Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Lens!
Legalább annyit írj ahol te vagy ott meleg van? :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Gyerekek, nagyon irigykedek! Barcsak en is tekerhetnek! De lelekben es szivben veletek leszek! Jo tekerest, kedves paripakat, szep hofodte utakat!
:-* :-*

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Zed: kosz a tippet, megnezem majd az uj boltot !
Ja, es en is ott leszek holnap :)

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Hi,

MEGYÜNK!!!!!!!

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Ha jólössz,akkó jólössz!
Ha cheesy elvisz,megyek!

Üdv.:Tyito

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Gyüjjetek sokan vasárnap és tök jó lösz. Koga, Pix, Flame, Cab, és te is Charon, ha már itt belerondítottam a szervezésedbe, így legalább bosszút állhatsz egy kiadós hóeséssel.
Kámón evribádi!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
mrc, nézz be a Kerékvár új boltjába is k.. nagy ruhakészletük van, köztük kamásli is. Közvetlenül az Arany János utcai metromegállónál van, ha onnan elindulsz a Vadász utcán a Nyugati felé rögtön +látod, mert a második ház az.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
mrc: Nyitva van asszem 13:00-ig ,hacsak mostanaban nem valtozott meg a nyitvatartasa.

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
En is ott leszek vasarnap, ha sikerul addig szereznem kamaslit. (Nem tudja vki, nyitva van-e szombaton a Hunyadi Sport ?)

Udv,
mrc

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Igen, gyertek bringázni, mert az jó.

Vigyázat, hideg van.

A bátor Vinetu ráhagyja a Zedre a végrendeletében a biciglit.

Izom Tibor fürdõnadrágban megy bringázni, mer tök hülye.

AsztA

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Na folytatnám a kezdeményezést, amit Lens elkezdett: Aszta kérésére a tekerés napja Vasárnap, meeting reggöl 10-kor az UVH budai lábánál. Az útvonal még bizonytalan, de naggyából úgy fest majd, hogy Ürömi domb - Pborosjenõ - Kevély nyereg - Csobánka - Tölgyikrek - Dobogókõ - Pilis tetõ - Hosszú hegy - Pborosjenõ - Bp. A tempó laza lesz, de kevés, vagy inkább zéro megállással, mert ilyenkor az a lehetõ legrosszabb.
kötelezõ felszerelés:
bicigli, thermosztátos szkafander, végrendelet (aminek én vagyok a kedvezményezettje), fagyálló, fürdõnaci. Lámpa sem árt.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jönne valaki vasárnap hozzánk hasonló feltételekkel, mint a múltkor?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Na tessék! megint egy éjszakai bagoly...
:D

Képzeljétek, ma hajnalban - kívácsiságból - elmentem tekerni (4:30-5:00!!!) és ráfagyott a szemcsimre a lehelletem. Legközelebb viszek magammal jégoldót!
;D :-*

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sajnos elaludtam Rave! ;) ;D ;D ;D

Egyébként az 5:10-es vonattal már jöttem is be Pestre. Ma hosszú napom lesz. Örülök, ha nyolcra végzek. :-\ :-[ :'( :'(

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Hüjje! ;D
Én fél 5-kor még átfordulok a másik oldalra!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Képzeljétek, ma hajnalban - kívácsiságból - elmentem tekerni (4:30-5:00!!!) és ráfagyott a szemcsimre a lehelletem. Legközelebb viszek magammal jégoldót!
;D :-*

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
hát ja... ilyen hidegben... kiszagolok és letörik az orrom :-\
minden reggel megiszol 1 liter fagyállot azt nyomás vagy hogy??
ja és a balesetekkel kapcsolatban:
mentünk Jancsihegyre a Margaret birdgen az unoka tesomat szabályosan ellökte egy banya, hogy mit képzel, hogy a járdán megy ( az uton 200000 val repesztettek) megyünk...
az unokatesomjo nagy darab, de sikerült kilöknie az utra, nagy mázlija volt , mert épp 1 lassabb néni jött és megtudott állni... a kerék kb 30-40 cm-re volt a fejétöl... lehet, hogy nem fért volna be a lökhárito alá, de az tuti hogy ott maradt volna... én majdnem szivrohamot kaptam , és az is igaz, hogy lepereg elötted az életed... azt a banyát meg jol lebasztuk, erre még mindig ugy gondolta hogy neki van igaza >:(
most is hogy visszagondolok majd be sz.rok, hogy egy ilyen banya miatt ki lehet nyulni...brrr...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szia Kata!

