Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ras: a banzááááááááááááááááájj nálam fedi a frirájdot ;) 8) aki ösmer, tudja, hogy ha lefele ereszd el a hajam van, én elég hangos vagyok.... ;)

Jók legyetek Gyerekek!

PéeF voltam.................

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Micsoda lusta népségek vannak itt :) Mióta beindult megint a suli, kivétel nélkül minden órára bringával mentem, ma rosszul is lettem picit, amikor 1 hónap után metróznom kellett. Hogy bírják azt a népek nap mint nap!
Szóval összejön a napi 20-30 kilcsi, ami a majdani Buda maraton hobbi távjához éppen megfelelõ edzés :) A technikai fejlesztésrõl pedig a bp-i vakon fél kézzel telefonálás közben vezetõ autósok gondoskodnak (én pedig az õ KRESZ-ismereteiknek a fejlesztésérõl :)
Ma láttam pár baleseti képet az ogrish.com-on (csak erõs idegzetûeknek), elgondolkodtató, hogy bárkivel történhetnek ilyenek, néha én is túlzásba viszem az autósnevelést...

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Nagyon sokan összegyûltünk, tök jó....

Már csak a jó idõben kell bizni
de maximum csak a daginõig jutunk el, ha esik a hó...:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Sziasztok!

Nem tudtam hol kérdezzem,és úgy döntöttem ez a legalkalmasabb topic.
Tudjátok-e,hogy kié az a Mongoose Fairlane,ami a novemberi Mátra-túra képein szerepel?

Üdv:Bagi.

Hehe, igen. Az Paráé volt, de csak x idôre. Tesztbringa volt, és Para elvtárs büszkén, s vadul uralta eme dicsô paripát.

Kahlesz! Privi ment. Vasárnap 9kor találkozunk akkor!

Eddig akik jönnek:
findli, mrc, Mellon, Trifó (?), Kahlesz +1-2fô, én, talán Baliman meg egy barátném is, Pixel és talán Aszta. Tehát maximum 12 fô.

Cab: neked meg minél hamarabbi gyógyulást!

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Sziasztok skacok! Ha nem bánjátok, és az idõ is úgy akarja, harmad- vagy negyed-magammal csatlakoznánk hozzátok a vasárnapi tekerésbe :D
Czizy haver mondotta, hogy áll a buli, csak nem részletezte az útvonalat, úgyhogy megköszönném, ha valaki tapasztalt benfentes emberke (pl: Lensver) tájékoztatna engemet akár egy priviven is.
Már alíg várom a hétvégét,
Köszke

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Sziasztok!

Nem tudtam hol kérdezzem,és úgy döntöttem ez a legalkalmasabb topic.
Tudjátok-e,hogy kié az a Mongoose Fairlane,ami a novemberi Mátra-túra képein szerepel?

Üdv:Bagi.

cAb

cAb

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Kedves Bringás Lányok, és a topic többi olasója.

Szomorúan közlöm, hogy nem tudok jönni a vasárnapi tekergésre, ugyanis nem a féket szorítom a kormányhoz, és nem a lábam feszítem a pedálhoz utóbbi napjaimban, hanem a zsepit szorítom az orromhoz és a köhögés feszíti a torkomat :'(

Mindenestre remélem, hogy mihamarabb látjuk egymást,

A legjobbakat kívánja Nektek::cAb

u.i.: levél-stályl-rulz ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na ez az,szerintem sem a pumpával volt a gond,hanem Charon fújásával!
Egyébként Charon, ehhez a pumpához lesz alkatrész is rendelve. Tehát nyugi, ha szétfújsz benne valamit, valszeg lehet majd pótolni! ;)

Trifó: helyes, gyere! CSapunk jó kis sütizést.

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Nekem is mosolyra szaladt a szám, amikor olvastam. Nem tudom mennyit fújt bele és mire figyelt közbe, de jópofa ;D ;D ;D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Az igaz!
Akkor viszont klinikai eset! ;) ;D ;D ;D
Halálra röhögtem magam!

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
LGabi: én úgy értelmeztem, hogy csak a belsõt pumpálta fel meztelenül ... az azért kevesebbet bír ;D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Charon!
Lehet, hogy Moszkvics-Lada pumpa! Nem szép, de hatásos! ;) ;D ;D
Ezért én maradok a jó kis B+ nál. Így legalkább nem ijesztgetem a szomszédokat mindenféle detonációval.
Vajon mennyi lehetett a nyomás, ha elpukkanbt a belsõ? Mert a 6 bart még jól bírta a maxxis!

