Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
AHoy, sziasztok...

itt vagyok... :)

LEesett a hó!
Megyünk a kékesre tekerni? ;D ;D ;D

na jó... csak viccöltem... pénteken vagyok utoljára idén, mert aztán eltûzök szüleimhez haza... kisanyatejet szívni ;)

APROPÓ!
dec24-dec30
BÉKÉSCSABA-PÓSTELEK
sokadik KARÁCSONY KUPA

akinek kedve, fantizmusa, és lehetõsége van eljönni, gyüjjön!

Multkoriról beszámoló a BMben volt...!

Tsõváz és hátszél...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Milyen jo latni, hogy igy porog a forum!

Hori! Mar semmin se csodalkozom. Te mindenkit ismersz,mindenkivel tekertel mar egy sort a Pilisben. ;D

Csajok: ezek aztan az elmenydus sztorik. En sajna semmi ertelmeset vagy izgalmasat nem tudok meselni, csak annyit, hogy most hatalmas gyomorrontassal fekszem itthon, tovabba, hogy lattam hogyan lonek szet egy ozet. Mindketto nagyszeru elmeny! :'(

Bors: gratula a tavert, azert 15 km az mar szep tav. En max.5-ot tudnek egyhuzamban lefutni. Ezert is bicajozok inkabb. :D

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 hozzászólás

:o Képzeljétek, lehet, hogy lesz lehetõségem venni egy velocipédet! :o

Ugye jössz majd vele túrázni? ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

két verda frontálisan találkozott

Bringás lányok és palik!Ez a két verda véletlenül nem egy busz + egy személyautó volt abban a kanyarban,ahol egy tükörrel kell benézni a kocsiknak az utat?Mert azzal mi is találkoztunk!(mentünk a Börzsönybe túrázni+fázni+rokontlátogatni is egy keveset)

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Sziasztok mindenki!

Aki otthon maradt vasárnap, az sajnálhatja! Aki beteg annak gyógyulást kívánok!! Bár én szombaton egy kicsit bemelegítettem, így egy picit csaltam a vasárnapi túrára. Tuti volt, örültem, hogy technikailag is álltuk a sarat (bár az nem volt) és mrc-nek nem kellett visszafordulni, tolva a bringáját. Szerencsétlen krisztián, akit mint kiderült már ismertem, nem tudtuk kihúzni a bajból, az említett fékvezeték-törés nem fért bele a "gyorsan csinájjuk meg-drótozzuk meg" katagóriába. azért még a Tölgyikrektõl felhajtott velünk Dobogókõre! Itt a tetemes mennyiségû enni és innivaló elfogyasztása alatt megszárítkoztunk, és majdnem felfrissülve indultunk haza. Krisztián aszfaltozni kényszerült már az elején, lévén csak elsõ fékje. Azért remélhetõleg nem rontotta a megyei baleseti statisztikát.
Zed! Rosszul emlékeztem, a KT2 fagyjunk szét túra a miénkkel egy idõben zajlott! Õk csak 11-kor indultak a Batyiról. (a miénk jobban tetszett! nem akarok senkit megbántani)
Mindenkit aki kétkedéssel fogadja ezt az idõt, igyekszek rábeszélni a kiróbálására. Szerintem élvezetes ilyenkor is tekerni, és ha az ember odafigyel az öltözködésre, még nem is igazán fázhat. (Persze ez nem vonatkozik a felsózott és latyakos utakra kocsik között, ahogy Katapajti írta, azt én sem bírnám!)

A következõ túrán is ott a helyem!

Tyító és Cheesy mikor találkozunk már egy "öregfiúk" vagy hajcsukmászétapilistismegminden túrán?

Üdv mindenkinek: Hori

Zed és mindenki: megvan az új számom, amelyet csakis a kerékpárosoknak tartogatok! 20-228-9730 amit legkésõbb szerdán aktiválok.