Dehogy baj, hogy ennyit irtál! Élvezettel olvastuk itthon irományodat, és jókat vidultunk, vagy épp szörnyülködtünk rajta.
Nagyon sram csaj vagy tényleg, és minden tiszteletünk a tied, hogy még a nagy hidegek se rettentettek vissza a futárkodástól.
Azért vigyázz magadra, fôleg most, hogy fokozódik a karácsonyi ôrület. Rengeteg hülye ember hiszi azt, hogy tud vezetni, vagy épp leszarja.
Én is szoktalak téged látni, csak mindig villamosról vagy buszról, ahonnan nem tudnék kikiabálni.

A Hajti-pajtik védôszelleme kisérje utadat! :-* :-*

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Dehogy baj írjál csak jó sokat, élmény olvasni mindig! :D
Csak vigyázz magadra, hogy még sokat tudjál mesélni nekünk! ;)

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Csõ srácok!

Egyik nap összefutottam Rave Ace-szel az utcán, tegnap meg Zöldfülûvel a munkahelyén! Épp onnan vettem fel melót, mármint a cégén belül vkitõl, mit ad isten, õ nyit ajtót! Micsoda meglepi! Ezért tök jó futárkodni! Többek között. :) Eldumáltunk vagy fél órát, persze 5 percenként mondtuk egymásnak, hogy most már tényleg mennünk kell, beég a meló, tarara, tarara... :) A legváratlanabb idõpontokban meg helyeken futok össze ismerõsökkel, tök buli!
Hú, ma olyan gyönyörû nap volt! Nem adnám semmi pénzért, hogy szabad vagyok és egész nap a keresztbe-kasul a városban lófrálok! De az esõnek is megvan a maga hangulata! Pl. pénteken esett és késõ délután már oltári dugó volt a városban, annyira, hogy már az Árpád-híd is belassult egy kicsit. Iszonyat jó érzés elõzgetni a kamionokat!! Pénteki õrültekházában lehet, mert nem 80-nal tépnek, hanem azért lassabban. Adrenalinbomba! Csak akkor fagyott le az arcomról az eufórikus vigyor, amikor oldalról jöttek majdnem belém, szóval nem szabad elszállni, akármilyen isteni!

Képzeljétek, tök sok a baleset mostanában. Vagy lehet, hogy pont olyan embereket ütnek el, akiket én ismerek, vagy akikkel egy sávon dolgozom, de szar érzés. Crazyt, akivel Mecseken voltam, még októberben kétszer, egymásutáni héten ütötték el, a másodikból kórház, meg röntgen lett. :( De semmi baja. És nem õ volt a hibás, azt nem lehet kivédeni, ha oldalról, vagy hátulról jönnek beléd. Aztán ott van Dagadt, aki nevével ellentétben nálam alacsonyabb, nagyon vékony, de csupa szálka ember , 17 éve országútizik balesetmentesen. Õ tekerte ki a melegedõben a görgõn a 267 km/h-t. Ment az Andrássyn, zöldje volt, az Izabelláról meg gond nélkül belerongyolt egy kocsi a piros lámpán keresztül. Ez az eset eléggé szíven ütött. Mentõ vitte el, mert meg se bírt mozdulni, a pumpáját még másnap vitték be utána a Pajtiba az utcáról, olyan szinten szanaszét repült a bringája. Csütörtökön történt a baleset, pénteken már hazakönyörögte magát, kedden már bringázott, 3 nappal késõbb pénteken meg dolgozott. :o :o Vasból van a csávó. Bár a veséjét nagyon megüthette, mert azóta is véreset pisil, de állítólag az normális, mert lassan gyógyul.
Aztán van olyan, hogy egyszer csak azt hallom a rádión, hogy "Laci, menj már be a Balesetire (épp õ kommandózott a Keleti környékén), hozd el a Gyuszi rádióját, mert tegnap elütötték..." Uff. Tegnap még velünk melózott. Úristen. Baleseti. Mi történt vele?! Szerencsére "megúszta" agyrázkódással meg kulcscsonttöréssel. Jó mi? Tegnap élõben hallhatta az egész sáv, ahogy zajlik egy kórházba szállítás. Kacsa bejelentkezett, közölte, hogy elütötték, a bringája romokban, de azért valahogy lelakatolta, õérte meg jön a mentõ. Erre Füles, a DJ:
- Laci! (megint pont õ volt ott ;D)
- Vétel
- Te úgyis ott vagy a közelben, hozd el a lakatkulcsot, meg a rádiót.
- Ok.

