Sziasztok hétfõi túrázók! Lens! befértek a kocsiba, a találkozó legyen kilenckor, így Cheesy- ékkel találkozhatnánk a kismarosi vasútállomásnál, 3/4 10 és 10 között. A vasútállomás elég egyértelmû, és lehet hogy lesz aki mégis vonattal jön?
Ha mindenkinek jó, aki kocsival jön, (az enyémmel) akkor találkozhatnánk a Váci úton, a Duna Plaza-val szemben a Mol kút magasságában a kifelé haladó sáv melletti parkolóban. (Gyöngyösi utca után egy kicsivel) Akinek ez nem felel meg, az jelezze itt, vagy a 20-9667726-os telefonon.
Találkozunk hétfõn!!!
Üdv: Hori
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. december 28. - 17:28

Írta 2002. december 27. - 23:56

Na, ujra itthon. Akkor mi jelentkeznenk Zed-del, es ha Hori hozzad beferunk ketten, akkor klassz.
Ha mindenki kocsival megy, indulhatnank reggel 9-kor valahonnan BP-rol.
Ha mindenki kocsival megy, indulhatnank reggel 9-kor valahonnan BP-rol.
Írta 2002. december 27. - 20:27

Hi,
Hori: írd meg, hogy ha el tudok menni 30-án tekerõzni, akkor hova menjek és mikor találkozunk.
Csak egy kis autom van. Talán csak Tyitó férne el még benne.
Van nektek lábfejmelegítõ kamáslitok? A multkor lefagyott a lábam itt a sikföldön. Érdemes venni?
Hori: írd meg, hogy ha el tudok menni 30-án tekerõzni, akkor hova menjek és mikor találkozunk.
Csak egy kis autom van. Talán csak Tyitó férne el még benne.
Van nektek lábfejmelegítõ kamáslitok? A multkor lefagyott a lábam itt a sikföldön. Érdemes venni?
Írta 2002. december 26. - 23:38

Szia Lens! Szerintem nem lehet probléma, hogy régen kerekeztél! A cukrászdás túrákat úgysem tudjuk alulmúlni, csak legfeljebb az elmaradt túrákkal. No ha már itt tartunk, akkor megbeszélhetnénk, hogy mikor és mivel megyünk. (ha nem haragszotok, a túrát megemlítettem másoknak is, most várom a reakciókat) Én ha kell bevállalok egy autós szállítást, max. 5 fõ terhéig+kerékpárok.
Mindenkinek jó lábadozást a karácsony által nyújtott megpróbáltatásokra!!
Mindenkinek jó lábadozást a karácsony által nyújtott megpróbáltatásokra!!
Írta 2002. december 26. - 11:54

Írta 2002. december 25. - 23:22

Írta 2002. december 25. - 20:44

Szia Mindenki! 
Ha túráztok,én írígykedek,mivel elõre láthatóan DOLGOZÁS jut osztályrészül :-\ :'( ,ráadásul szilveszterkor is...
Ha ne-talán sikerülne valami csoda folytán nem dolgoznom,MEGYEK!
Üdv.:Tyito

Ha túráztok,én írígykedek,mivel elõre láthatóan DOLGOZÁS jut osztályrészül :-\ :'( ,ráadásul szilveszterkor is...
Ha ne-talán sikerülne valami csoda folytán nem dolgoznom,MEGYEK!
Üdv.:Tyito
Írta 2002. december 25. - 06:27

30/an turazok, figyeljetek. En lehet, hogy kulon megyek toletek, vagy csak reszben veletek, mert mire oda jutok, mar tobb mint egy honapja lesz, hogy utoljara bringan ultem, es nagyon megerolteto lesz nekem a gyors sebesseg is, es meg 50 km is a nehezitett terepen. Szoval ha igy befogadtok a csapatba jo, ha nem, akkor masmerre megyek.