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
OFF

bors:Apukám bringával kísérte az egyik ismerõsünket,és 15,7 km-t mért,bár a Dénes állította h pontosan lett kimérve...

bocsi az OFF-ért

ON

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Képzeljétek tegnap részt vettünk Zsolttal elsõ corss-futóversenyünkön. A verseny szó mondjuk kicsit túlzás, mivel a célunk csak az volt, hogy le tudjuk futni a távot. Kicsit izgultam ugyan, hogy ne én legyek az utolsó. A táv (elvileg) 13 km, a szintidõ 2 óra volt. A terep nagyon tetszett: enyhe emelkedõk és lejtõk váltották egymást. Az elsõ hét km egészen jól ment, ezután volt egy holtpontom, amelyen nehezen, de túlestem. Ekkor egy gyalogos is könnyen lehagyott volna, olyan lassan futottam. Ezután már könnyedebben vettem a maradék pár kilcsit. Mondjuk egy csöppet demoralizálólag hatott rám, amikor egy hat éves kislány az utolsó három km-en megelõzött, és a verseny végéig nem tudtam utolérni. :(A táv, szerintem, a kiírással ellentétben legalább 15 km volt. Az idõeredményem végül 1:28 lett, ami mesze nem világcsúcs, de örültem neki. Én legközelebb is megyek, mert jó buli és másfél óra alatt remekül megmozgat. (Ma is érzem utóhatását izomláz formájában.)

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Csõ!

Hú srácok!! Meg lányok!!! Lehet, hogy a Jézuska lepottyant a Gary Fishernek egy kistesót!!!!! Úgy izgulok! De nem merem elkiabálni!! Ha viszont meglesz, felnyomatom a képét ide (is)!!! ;D ;D

Kacsáról egyébként nincs hírem. De gondolom nincs túl nagy baja, mert annak már híre ment volna.

Egyébként megtudtam, hogy a mi Németh Balázsunk nem csak egy napra jött belekóstolni a futárkodásba, hanem több hétig nyomta, ha jól tudom, MACSI néven! Elismerésem! Ja, ezzel nem magamnak akarok nyalni. ;D Csak hát õ egy cikk miatt csinálta, én meg azért mert más nem érdekel.

Ma volt az elsõ igazi téli napom!! Erre nagyon büszke vagyok, mert egyre inkább igazi futárrá válok! :D Egész délelõtt kint kommandóztam Óbudán, csúszkáltam rohadt kis mellékutcákon, ahonnan nem takarítják a havat, meg a kocsik se hordják el. Boldog voltam, mikor végre kikeveredtem a Szentendreire. Aztán úgy déltõl már tök jó volt, mint egy sima esõs nap. Nem is kerestem annyival kevesebbet egy átlag napnál, mint ahogy gondoltam. Tényleg, képzeljétek, a pénzrekordomat múlt héten döntöttem meg, 9300 Ft nettóval :o! Az egy rohadt jó nap volt, csupa hosszú melót kaptam, meg visszafeléket is, mert az a baj a hosszú melókkal, hogy oké, megkapod érte a 2000, vagy 3000 krajcárt, de általában üresen kell visszajönni a városba, és az idõkiesés. Nekem meg olyan volt az a napom, hogy tõlünk Zuglóból (ja, mert 2 hete kiköltöztünk) a szomszéd utcából indult egy munka, közben rám raktak egy jó zsíros P7-et is, aztán ahogy ledobtam a P7-et, már rám szóltak, hogy siessek azzal a hosszúval, mert ugyanannál a cégnél már várnak a visszafele melók. Tök jó volt!
Meg volt olyan nap is, amikor még belvárban laktunk, hogy kaptam egy XIX ker. retúrt, és mire visszaértem belvárba, már várt egy újabb XIX készpénzes P7!! :P Fincsi volt. Meg is jegyezték a többiek délután, hogy na Kata, neked aztán jó napod volt ma!
Na. Már megint csak magamról tudok beszélni.
Lensverrre reagálva, hogy szokott látni engem, csomószor megfordul a fejemben, hogy vajon kivel fogok összefutni, meg melyik ismerõsöm kiabál utánam a következõ sarkon. :)
Jaj, tök jó volt, azutáni nap, hogy összefutottam Zölddel a munkahelyén, kikeveredtem Újpestre, és kaptam egy munkát Budára. Ahogy megláttam a borítékon, hogy a címzett Hoffmann Zoltán, fülig szaladt a szám, mondtam a nõnek , aki küldte, hogy õt ismerem, meg hogy most egész napra biztosította a jó kedvemet! Mondta, tök jó, de azért ad egy telszámot, ha vmi probléma lenne. Kérdeztem, hogy az övét? Mármint a címzettét. Ja. Ó, akkor köszönöm nem kell, megvan az is! Aztán kiderült, hogy Zöld ajánlotta a Pajtit neki!
Jaj, meg másnap, Kruncz Vikitõl vettem fel melót!!! Végre személyesen is megismertem! Õ is futár volt régen. A barátja, Lajos, meg a mi mûhelyünkben a góré. :)

És azt még nem is mondtam, hogy két hete már Laci is futár!! :D Igaz, most még csak hétfõn meg pénteken nyomja, de ha vége a sulinak, meg ha tetszik neki (nyáron ennél csak jobban tetszhet neki ;D) akkor majd mind az 5 napon csinálja.

