Csõ!
Hú srácok!! Meg lányok!!! Lehet, hogy a Jézuska lepottyant a Gary Fishernek egy kistesót!!!!! Úgy izgulok! De nem merem elkiabálni!! Ha viszont meglesz, felnyomatom a képét ide (is)!!! ;D ;D
Kacsáról egyébként nincs hírem. De gondolom nincs túl nagy baja, mert annak már híre ment volna.
Egyébként megtudtam, hogy a mi Németh Balázsunk nem csak egy napra jött belekóstolni a futárkodásba, hanem több hétig nyomta, ha jól tudom, MACSI néven! Elismerésem! Ja, ezzel nem magamnak akarok nyalni. ;D Csak hát õ egy cikk miatt csinálta, én meg azért mert más nem érdekel.
Ma volt az elsõ igazi téli napom!! Erre nagyon büszke vagyok, mert egyre inkább igazi futárrá válok!

Egész délelõtt kint kommandóztam Óbudán, csúszkáltam rohadt kis mellékutcákon, ahonnan nem takarítják a havat, meg a kocsik se hordják el. Boldog voltam, mikor végre kikeveredtem a Szentendreire. Aztán úgy déltõl már tök jó volt, mint egy sima esõs nap. Nem is kerestem annyival kevesebbet egy átlag napnál, mint ahogy gondoltam. Tényleg, képzeljétek, a pénzrekordomat múlt héten döntöttem meg, 9300 Ft nettóval

! Az egy rohadt jó nap volt, csupa hosszú melót kaptam, meg visszafeléket is, mert az a baj a hosszú melókkal, hogy oké, megkapod érte a 2000, vagy 3000 krajcárt, de általában üresen kell visszajönni a városba, és az idõkiesés. Nekem meg olyan volt az a napom, hogy tõlünk Zuglóból (ja, mert 2 hete kiköltöztünk) a szomszéd utcából indult egy munka, közben rám raktak egy jó zsíros P7-et is, aztán ahogy ledobtam a P7-et, már rám szóltak, hogy siessek azzal a hosszúval, mert ugyanannál a cégnél már várnak a visszafele melók. Tök jó volt!
Meg volt olyan nap is, amikor még belvárban laktunk, hogy kaptam egy XIX ker. retúrt, és mire visszaértem belvárba, már várt egy újabb XIX készpénzes P7!!

Fincsi volt. Meg is jegyezték a többiek délután, hogy na Kata, neked aztán jó napod volt ma!
Na. Már megint csak magamról tudok beszélni.
Lensverrre reagálva, hogy szokott látni engem, csomószor megfordul a fejemben, hogy vajon kivel fogok összefutni, meg melyik ismerõsöm kiabál utánam a következõ sarkon.

Jaj, tök jó volt, azutáni nap, hogy összefutottam Zölddel a munkahelyén, kikeveredtem Újpestre, és kaptam egy munkát Budára. Ahogy megláttam a borítékon, hogy a címzett Hoffmann Zoltán, fülig szaladt a szám, mondtam a nõnek , aki küldte, hogy õt ismerem, meg hogy most egész napra biztosította a jó kedvemet! Mondta, tök jó, de azért ad egy telszámot, ha vmi probléma lenne. Kérdeztem, hogy az övét? Mármint a címzettét. Ja. Ó, akkor köszönöm nem kell, megvan az is! Aztán kiderült, hogy Zöld ajánlotta a Pajtit neki!
Jaj, meg másnap, Kruncz Vikitõl vettem fel melót!!! Végre személyesen is megismertem! Õ is futár volt régen. A barátja, Lajos, meg a mi mûhelyünkben a góré.
És azt még nem is mondtam, hogy két hete már Laci is futár!!

Igaz, most még csak hétfõn meg pénteken nyomja, de ha vége a sulinak, meg ha tetszik neki (nyáron ennél csak jobban tetszhet neki ;D) akkor majd mind az 5 napon csinálja.
Na csókollak Titeket, ha száraz az idõ, pattanjatok biciklire, mert nagyon jó!! Most nem érdemes, mert mehettek racsnit cserélni. :
:-* Kata