Írta 2002. december 24. - 01:54

Kedves sporttársak!
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok. Remélem senkit nem tapostak el az ünnepi bevásárlás-anarchiában, és mindenki megtalálta azt amivel örömet okozhat szeretteinek.
Én is csatlakoznék a túrához, bár vitába kell szállnom Horival, mert én Dec. 30-át nem tekintem kimondottan késõ õsznek. Ellenben 160-180km valóban sok lenne, hacsak nem aszfaltozunk végig. De gondolom ezt nem sokan támogatják. Én se.
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok. Remélem senkit nem tapostak el az ünnepi bevásárlás-anarchiában, és mindenki megtalálta azt amivel örömet okozhat szeretteinek.
Én is csatlakoznék a túrához, bár vitába kell szállnom Horival, mert én Dec. 30-át nem tekintem kimondottan késõ õsznek. Ellenben 160-180km valóban sok lenne, hacsak nem aszfaltozunk végig. De gondolom ezt nem sokan támogatják. Én se.
Írta 2002. december 24. - 01:47

HORI: jelentkezem a turhara! Tav tekinteteben javaslom a visszafogottabb szamok hasznalatat...
Nekem legalabbis sikerult szombaton egy laza 45 km-es tavon ugy elfaradnom a hoval vivott kuzdelemben, mintha 100-at tekertem volna!
Addig is boldogkaracsont, meg minden !
Udv,
mrc

Addig is boldogkaracsont, meg minden !
Udv,
mrc
Írta 2002. december 24. - 00:59

Már szinte megijedtem, hogy mindenki eltûnik így Karácsony környékén és nem fogja senki olvasni a jókívánságaimat.
De látom, van itt most is élet. Szóval, kívánok minden kedves bringás ismerõsnek, író- és olvasótársnak nagyon boldog Karácsonyt!
Remélem a börzsönyi túrán még összefutunk.

Írta 2002. december 23. - 20:12

ha meg megszólalok, ilyeneket motyogok, hogy "nem tudom a házszámot" meg hasonlók...
Szia Kata!
Súlyos egy nõszemély vagy
De azért szeretünk!
Pacsi
left
Szia Kata!
Súlyos egy nõszemély vagy

Pacsi
left
Írta 2002. december 23. - 20:10

Azt szerettem volna kérdezni, hogy ki lehet az, aki vasárnap délután másodmagával gurult le a HHH-ról Hûvösvölgy felé a zöld illetve kék ösvényen? Nem ismertem õket, csak nem innen volt valaki?
Írta 2002. december 23. - 19:47

Vonat minden óra 30 perckor indul a nyugatiból, visszafelé kismarosról indul 14-09, 15-09, 16-14, 17-09, 18-09, 19-24, 20-09, 22-09-kor.(visszafelé nem fontos ugye kismarosról indulni, feltéve ha vonattal megyünk) Én benne lennék egy hosszabb túrában is, de így késõ õsszel elég durva lehet a 160-180 kilométer. (csak kerékpár, vonat vagy kocsi nélkül)
Nem tudom mennyi jelentkezõ lesz még, ha nem leszünk mondjuk ötnél többen, akkor a kocsit javasolom a részemrõl, mint a mátrai túránál!
Várjuk a többi jelentkezõt!
Nem tudom mennyi jelentkezõ lesz még, ha nem leszünk mondjuk ötnél többen, akkor a kocsit javasolom a részemrõl, mint a mátrai túránál!
Várjuk a többi jelentkezõt!
Írta 2002. december 23. - 19:10