Na csókollak Titeket, ha száraz az idõ, pattanjatok biciklire, mert nagyon jó!! Most nem érdemes, mert mehettek racsnit cserélni. ::)

:-* Kata

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Szia lensver!

Tegnap keves ho volt a hegyekben, meg fel centi vastagon sem. De most lehullott legalabb 5 centi, tiszta feher minden! Megyek is a heten vmikor korulnezni a hegyekben!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Charon: mindig is tudtam, hogy komplett orult vagy! ;D ;D

Rave: ahol en vagyok, ott biza meleg van. No nem tropusi meleg, de boven nulla fok folott. Hoval csak a hegyekben talalkoztam. TEgnap rokonlatogatassal egybekotott parti volt, es a rokon dombsagban lakik. No, ott volt ho, bar nem lehetett volna rajta szankozni. Viszont ahogy leertunk a dombokrol, egybol eltunt a feherseg, es szerintem olyan plussz 5-8 fok lehetett.
Ti is meseljetek? Pesten van-e most ho? Es a Budaiban, Pilisben van?

findli: privi megy!

Mindenkit puszilok, remelem a 21.-i tura mar jobban fog sikerulni. Marmint emberugyileg, meg technika ugyileg.

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Kiraly volt ez a kis vasarnapi tekereszes, a hazamenesnel mar en is faradt voltam rendesen. A vegere osszejott 85 km :)

Ma kaptunk egy kis utanpotlast hobol, lekuzdhetetlen vagyat erzek, hogy meg valamelyik hetkoznap beprobaljam a budai hegyeket :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
:o Képzeljétek, lehet, hogy lesz lehetõségem venni egy velocipédet! :o

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charon, ha már itt belerondítottam a szervezésedbe, így legalább bosszút állhatsz egy kiadós hóeséssel.

Bán én nem vótam, azé kûttem eny kis hav! ;D

Sajnos reggel hajnali 11-kor ébredtem fel, így esélyem nem volt bemenni Pöströ. Cserébe egy órán át kerekeztem a tó körül slick gumival, amíg el nem kezdett esni a hav. Akkor pihenésképpen rámentem a jégre vizibiciklizni. Végre olyan az idõ, amikor nem kell keményre fújni a belsõt!

:-* evrivan

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Áááááá!! Alig tuttam hazamászni. Fenn a dobogókõi síházban úgy lemerevedett a lábam, hogy alig bírtam utánna síkon menni. Egyébként tényleg jó volt, laza, és így talán kevésbé lefagyós, mert nem izzadtunk le felfelé. Vót ám izgalom is:
Kiskovácsinál utunkat állta egy egész Astrából álló rendõrkordon és közölte, hogy nem bírunk továbbmenni, mert két verda frontálisan találkozott és x tengelyük mentén jelentõs méretváltozást szenvedtek. Megnyugtattuk, hogy mi itt be is ugrunk az ösvényre, és továbbálltunk. Az ösvényrõl láttuk a baleset helyszínét, és kisvártatva leesett egy mentõhelikopter (Écureuil) az útra, ami ott ugye két sávos és mindkét oldalról fasor szegélyezi :o
Krisztiánnak (nem fórumos) mög eltört a hidegben megmerevedett Hayes fémszõttes fékcsöve, ott ahol a hátsó háromszög mozgása miatt berugózáskor megtörik.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Az éjjel esett a hó!
Remélem jót tekertek a lusta otthon maradók és a dolgozók helyett is! :D

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
:'( :'( :'( :'( :'( :'( Be*arás! :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Sajjna,nem tudunk menni...
Sajjnasajjnasajjnasajjnasajjnasajjna... :'( :'(

Jó tekerést és hátszelet néktek!

Üdv.:Tyito

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Hori,

végre, két napja próbállak már hívni, de mindíg ki vagy kapcsolva. A szögödi különítmény nélkül meg már nem is lenne igazi egy túra. Akkor holnap reggel.

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Fáj a szívem, de sajnos egyéb kötelezettségeim miatt távol kell tartanom magam a holnapi tekeréstõl :-\ :-\ :-\
Pedig már nagyon pályázok egy kiadós torokgyuszira, a városi tekeréstõl sosem tudok megbetegedni.

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
OTT A HELYEM!! 10-ig csak odaérek, elmegyek veletek egy túrára!!!!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Lens: nekem meg irj privit!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(