::) Semmi és mi történt, hogy történt. ::) Jó, persze, a munkának mennie kell tovább, másik 15 ember vár a sorára, hogy bejelentkezhessen, de hát azért akkor is.

20 perc múlva, Kacsa megint bejelentkezik:
- Na, itt vannak a mentõk, akkor odaadom a kulcsot meg a rádiót Lacinak, sziasztok!
- Szia, jobbulást, meg sok szerencsét!

És ennyi. Hú de nem szeretnék ilyen szar helyzetbe kerülni.
Na, például Kacsáról azóta se tudom, mi van vele.

Egyébként nagyon megoszlanak a vélemények a futárok között is a balesetekrõl. Van aki azt mondja, hogy mindent ki lehet védeni, ha figyel az ember, meg nem keresi a bajt. És a 4 éves futárkodása alatt 1 balesete volt, azt se kocsi okozta, tehát hitelt adok a szavának. Az az egy is olyan volt, Pistirõl van szó mellesleg, hogy tél volt, fagyos az Árpád-híd a szélsõ sávban, mint ahogy most is, Pisti megcsúszott rajta, elesett, eltört a karja, az SPD-je meg, nem tudom elképzelni, hogy hogy, de beleesett a Dunába. ;D Nem pont bele, hanem a híd alatti sziget szélére, mert lement érte, kihalászta, aztán bejelentkezett, hogy ez és ez van. ;D
Pisti egy nagyon nagy arc, õ egy másik sávon van, amin én is voltam az elsõ hónapban, csak aztán átkértem magam 9-5 helyett 8-4-re, és akkor sávot is kellett váltani. Azóta is hiányoznak, Pisti is szokta mondani, meg páran, hogy kár, hogy eljöttem onnan. Az az a sáv, ahol egész nap röhögni lehet munka közben, mert tök jó a társaság, Tomó, az egyik DJ, aki ott van, baromi jó fej, szóval ott nagyon jól éreztem magam. Ezen is jó, ahol most vagyok, de ez tele van rutinos, öreg rókákkal, és munkán kívül nem igen esik szó másról. Viszont így marha sokat tanulok abból is, hogy hallom a többieket dolgozni, meg ez egy húzóerõ, hogy igenis tartanom kell a tempót velük. De Füles szerint én vagyok a legtökösebb csaj, akivel eddig a sávon dolgozott. :) Mondtam neki, biztos nem dolgozott elég csajjal. ;) Meg azt is mondta, kell hogy legyen egy lány egy sávon, mert rendet tart, akkor a fiúk is úgy dolgoznak, mint én, mármint hogy én azért, mert lány vagyok, teljesítenem kell, õk meg nem akarnak puhányoknak tûnni. Lehet benne valami.
Állítólag ezen a héten két új lány is jön!!! Na majd beszá,olok, ha többet tudok! Hiába, ez a szakma is elnõiesedik!! ;D

Na, :-* Bocs a szófosásért, így is már el kell hogy rugdaljanak a géptõl! ;D Dehát nagyon rég voltam fórumon!

:-* Kata