Halihó Srácok-Lányok!!!
Zöld: :-*
Charon: Az üdvözleted még aznap eljutott hozzám!!
Hiába, gyorsfutárok vónánk, vagymi... ;D
Most már elkiabálhatom, kiabálok is!!! CSÜTÖRTÖKÖN JÖN A BICIKLIIIIIM!!!!!!
8) 8) De inkább bátyója lesz a futárbicusnak, mint kistesója. ;D Már csak a színek miatt is. Amivel dolgozom, piros, a monti meg kék. A teló is kék, a többi meg, felnik, agyak, kormány, stb. fekete!! Még a küllõk is, ami mindig is dilim volt!!
Kivéve persze az XT cuccosokat, amik szürkék. Hú számolom, hányat kell még aludni! ;D
trifo:
Nem ázik át a gore-tex cucc. Ma annyira felcsaptak az autók, hogy éreztem egy-két óráig a hideget a sípcsontomon, de ez volt az elsõ alkalom. 100% összkomfort. Szoktak kérdezgetni egyébként az irodákban ilyen hülyeségeket is, hogy nem fázom-e, de -6-8 fokig az RP alá nem veszek 2 vékony hosszúújjúnál többet. Pulcsi kizárt, azokban megpusztulok. Ha trágya idõ van, a gatya alá megy egy pamutharisnya, ha meg száraz, de szintén hideg az idõ, akkor a termonadrág alá megy a hari. Ennyi. Beletelt pár hétbe, hogy megtanuljak csak annyira felöltözni, amennyire kell.
No és akkor a múlt hétrõl:
Hétfõn reggel azt hittem, nem fogok tudni tekerni, mikor kiléptem a kapunkon. Aztán persze az ember látja a többi bringást, ahogy átevickélnek a latyakon, ez motivál, és megerõlteti magát, egy pár óra alatt meg megszokja. Ez van. De ha nem lett volna muszáj, feladtam volna. A látvány ijesztõbb, mint amilyen valójában. Meg különben is, csak a külsõ kerületek, meg a mellékutcák kellemetlenebbek.
1 órás kiállással dolgoztunk a szokásos 25 perccel szemben (a megrendeléstõl a csomag felvételéig eltelt idõ) , aztán kedd reggel meg DJ Benci bemondta, hogy reggel 9 óra után már csak egész napra veszünk fel melókat, a szokásos másfél órával szemben, olyan sok volt a meló!
(Ennyi idõ alatt kell a címzetthez odaérnie a csomagnak a megrendeléstõl számítva, és ebben benne van a kiállás is. )
Eleinte örültem, mondván, hogy nem kell sietni, de aztán rájöttem, hogy ez nekem se anyira jó, nemcsak a megrendelõknek nem. Ilyenkor van az, hogy megyek át Pestrõl Budára egy melóval, és az alagútnál közli velem a DJ, hogy vegyek föl az Alagút utcából egy Dohány utcát visszafelére, Attilából egy Hajógyárit és ha ez mind megvan és leadtam a Budát, még menjek fel a Székács utcába (Istenhegyirõl nyílik) és ott lesz egy Westend is.
Szóval tök szar. Amikor tartani kell a másfél órát, nem kell ilyen szinten sokfele szaladgálni, hanem szépen sorban fel vannak fûzve a munkák, hogy ne legyen kitérõ, mert akkor ugye elkésnének a csomagok.
Csütörtök, pénteken már elõfordult, hogy egyszerre 6 meló volt rajtam, ami elég durva, pénteken ezt a számot elértem de. fél 11 -kor, és mialatt szép sorban szórtam ki õket, már csak 1 új munkát kaptam, ezekkel el voltam majdnem 3-ig. Úgyhogy a reményeim, hogy majd a karácsonyi hajtásban gennyesre keresem magam, nem váltak be.
A mai nap pont az ellenkezõje volt. 5 munkám volt, az lószar, 2-kor már DJ Füles szép sorban elkezdte lekoptatni az embereket - 4 óra helyett - , mert nem volt munka. Máskor meg még 6 után is dolgozom. Nem is bánom, mert ez volt az elsõ nap a 4 hónap alatt, hogy semmi kedvem nem volt dolgozni, életkedvem kb. mint egy kõnek. Aztán 2-kor kisütött a nap, egybõl rendbe jöttem!
Már depressziós vagyok a sok sötétségtõl. Nem baj, már csak két hónap, aztán azon vesszük észre magunkat, hogy rövidnadrágban tekerünk és még akkor is világos van, mikor kijövünk a kocsmából! ;D
Ja, egyébként ezek a futárnevek lehet, hogy elsõre idétlennek tûnnek, de mindenkinek választania kell egyet, úgy van benne a gépben, úgy jelentkezik be a rádión. Ez azért van, hogy ne legyen az, hogy "Ki vagy te, Józsi2? Hol vagy? Szépvölgyi út? Ja, hogy az a Józsi3?" Nekem jó, mert abból a kevés lányból, aki rajtam kívül futárkodik, nincs több Kata.
Egyébként durván fosom a szót (betûket), de az a helyzet, hogy már álmomban is biciklizem, meg melózok. Most az a legújabb, hogy hazamegyek, ledõlök az ágyamra, Laci már akkor mondja, hogy ne csináld, elõbb menj el fürödni, egyél, vegyél erõt magadon! De nem, fáradt vagyok, ledõlök egy pár percre, csak megnézem, hogy a Szabi vagy a Györgyi nyer (HAJRÁ SZABI, ÉN NEKI DRUKKOLTAM!!!), aztán éjjel 2-kor arra ébredek, hogy ruhástul fekszem keresztbe az ágyamon, a lakásban már mindenki alszik, tök kuss van. Ha ez pénteken történik, alszom tovább, ha hétköznap, akkor lerángatom a cuccaimat és kimászok fürödni. ;D
Egyszer Lacinak a szemére hánytam, miért hagy így elaludni, mire közölte, hogy most mindjárt nyakon vág. (Persze nem komolyan.
) Elmesélte, hogy ilyenkor engem nem lehet megmozdítani, mert úgy morgok, mint egy házõrzõ kutya ;D (ez az õ hasonlata), még a takaróját is alig tudja kiráncigálni alólam, ha meg megszólalok, ilyeneket motyogok, hogy "nem tudom a házszámot" meg hasonlók... ;D Szóval súlyos. Pont jókor jön egy kis lazítás.
Na, Isten veletek, én ugyan nem vagyok oda a karácsonyért a sok felhajtás miatt, de azért Nektek nagyon boldog ünnepeket kívánok!!
:-* :-* Kata
Zöld: :-*