Ras! Csak így tovább!

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Charon: ;D ;D ;D Milyen pumpa is ez, mert én is épp pumpát akarnék venni ( többek között )

üdv

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Egy tanulságos történet.

Tegnap vettem pumpát. (Azt amirõl beszéltünk Lens!)
És kipróbáltam.
Igenám, de mire észbekaptam, hogy nem kell sokat fújni, már meg is süketültem, mert felrobbant a belsõ. ;D Még mindig cseng a fülem. :P

Egyébként most felénk esika hó megint. Küldjek felétek is vasárnapra? ;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Sziasztok!

Elõször is, Éljen a Topic, és virágozzon a közösségi élet!

Lens: köszi az SMS-t, igyekszem ott lenni, és erre elég jó esély is mutatkozik, ha az ügyeletemet el tudom cserélni valamelyik kollégámmal. Már csak azért is, mert én is bringaelvonási tüneteket mutatok, mint Para, azzal együtt, hogy nekem itt lóg a szobában a paripa teljesen üzemképesen.

--Trifo

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
büszkén jelentem megvolt az év elsõ "hivatalos" tekerése részemrõl :D
kemény 10 km-t tett ki, de olyan jólesett lógni kicsit és süttetni magam a napfényben és suhanni ;)

ja és közben összefutottam Buzz kollégával is..
innen is tiszteletem neki 8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

most elképzelem az arcotokat, hogy "hû ez a barom már ide is akar írni.. ;D ;D és ezután sem leszek bõbeszédû, ezekre a túrákra sajnos úgy sem tudok eljutni.... na jó, vannak kivételek, pl mátratúrha :)

Sokat gondolok rátok, milyen jó is nektek... Hegy, Haverok, Hegyikerékpározás :'( :'( :'(
Azért nehogy fájjon miattam a szívetek :)

Bruce! Elôszöris éljen az 1500. !

A másik, ami a fentiekre vonatkozik. Csak nem képzeled, hogy csak azok tartoznak a topikba, akik megjelennek a túrákon is? Te is idetartozol, pont mert oly régóta figyelemmel illeted a topikot. (no meg már ismerjük egymást annyira, hogy pozitiv véleménnyel legyünk a másikról)

Azért neked is van egy kör Debrecenben, úgyhogy annyira magányos nem vagy. De azért kár, hogy nem tudsz a topiktúrhákra eljárni.

Szóval: a hétvégén, vasárnap, tali 9kor az UVH-nál, és irány a cukik meg betonutak.

Baliman.

Baliman.

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Lens:Na jó,igazad van,meggyõzõen érveltél! :)Úgylátszik nem egy útvonalra gondoltunk.Amiröl én beszéltem,az P.szentkereszt után a régi laktanya mellett induló erdei bitumenúton indul,onnan még egy kicsit kell mászni,majd Szentendréig csak lefelé !;D
Persze a cukrázdákat nem számoltam bele... :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Sziasztok!

A hétvégén már volt részemrõl egy "Boldog Szülinapot Topic!", akkor még nem tudtam, hogy ma mikor és hogyan jutok géphez.

De most itt vagyok a gépnél, szóval megint ÉLJEN SOKÁ "LÁNYOS" TOPIK!! ;) ;)

Kicsit más:
Ami engem illet, szinte rendszeresen olvasom ezt a topikot (és elõdjeit), de a hozzászólásokkal eddig nagyon szûken bántam... eddig... (most elképzelem az arcotokat, hogy "hû ez a barom már ide is akar írni.. ;D ;D) és ezután sem leszek bõbeszédû, ezekre a túrákra sajnos úgy sem tudok eljutni.... na jó, vannak kivételek, pl mátratúrha :)

Sokat gondolok rátok, milyen jó is nektek... Hegy, Haverok, Hegyikerékpározás :'( :'( :'(
Azért nehogy fájjon miattam a szívetek :)

További jó bringázást, napsütést és hátszelet! 8)
Bruce.

u.i.: és ez az 1500. postom... nem gyenge egy véletlen :o

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Péef a frírááááááááááááájd az meg lemaradt ??? :-[