Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Hejjj!

Havazik mint Vlagyimir elméjének kinnti világba nyíló ablakai elõtt...

Az idõjósok a hétre -26fokot is jósoltak, illetve akár 40centi havat, szal lehet készülõdni, mocorogni...
Sajna lovam Orosházán pihen, ha minden igaz fedél alatt, így jómagam csak kisebb közeli erdõ megrontásra tekerek ki az asszony rombolóján... csak el ne felejtsem, hogy a 2es gumi, nem 2-4es... 8)

HÚRA MADZSAR! ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
TT rajongóknak: gyertek át ide elolvasni ezt a kis bevezetôt!

http://www.bikemag.h...y;threadid=3683

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sziasztok! Boldog új évet mindenkinek, a többi jó kivánságot már nem ismétlem el milliomodszorra, csak annyit kivánok, hogy ebben az évben legyen sokkal több és még jobb hangulatú túránk együtt!

Nekem a Jézuska hozott egy jó kis Niterider lámpát, csak egy volt a bökkenô: postán rendelte, és nem azt küldték, ami kellett volna: a sisaklámpa helyett kormányra szerelhetôt küldtek! >:( Még tart a visszacserélés zûrös, bonyolult és hosszú folyamata.

Szégyenkezve irom, hogy idén még nem voltam tekerni, de remélem hamarosan be lesz minden pótolva. Csak épp a nyavajás monoblokkot kéne már kicserélni végre.
Tegnap kedvesemmel jártunk a Pilisben -gyalog, ha már bringára nem is ülhettünk- és a helyzet a köv. volt:
Útvonalunk: 2bükkfa-nyereg --Pilis-tetô -- szerpentinen le P.sz.kereszt felé -- Vaskapun föl a 2bükkfáig

Eredmény: még az erdei utakat is jég fedte, és gyalog is rendesen csúszkáltunk. Csak ott nem csúszott, ahol levél, vagy aprókô fedte az utat. Ezután fölautóztunk Dobogókôre, de ott se láttunk bringásokat sehol. Nem csoda.
Hori, te tekertél tegnap? Ha igen, meséld el ,milyen volt.

Állitólag még sok hó fog esni, igy készülhetünk majd valami közös tekerésre a Pilisben.

Mindenkit puszilok!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Trifo:
Jövõre küldjed felém a Jézuskát, ha mewgint tárcsaféket hoz oké? ;)

Para:
A farolgatás és csúszás nekem is megy. Kék-zöld bal oldalam, fenekem és térdem, na meg a szakadt nadrág tanúsága szerint legalábbis...
De felénk kezelhetetlen volt. 10 méter tökéletes egyenes haladás kellemesen leöngödött gummival, oszt eccörcsak elsõ kerék jobbra ki, sporttárs eljátssza a balradõlés újévi népi szokását, spd kiakaszt, majd felül. Kezdi elölrõl. Ha mindkét oldala egyenletesen megkékült, hazamegy, és vesz egy forró fürdõt. ;D
(Bocsi a szófosásért :P.)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Para;felnéztünk HHH-ra,mert kellemesen sütött a nap.Akik mentek arra mostanság (csak ma kb 20 bringást lehetett látni 2 óra alatt) láthatták,h milyen finom jég van a buszvégállomásnál az erdõben.Na,azon próbálgattunk menni,slick gumival ;D Nem kell mondanom sztem az eredményt... Gyorsan feladtuk.... ::)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
;D
Az ösztelósról nagyvonalúan lemondok 8). Kampót viszont elfogadnám ::)
Még mindig törpök, hogy hol lenne a legjobb helye a bicónak. Fent a falon lógva alatta cipõsszekérny, ilyesmi, vagy lent a földön pihenjen a bringa, és felül legyen szekrény.
Lógatáshoz egyébként kapni valahol "célkampót" vagy menjek az Obi (Praktiker stb)-be és nézzek valami alkalmas kampót?

Már két hónapja nem tekertem, és rádásul a paripát sem mostam le azóta :-[. De holnap remélhetõleg még jó idõ lesz, és nekivágok a nagyvilág egy kicsiny darabjának: megnézem fel tudok-e még tekerni a HHHra...
Jó kis olvadásból rengeteg sár lehet odakint, lehet, hogy célszerûbb lesz az aszfalton maradni.
Tervez még valaki holnap tekergést?

Igyekszem összeszedni magam, és legközelebb csatlakozni egy nagyobb túrához.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Yeeehaaaa! Új év, új tekerés! Ma nulláztam a kmórát, törölve a múlt évben felgyûlt 4321,0km-t. Vicces, de tényleg ez volt a kijelzõn.
Voltam én is egy picit a hóban játszani Szilveszter elõtt Öcsivel az ürömi dombok között. Kalandol vala. Ma meg leakasztottam a szögrõl a gépet és munkába hozattam magam. Olyan szél volt, hogy komolyan attól féltem, hogy a Szabadság hídról belevág a Dunába. De megúsztam.