Charon: Az üdvözleted még aznap eljutott hozzám!!

Most már elkiabálhatom, kiabálok is!!! CSÜTÖRTÖKÖN JÖN A BICIKLIIIIIM!!!!!!

trifo:
Nem ázik át a gore-tex cucc. Ma annyira felcsaptak az autók, hogy éreztem egy-két óráig a hideget a sípcsontomon, de ez volt az elsõ alkalom. 100% összkomfort. Szoktak kérdezgetni egyébként az irodákban ilyen hülyeségeket is, hogy nem fázom-e, de -6-8 fokig az RP alá nem veszek 2 vékony hosszúújjúnál többet. Pulcsi kizárt, azokban megpusztulok. Ha trágya idõ van, a gatya alá megy egy pamutharisnya, ha meg száraz, de szintén hideg az idõ, akkor a termonadrág alá megy a hari. Ennyi. Beletelt pár hétbe, hogy megtanuljak csak annyira felöltözni, amennyire kell.
No és akkor a múlt hétrõl:
Hétfõn reggel azt hittem, nem fogok tudni tekerni, mikor kiléptem a kapunkon. Aztán persze az ember látja a többi bringást, ahogy átevickélnek a latyakon, ez motivál, és megerõlteti magát, egy pár óra alatt meg megszokja. Ez van. De ha nem lett volna muszáj, feladtam volna. A látvány ijesztõbb, mint amilyen valójában. Meg különben is, csak a külsõ kerületek, meg a mellékutcák kellemetlenebbek.
1 órás kiállással dolgoztunk a szokásos 25 perccel szemben (a megrendeléstõl a csomag felvételéig eltelt idõ) , aztán kedd reggel meg DJ Benci bemondta, hogy reggel 9 óra után már csak egész napra veszünk fel melókat, a szokásos másfél órával szemben, olyan sok volt a meló!

Eleinte örültem, mondván, hogy nem kell sietni, de aztán rájöttem, hogy ez nekem se anyira jó, nemcsak a megrendelõknek nem. Ilyenkor van az, hogy megyek át Pestrõl Budára egy melóval, és az alagútnál közli velem a DJ, hogy vegyek föl az Alagút utcából egy Dohány utcát visszafelére, Attilából egy Hajógyárit és ha ez mind megvan és leadtam a Budát, még menjek fel a Székács utcába (Istenhegyirõl nyílik) és ott lesz egy Westend is.

