napon at tart a verseny? Vagy csak elirtad?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
ÜDV Midenkinek!
(mivel az elõbb siekresen eltûntette a fórum a hozzászólásom, így valszeg most nagyon tömör leszek, bocsi)

A legfrissebb INFOk a KARÁCSONY-KUPÁról!

idõpontok:
dec24..dec29!!!

helyszín:
Póstelek

rajt:
11:00h

terep:
bombatölcsérek..technikás fás..kastélypince

kör:
1,5..2,5km idõjárásfüggõen

lesz:
forrótea..csoki..banán..jó hangulat

AKI SZERETNE JÖNNI JELEZZE FELÉM!
ILLETVE AKI NEM TUDJA HOGY JUT ODA, AZ IS JELEZZE!
(0630/389-69-71)
A szervezõk várnak mindenkit sok szeretettel!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Katapajti drága!

Ma járt nálunk egy futársrác, oszt rögtön kifaggattam Rólad... ;) Sajnos más sávon van, de remélem eljutottt Hozzád az üdvözletem.

Trifo:
AMit tegnap megtudtam: rohadt jól mûködik ez a goretex cuccos, a kamásli elhasználódási ideje kábé három hét, fékpofa csere iszonyat gyakran, és slick gumi rulez.

P.s.: Szerencsétlen srác amikor már menni akart, arra sem emlékezett, hogy hol hagyta a brigáját! ;) :P
P.s.: II. Ezentúl lesz nálam mindig kész kapuccsínó, hátha egyszer beállít egy futárlyány... Feltöltött kép

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Hali!

Jó móka ez a hó. Már megint az lesz, hogy nem tudok menni veletek hétvégi tekerni. Nnna. Affene. Pedig a szándék megvolna.

Azért tegnap csak kipróbáltam milyen a hó az idén. Oscarral jól összefirkáltuk a Margitsziget sok sok érintetlen havát másfél óra terjedelemben. Nagyszerû móka! Fõleg, hogy nem lettem csupa sár!

Charon: hogy is van ez a velocipéd dolog? Miféle mekkora honnan mennyiért mikor????

Katapajti: ilyenkor nem ázol át bõrig? Kiváncsi lennék arra a jó kis Gore ruhára, amit viseltek. Jól mûködik az? Meg jól bírja a bringás jellegû kiképzést? A nadrág fenékrészére és a bokarészre gondolok elsõsorban.

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Tyito koma:(ésevribádi)

helyszín: Békéscsabától 8km-re, a Pósteleki erdõben, a kastélyparkban

terep: hasonszõrû, mint a Boszorkány-Kupás pálya, kicsit kevesebb tölcsér, több technikás sûrûfás-szakasz, illetve sík-tekerés, plussz a kastélyrom pincéje, ami szvsz a legállatabb az egészben...

anyagiak: tavaly asszem 3-500fötö volt a beugró, egész bulis hangulatú volt... Kaptunk SPORT csokit, s banyát...izé banánt...

rajtidõpontról még nem tudok nyilatkozni, próbálom utolérni a szervezõket, de még nem sikeredett... tavaly 10órakkor kezdõdött...

hja!

és a jelszó itt a BULITEKERÉSen van! ;)

PéeF

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

:o Képzeljétek, lehet, hogy lesz lehetõségem venni egy velocipédet! :o

Ugye jössz majd vele túrázni? ;D

Persze, de csak DH versenyekre! ;D

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
;) PéeF: lécci meséjjémá valamit a várható idomulásokról ::)
Én,mint gyakorlatlanka,végigtunnék mönnyi ???
Ha igen,akkó mögyök! Nevezés ??? Anyagiak ???

Kössz.:Tyito

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
öhöm...

::)

Póstelekdec24?

::)

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Ahoy Hori és többiek,

Naggyon sajnáljuk a vasárnapi tekerést. Mégsem jött össze. Nem lustaságból. Tyito dolgozott én meg megerõltettem a könyökömet, fogni is alig birok.
Mehetnénk valamikor a következõ 2 hétben vhová.
Benne vagyunk.
Mi lenne ha dec 29-et megcéloznánk??? Vagy január 3-4-5-öt??

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Jojoba: Köszi, megnyugtattál, hogy nem futottam a szokásosnál is lassabban.