Mellon: tuti, hogy szerettél volna egy Kappa össztelóst? Szerintem, ha ez az egyetlen vágyad, összedobjuk neked. Meg még a kampót is a plafonra, hogy legyen hol tartani :)

Hozott a Jézuska tárcsaféket :))))) Csilingelhet lassan a hátsó kerekem is. Már csak tekerni kell, de sokat. Hajráááá!

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Még vmit írni akartam...

Sokan, fõleg pestiek és környékbeliek, gondolom tudjátok, hogy tennap kellemes ki sónos esõ esett...

Elõször nagyon ideges lettem tõle, mondjuk érthetõ, mert épp családostul jöttünk fel nagy messzeségbõl autóval, cuccostól, és hát eléggé idegesítõ volt látni ahogy több autó is árokba csúszott vagy szerencsésen a korlátnak csapódott... Aztán, hogy Szüleim épségben hazalértek, kezdett bennem az egész dolog átváltozni...
Fogtam a lovam, és kimentem az utcába...
Hááááát... Szvsz ilyenkor lehet istenigazán tanulni a keródat kezelni, fékezni, begyakorolni a csúszós szitukat(fékezés, kanyarodás, gyorsítás)...

Szal csak azt akartam mondani: hogy lám-lám, az ónos esõnek is van jó oldala... Legközelebb nyomulás ki az erdõbe.... ;)

PéeF

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy MKedves Mindenki! ;)

PéeF vissaztért.... 8)
Elõszöris remélem hogy mindenki egy évre tele ette magát beiglivel, karjaitokban izomláz van a sok-sok ajándék miatt, és a lehetõ legnagyobb szeretettben telt el az Nagy Karácsony, és az 2002es év uccsó pár napja...
A következõ évre mi mást is kívánhatnék Néktek, mint még több kilómétert, még több barátot hozzá, még több kerékpárt, illetve kerékpárost, no meg még tövv szeretetet, sikert!

Másodszor, mint ahogy Tyito komám említette, dec29 sikerrel megtettük, amit a hazánk megköveteldet, és sikerrel helytálltunk a Karácsony Kupa második futamán... Most következzék egy kis összefoglaló róla...

Dec29.
Jómagam még éjjel 11kor 40kmre voltam otthonról, és erõteljes bél- illetve gyomorgörccsel küzdöttem, így az aminózus napon hajnalban nyargaltam haza, hogy felkészítsem magam és hûséges paripám a megmérettetésre. Tyitoék negyed10re értek Orosházára, gyors kézrázás, kerékpár felpakolás után megcsodáltuk a Mikulás-sisakokat ;D és irány Békéscsaba...
Az úton Tyito nyomatta a jó kis zenét, és hasi izmaink is bemelegítettük ;)
Odaérve sajnos az, amiért fohászkodtunk csak nem teljesült, és nem száradt fel a sár :-P de legalább +6,+8fok volt. A pálya nyomvonala a tavalyihoz hasonlóan egy közel 2kmes karika volt, mely több tölcséren, fatörzsön, és a kastély pincéjén vitt keresztül. Az ettape 40perc + 1 karika lett, így a sárdagasztásban mindenki kb ugyanakkorra fejezhette be a kitartás-próbát. Az elsõ óvatos, jaj-ne-nagyon-legyek-sáro-körök után hamar elfelejtettük a sarat, már mint hogy ne nagyon csapjuk magunkat vele, mert hát azért a szánkban levõ sár mindig valahogy emlékeztetett magára. ;)
A pár nappal korábbi jeges hórétegre utalva imitt-amott megmaradt kisebb-nagyobb jégpáncél csak érdekesebbé tette a versenyzõk számára a tekerést. A nagy pocsolya alján megbúvó jég például többünk számára is oly meglepetés volt, hogy dobtunk egy-egy hátast...
A nagy katlanba val leereszkedést sem usztuk meg, és voltak akik az esést sem benne...
A végére persze mindenki valamennyire lebarnult ;) Én meg levontam a konzekvenciát: hátsó sárvédõ lósz...t sem ér... vagy legalábbis a versenyen nem volt olyan...
Úgy láttam mindenki, ha kissé ropogósan, és a rászáradt sártól nehézkesen is, de mosolygott a végén.
Jöhetett a díjak, pezsgõk és csokik osztása, majd a kút alá fekvés, és kulaccsal imitált gõzborotválás ;D majd vacogva a kocsikázás haza.

Nagy buli volt! Idén lesz "száraz" verseny is a pályán, amirõl elõre szólok majd!
A versenyrõl készült videóanyagot megpróbáljuk digizni...mert hát van mit látni rajta 8)

Most ennyi... Kössz a figyelmet...
PéeF és Joghurt

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Halihó,

Az elsõ 40 kilcsit én is lenyomtam tegnap itt a Sikföldön. Nem vót rossz, csak a lábfejem lefagyott. És itt a szél is mindíg szembe fúú.
Dombok sincsenek... :'(

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Boldog Új Évet!