Csütörtök, pénteken már elõfordult, hogy egyszerre 6 meló volt rajtam, ami elég durva, pénteken ezt a számot elértem de. fél 11 -kor, és mialatt szép sorban szórtam ki õket, már csak 1 új munkát kaptam, ezekkel el voltam majdnem 3-ig. Úgyhogy a reményeim, hogy majd a karácsonyi hajtásban gennyesre keresem magam, nem váltak be.

A mai nap pont az ellenkezõje volt. 5 munkám volt, az lószar, 2-kor már DJ Füles szép sorban elkezdte lekoptatni az embereket - 4 óra helyett - , mert nem volt munka. Máskor meg még 6 után is dolgozom. Nem is bánom, mert ez volt az elsõ nap a 4 hónap alatt, hogy semmi kedvem nem volt dolgozni, életkedvem kb. mint egy kõnek. Aztán 2-kor kisütött a nap, egybõl rendbe jöttem!

Ja, egyébként ezek a futárnevek lehet, hogy elsõre idétlennek tûnnek, de mindenkinek választania kell egyet, úgy van benne a gépben, úgy jelentkezik be a rádión. Ez azért van, hogy ne legyen az, hogy "Ki vagy te, Józsi2? Hol vagy? Szépvölgyi út? Ja, hogy az a Józsi3?" Nekem jó, mert abból a kevés lányból, aki rajtam kívül futárkodik, nincs több Kata.

Egyébként durván fosom a szót (betûket), de az a helyzet, hogy már álmomban is biciklizem, meg melózok. Most az a legújabb, hogy hazamegyek, ledõlök az ágyamra, Laci már akkor mondja, hogy ne csináld, elõbb menj el fürödni, egyél, vegyél erõt magadon! De nem, fáradt vagyok, ledõlök egy pár percre, csak megnézem, hogy a Szabi vagy a Györgyi nyer (HAJRÁ SZABI, ÉN NEKI DRUKKOLTAM!!!), aztán éjjel 2-kor arra ébredek, hogy ruhástul fekszem keresztbe az ágyamon, a lakásban már mindenki alszik, tök kuss van. Ha ez pénteken történik, alszom tovább, ha hétköznap, akkor lerángatom a cuccaimat és kimászok fürödni. ;D
Egyszer Lacinak a szemére hánytam, miért hagy így elaludni, mire közölte, hogy most mindjárt nyakon vág. (Persze nem komolyan.

Na, Isten veletek, én ugyan nem vagyok oda a karácsonyért a sok felhajtás miatt, de azért Nektek nagyon boldog ünnepeket kívánok!!
:-* :-* Kata
Írta 2002. december 23. - 19:09

Éccakai? Fõcsigáztad az érdeklõdõizmaimat! Má ráizgútak a fantázijámmal eggyütt! Má csak hetet kõ alunni addig!szerintem én is.
Börzsönytúra rulez!
Szilveszteri éjszakai túrázás nem izgatja valakinek a fantáziáját?
Írta 2002. december 23. - 19:05

OKÉ megbeszéltük! Ha vonattal kívánunk menni megnézem az indulást, de szerintem kocsival kényelmesebb lenne! BRUCE erre a túrára gondoltál mikor írtad, hogy te is hadd!? Hadd el aztán gyere!Hori, dec.30-an en el tudnek menni turazni a Borzsonybe!
Örülök, hogy alakul a túra!
Mégeccer kellemes ünnepeket mindenkinek!! Horitól (is)
Írta 2002. december 23. - 17:50

Én is hadd, én is hadd, én is hadd, ki ne maradjak belõle!! 
BoldogKarajcsont Karácsonyt és olyan Új Évet Kívánok mindenkinek, amiben minden úgy sikerül, ahogy szeretnétek!! 
(most van vagy 10centi hó a Kékesen, nem megyünk?
;D)

Boldog

(most van vagy 10centi hó a Kékesen, nem megyünk?

Írta 2002. december 23. - 16:52

szerintem én is.
Börzsönytúra rulez!
Börzsönytúra rulez!
Írta 2002. december 23. - 14:30