Erával ellentétben engem a két ünnep között úgy kellett leszedni (he-he, mert odafagytam.... ;D) a bringáról. Megvolt a napi 30-40 kilcsi. Jövõre lenyomlak Thommey! ;) ;D
Tegnapelõttelõtt pedig sikeresen estem egy akkorát, hogy csak na. Tükörjég az ónos esõnek köszönhetõen. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen érzés hanyattfekve csúszni lábamon a bringával.... :P

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Halihó ! :D
Üdv MINDENKINEK! :D
Boldog új évet kívánok. :D
Jó bringázást az elvetemülteknek, én azt hiszem csak tavasszal csatlakozom hozzátok. Most jó lesz a szánkózás is.
Az elmúlt év nagyon jó volt, örülök, hogy megismerhettelek Titeket.
Legyen ilyen hangulatú továbbra is a csapat és a topik is.
Mégegyszer sok boldogságot, sikert kívánok mindenkinek erre az évre is.
:-* Era

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 posts
Mindenkinek BOLDOG ÚJÉVET kívánok!
Én ma már tekertem egyet, de retek rossz utak vannak a budai hegyekben. Hol a sártól, hola jégtõl csúszósak.

Az idén mindenki legyen ügyes, sikeres, gazdagodjon meg jól, és bicajozzon sokat!

Üdv: Hori

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Sziasztok!

Régen nem írtam már ide a fórumra, és nem is láttalak Titeket, de azért nem felejtettelek el Titeket, csak mostanában kicsit sok volt a munka és nagy a hideg, begyulladt egy picit a mandulám meg minden meg egyéb dolgok történtek (van kifogásom bõven). Egyébként még most is dolgozok, és karácsonyra még kappa ösztelóst sem hozott nekem senki (még jó, hova raknám még azt is??? ::))
Azért történt velem jó dolog is, voltam 3 napot DHzni sógoréknál, igaz nem kétkeréken, hanem sítalpakon. 4 napra terveztük de alig volt hó, és nagy volt a tömeg, ugyhogy utolsó nap már nem is csatoltunk fel. :(
És kaptam tök jó "funkcionális", aláöltözõs ruhát is. Meg vettem egy szélnadrágot is, egyszóval már csak egy termo gatya kell, és egyszer muszály lesz felülnöm a bikera akár milyen hideg van.

Sok locsolót Mindenkinek jõvõre is!

Remélem sokat tekerhetünk együtt is,
Üdv mindenkinek, mulassatok jól ma este
Mellon

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Kedves Mindenki!

Én is szeretnék ezúton boldog és eredményekben és jófajta bringáscumókban gazdag új évet kívánni.

És remélem minenki megkapta álmai specializedsantacruzmountaincyclerockymountainkonalitespeedmerlinvotecrotwildstorck biciglijét karácsonyra. Aki meg csak egy egy kappa össztelóst kapott, ne keseredjen el, biztos van valaki, akivel sokkal jobban kibaszott a télapó. ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Már ezer éve nem ültem bringán, de remélem hamarosan újra elkezdhetem az edzést.

Mindenkinek jó élményekben dús, boldog új évet kivánok!

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
Sziasztok,
En kihagyom a holnapi MocsokMaraton2-t, jo sardagasztast mindenkinek ;)

Udv,
mrc

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Aholy!
Aki szereti a sárdagasztást,de nem ragadós,aki szereti a folyamatosan tekerni kell,de csak köbö 50 percig,aki szereti a kissé jeges,mesterien boszorkányos (Boszi-szigethez hasonló) vígkedélyû kis létszámú,bár annál lelkesebb emberkékbõl összeröffent "versenyt" ,az igazán jólérezte volna magát,a Para-féle pósteleki tekerésen! Asszem,annak ellenére,hogy a M.Marcsit megszégyenítõ sármennyiséget halmoztunk magunkra,kijelenthetem: JÓ VOLT!
A legnagyobb gondom,hogy ha cheesy még is felugrana hozzátok egyet tekerni,Én a pipõkém megmosásától fellépett szárazsághiány miatt nem tudnék Vele menni!
Aki teker,annak egy igazán jó túrát és jó idõt kivánok...

Üdv.:Tyito

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Hi,

Két dillemám van csak. Itt sikföldön óriási a sár. Mi van arrafelé a dombok között? Mecsekmarci-2?
A másik az, hogy Szegedre vissza kell érnem fél hétre. Tehát kocsiba kell ülnünk visszafelé legalább fél 4-4 körül. Mekkora távot tervezünk? Vissza tudok-e hamarább jutni a kocsihoz?

Híjon valaki....20-9203-512.

Zak McKracken

Zak McKracken

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Vaaarjatok!

Megkaptam a szabadnapot hetfore a munkahelyen, mennek en is. Ha beferek, kocsival, ha nem akkor talan kapok penzt benzinre, es akkor en is kocsival + fer mellem 1 ember + bicaj.
Jah, most montival lennek, remelem nem nagy csalodas. :))

ha van valami 70/221-2178